- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.221
Canım çok sağol teşekkür ederim
Canım hiç kullanmadım ama başıma gelince mecbur kaldım artık
hevesin varsa kendin yapman en iyisi valla canım. çiçeksepetinde falan da var bez pasta. internetten seçip sipariş bile verebilirsin. gerçekten isteyip de beklemek zor zanaat. benim kimseden beklentim yok. kv ye alışveriş yaptık bebeğe diyorum bırak kendi almayı bizim ne aldığımıza bile heveslenip sormuyor. onlardan umudu kestim annem babam ben ve eşim haricinde kimseden bişey beklemiyorum artık
ne ilgiissiz aileler var ysa
abi torunun oluyor insan heyecanlı olur gelir gider sorar
cidden böyle tiplere sinir oluyorum
Evet Canım 7 temmuz 40+ lara denek geliyor; eğer aşağı inmezse ve doğum belirtisi görmezse 39 da alacak artık o da 1 temmuza geliyor ama şöyle bir durum da var benim Bebek başından beri 2 hafta önde yani şuanda da 34.haftalık gözüküyor ama doktor ben adet tarihini dikkate alıyorum dediHakkında hayırlısı olur inşallah canım Rabbim kolaylık versin. Seninle tahmini doğum tarihimiz ayni ama 1 hafta erken demiş sezaryendi senin dimi. Ben daha doktorumla görüşmedim bakalım bizimkisi ne diyecek inşallah normal doğum olur
ne güzel yaaaaa 1,5 ay kalmış nerdeyse çokk sevindim canım.
Safak sayiyoruz artik bizKııııız 50 gün yazıyo ya ay maşallah size.
Canım kırmızı yarıklar oluşuyor benim yanlarda olustu ama gobekte bisey yok dahaBenimde kaşındı yağ sürdüm ama çatladığını nasıl anlycm ki ben onu bilmyrm
Hımm o zaman haklıEvet Canım 7 temmuz 40+ lara denek geliyor; eğer aşağı inmezse ve doğum belirtisi görmezse 39 da alacak artık o da 1 temmuza geliyor ama şöyle bir durum da var benim Bebek başından beri 2 hafta önde yani şuanda da 34.haftalık gözüküyor ama doktor ben adet tarihini dikkate alıyorum dedi
Ay demeee benim de okulum 2 hafta kaldı sonra başlycm artık bebeğimi düşünmeye şu An düşünemyrm ama siz doğurunca heyecan artacak bizde bi nefeste kurtulun inşSafak sayiyoruz artik bizcok heycanliii.birdahaki ay bu zamanlar yavastan baslar telaslar dogum yapan varmi diyr
Ben de yok sanırım öyle bişey ama çok kaşındım 1-2 günCanım kırmızı yarıklar oluşuyor benim yanlarda olustu ama gobekte bisey yok daha
Canım aynen ben de anlam veremiyorum ama genel olarak öyleler, biraz da alıştım artık. Geçen gün aradım tanıdıklarınız vardır bebeği görmek isterler, eğer orada (7saat mesafe var) Mevlüt yapmak isterseniz getiririz, zaten hediyelik yaptırıyorum 30 tane size ayırdım dedim. Aman yaza geliyor zaten kimse olmaz yapmayız biz Dedi
Canım ben aptamil verdim kızımaBebeğin beslenmesini nasıl yapıyorsunuz peki canım
Hayır canım 3 gün gelmeyen oluyor, normal doğum yaptım, benim kızımda 3.günümde geldiaaa bilmiyordum valla :) sanki normal doğumda vücut hazır olduğu için hemen sütte gelecekmiş gibi düşünmüştüm hep :))
Çok zorlanıyorum içerken :) haklısın canım öyleki eksikliğini vücudum tepkisiyle gösterdiCan'ım magnezyum zararlı birşey değil ki surat asma Bebek artık büyüdü senden daha çok magnezyum alıyor bu yüzden dışarıdan takviye yapman lazım
Amin canim allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :) 2 hafta sonra sende baslarsin artik geri sayim yapmaya desene :)Ay demeee benim de okulum 2 hafta kaldı sonra başlycm artık bebeğimi düşünmeye şu An düşünemyrm ama siz doğurunca heyecan artacak bizde bi nefeste kurtulun inş
Allah razı olsun böyle kayınvalide herkesin başına :) sağlıkla kullanın inşallahMinnosumun babaannesinin yaptıkları Allah bin kere razı olsun kayinvalidemden sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?