2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

En güzeli beklentiye girmemek. Allah güç kuvvet versin de kendimiz halledelim herşeyi;benimki gelmeden 1 hafta önce yayın yaptı bir sürü şey getiriyorum diye, 1 hastahane çıkışı getirmiş ben zaten 3 tane almıştım. Yine de düşünmüş iide Milet reklamını yapmayı biliyor işte ona uyuz oluyorum, eşim yere göğe koyamadı bir sürü şey getiriyor vs diye görünce o da şok geçirdi

ne ilgiissiz aileler var ysa
abi torunun oluyor insan heyecanlı olur gelir gider sorar
cidden böyle tiplere sinir oluyorum

Canım aynen ben de anlam veremiyorum ama genel olarak öyleler, biraz da alıştım artık. Geçen gün aradım tanıdıklarınız vardır bebeği görmek isterler, eğer orada (7saat mesafe var) Mevlüt yapmak isterseniz getiririz, zaten hediyelik yaptırıyorum 30 tane size ayırdım dedim. Aman yaza geliyor zaten kimse olmaz yapmayız biz Dedi

Evet Canım 7 temmuz 40+ lara denek geliyor; eğer aşağı inmezse ve doğum belirtisi görmezse 39 da alacak artık o da 1 temmuza geliyor ama şöyle bir durum da var benim Bebek başından beri 2 hafta önde yani şuanda da 34.haftalık gözüküyor ama doktor ben adet tarihini dikkate alıyorum dedi

Hımm o zaman haklı

Biraz ayıp etmişler ama sen boşver ne yapmak istersen yap.
Sen olgunluk yapmışsın valla herkes düşünmez K v de Mevlüt yapmayı

Kizlar bugün kòntrolüm vardi 29 haftalik 1300 gr gelisimi normal ama sekerim yüksek oldugu ıcin riskli gebelige gitcekmisim yarinda aclik tokluk sekerime bakcaklarmis kafasi bir hafta onden gidiyormus bu arada bugun tekrr sordum cinsiyeti garantilemek icin erkek dedi yine 7 kilo almisim dr gayet iyi dedi bizden haberler boyle

Can'ım magnezyum zararlı birşey değil ki surat asma Bebek artık büyüdü senden daha çok magnezyum alıyor bu yüzden dışarıdan takviye yapman lazım
Çok zorlanıyorum içerken :) haklısın canım öyleki eksikliğini vücudum tepkisiyle gösterdi

Ay demeee benim de okulum 2 hafta kaldı sonra başlycm artık bebeğimi düşünmeye şu An düşünemyrm ama siz doğurunca heyecan artacak bizde bi nefeste kurtulun inş
Amin canim allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :) 2 hafta sonra sende baslarsin artik geri sayim yapmaya desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…