2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
raporunu özel hastanedenmi aldın acaba? özelden aldıysan hastanenin sgk anlaşması varmıydı? bir yerde rapor özel hastaneden alınacaksa sgk anlaşması olması lazım diyordu da aklıma takıldı.

Sezaryen olunca gelmiyor genelde süt dimi aynı gün

Hemde ne atarlanma
Sinirimden catlamak uzereyim

valla ben de atarlanıyorum da sonunda kendime zarar..
bebiş hareket etmiyor sinirlenip üzülünce..
tövbe estağfurullah de
kendinin kıymetini bil devam et yoluna

aynı şey bugün başıma geldi aylardır yıllardrı aramayan arkadaşım tayini benim buraya düşmüş onun için arıyor..
iş düşünce arayanlar kulubünü kınıyoruzzzz

raporunu özel hastanedenmi aldın acaba? özelden aldıysan hastanenin sgk anlaşması varmıydı? bir yerde rapor özel hastaneden alınacaksa sgk anlaşması olması lazım diyordu da aklıma takıldı.
bütün özel hastanelerin sgk anlaşması vardır bence

Kınayalım tabii

Ne yaptın peki canım gelene kadar nasıl beslediniz bebeği

sma ya da bebelac mama sağolsun. ben hiç aptamil kullanmadım çocuklarıma. annem eczacı olduğu için biliyorum aptamiller toplatılmıştı. o günden beri aptamile karşı hassasiyetim var benim :))

burada sma yok ama bebelac var. belki hipp in hazır sıvı olanından alacağım, biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum sıvı almak için ( skt dolayı) yoksa bebelac aldım ama koca kutuyu ziyan etmek istemiyorum.

Ne yaptın peki canım gelene kadar nasıl beslediniz bebeği

sma ya da bebelac mama sağolsun. ben hiç aptamil kullanmadım çocuklarıma. annem eczacı olduğu için biliyorum aptamiller toplatılmıştı. o günden beri aptamile karşı hassasiyetim var benim :))

burada sma yok ama bebelac var. belki hipp in hazır sıvı olanından alacağım, biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum sıvı almak için ( skt dolayı) yoksa bebelac aldım ama koca kutuyu ziyan etmek istemiyorum.

Kızlar üç gündür göbek deliğimin altı kaşınıyor. Ama deli gibi artık kaşımaktan kanatıyorum böyle olan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…