- 5 Ocak 2015
- 1.294
- 1.392
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.181
raporunu özel hastanedenmi aldın acaba? özelden aldıysan hastanenin sgk anlaşması varmıydı? bir yerde rapor özel hastaneden alınacaksa sgk anlaşması olması lazım diyordu da aklıma takıldı.Hanımlaar, sabah doktordaydık, çalışabilir raporumuzu aldık kızımla mesailere devam ediyoruz
32+0'ız bugün, 1750 kilomuz, 42 cm boyumuz bir de tombiş yanaklarımız var
16 kg aldım yine papara yedim doktordan, artık o kısmını duymazdan geliyorumsuyumuz biraz azalmış, su içmio musun dedi, dedim nasıl içmiim içim yanıo 3 lt içiyorum en az. o zaman yorgunluktan olabilir dedi, sen biraz git işe, baktın olmadı raporunu kapatırız burdan dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktor teyzemize.
Sezaryen olunca gelmiyor genelde süt dimi aynı günextra birşey yapmana ya da almana gerek yok bence, sadece iççamaşırının bel kısmı olabildiğince kalın olsun.
Eki Görüntüle 1831076 bunlardan lcw de var, ben 2 beden büyüğünü aldım kendi bedenimden. daha önce de kullanmıştım rahat oldu çok. normal kalıplar dikişe denk geliyor ve insanı rahatsız edebiliyor :)
ben kendim için hastane çantama ;
2 tane gecelik ( önden açılabilen)
çorap
terlik
külot
sütyen ( hiç kullanmadım daha önce ama yine de alacağım yanıma :))
süt pompası ( yine kullanmayacağımı biliyorum çünkü tam 2 gün sonra geliyor sütüm:))
diş fırçası ve macunu
gögüs pedi ( kullanmayacağım ama dursun :))
belki sütüm gelirse diye alıyorum bunları yanıma ama eminim ki 2 gün sonra gelecek :) hiç şaşmadı bugüne kadar :))
bu yüzden de bebek için steril edilmiş biberon, mama ve emzik alacağım yanıma mutlaka.
Hemde ne atarlanma
Sinirimden catlamak uzereyim
Sezaryen olunca gelmiyor genelde süt dimi aynı gün
bütün özel hastanelerin sgk anlaşması vardır benceraporunu özel hastanedenmi aldın acaba? özelden aldıysan hastanenin sgk anlaşması varmıydı? bir yerde rapor özel hastaneden alınacaksa sgk anlaşması olması lazım diyordu da aklıma takıldı.
canım normal doğumda da 3 gün gelmiyorSezaryen olunca gelmiyor genelde süt dimi aynı gün
Kınayalım tabiivalla ben de atarlanıyorum da sonunda kendime zarar..
bebiş hareket etmiyor sinirlenip üzülünce..
tövbe estağfurullah de
kendinin kıymetini bil devam et yoluna
aynı şey bugün başıma geldi aylardır yıllardrı aramayan arkadaşım tayini benim buraya düşmüş onun için arıyor..
iş düşünce arayanlar kulubünü kınıyoruzzzz
Ne yaptın peki canım gelene kadar nasıl beslediniz bebeğivalla benim ikisinde de 2 gün sonra geldi, belki seninki gelir hemen :) inşallah :)
Bebeğin beslenmesini nasıl yapıyorsunuz peki canımcanım normal doğumda da 3 gün gelmiyor
canım normal doğumda da 3 gün gelmiyor
Ne yaptın peki canım gelene kadar nasıl beslediniz bebeği
Ne yaptın peki canım gelene kadar nasıl beslediniz bebeği
Günaydın kızlar, net olarak günü almasakta doktor 1 temmuz gibi düşünelim dedi :) Kaldı 50 günümüz, çok heyecanlıYarın kontrolümüz var bak gösterecek mi yüzünü cimcime :)
Ama o hediye diil mi yahu bizim yapmamamız lazım. doğuran arkadaşlarımıza bebek hediyesi yaptırıp götürdük daha önce bez pastası, belki bize de gelir
sma ya da bebelac mama sağolsun. ben hiç aptamil kullanmadım çocuklarıma. annem eczacı olduğu için biliyorum aptamiller toplatılmıştı. o günden beri aptamile karşı hassasiyetim var benim :)) teşekkür ederim canım bakalım ben nasıl olacağım
burada sma yok ama bebelac var. belki hipp in hazır sıvı olanından alacağım, biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum sıvı almak için ( skt dolayı) yoksa bebelac aldım ama koca kutuyu ziyan etmek istemiyorum.
İnşallah canım benim dualarımdan eksik etmiyorum seni pınarı meldayı rabbim şifa versin inşallahMalesef yok canım hala aynı. Bi kere iyileşiyo dediler umutlandırdırlar sonra gittiğimde hayır aynı dediler. Haftaya salı tekrar kontol var inşallah iyileşiyordur
bu da benim son halim kızlar 8 kilo aldım ama bu hafta inanılmaz şiştiğimi hissediyorum pazartesi kontrol var öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?