- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.141
bizimkiler böyle şeylerden anlamaz ben evlenirken nikah şekerimi kendim yaptım bir kısmına kayın validem yardım etmişti kayın pederim yine her zamanki gibi siz bilirsiniz ama ne gerek var böyle şeylere dedi .Eltilerimde bebekleri için özel birşeyler yapmadı ben yapınca hep ilk oluyor.Onlar için oda süsü ikramlık hediyeler abartı kız kardeşim meraklı böyle şeylere abla bayby shower yapalım dedi o da çalışıyo izin alamıyo ben kendim artık ne yapabilirsem
Canım hiç kullanmadım ama başıma gelince mecbur kaldım artıkCanım farketmiyor aslında kafama göre içiyorum sadece doktorum ilaçları arka arkaya alma dedi, karaciğer enzimleri yükseliyor demişti. Bundan dolayı akşamları içiyorum genelde...Ama çantamda hep var toz magnezyum, bazen aklıma geliyor gündüz de içiyorum
seni çok iyi anlıyorum canım ben de kaybımdan sonra hamile olduğumu öğrendiğimde kalp atışı için 7+2 de ancak gidebilmiştim. hatta doktorum arayıp gelmiyo musun artık dedi çabuk falan dedi beni telaşlandırdı da öyle gittim. ama sana o zaman da demiştim o yaşadıkların bir daha olmayacak hiç merak etme. bana da dediler inanmamıştım. gerçekten o ilk seferde olabilen bir kerelik bişey.Haftaya gidicem doktora. Biraz daha ağırdan alıyorum bu sefer. Hayal kırıklığı yaşatmasın Allah ben elimden geldiğince sakin kalmak niyetindeyim.
hevesin varsa kendin yapman en iyisi valla canım. çiçeksepetinde falan da var bez pasta. internetten seçip sipariş bile verebilirsin. gerçekten isteyip de beklemek zor zanaat. benim kimseden beklentim yok. kv ye alışveriş yaptık bebeğe diyorum bırak kendi almayı bizim ne aldığımıza bile heveslenip sormuyor. onlardan umudu kestim annem babam ben ve eşim haricinde kimseden bişey beklemiyorum artıkmatsiyahoje isteyip neyle karşılaşacağımı bilmediğim için hiç riske atamam Düğünümde bile birşey yapmadılar, bebek haberini aldık görümcem bir çift çorap getirdi evime de ilk kez geldi 3 yıl içinde, hamileliğim boyunca kv 1 kere geldi onda da 2 gün kaldı Doğuma gelmeyi düşünmüyorlarmış :) Allahtan annem çok meraklı da herşeyi hallettik sayılır, bir tek hastahane odası süsleme kaldı onunda malzemelerini temin ediyoruz :) Boşverin hem yapmasınlar ya herşeye karışacaklarına uzak olmaları da bir nebze iyi
matsiyahoje isteyip neyle karşılaşacağımı bilmediğim için hiç riske atamam Düğünümde bile birşey yapmadılar, bebek haberini aldık görümcem bir çift çorap getirdi evime de ilk kez geldi 3 yıl içinde, hamileliğim boyunca kv 1 kere geldi onda da 2 gün kaldı Doğuma gelmeyi düşünmüyorlarmış :) Allahtan annem çok meraklı da herşeyi hallettik sayılır, bir tek hastahane odası süsleme kaldı onunda malzemelerini temin ediyoruz :) Boşverin hem yapmasınlar ya herşeye karışacaklarına uzak olmaları da bir nebze iyi
aha haaa çok tanıdık geldiii bu durumhevesin varsa kendin yapman en iyisi valla canım. çiçeksepetinde falan da var bez pasta. internetten seçip sipariş bile verebilirsin. gerçekten isteyip de beklemek zor zanaat. benim kimseden beklentim yok. kv ye alışveriş yaptık bebeğe diyorum bırak kendi almayı bizim ne aldığımıza bile heveslenip sormuyor. onlardan umudu kestim annem babam ben ve eşim haricinde kimseden bişey beklemiyorum artık
çok sevindim canım hayırlı olsun şimdidenHaftaya gidicem doktora. Biraz daha ağırdan alıyorum bu sefer. Hayal kırıklığı yaşatmasın Allah ben elimden geldiğince sakin kalmak niyetindeyim.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın ilk göz ağrım topiğim.
Size birşey göstermek istiyorum. Kimseye söylemeyin şimdilik :)
Eki Görüntüle 1830897
aha haaa çok tanıdık geldiii bu durum
kıyamam sana yaa çok üstüne düşmüşsün çok heves etmişin ona rağmen bunlar olmuş kötü olmuş.Ayy kızlar çok yazamıyorum ama herşeyi okumaya çalışıyorum. Gayretlerinize hayran kaldım oda süslemeler filan. Ben bir tek kapı süsü ve magnetli bebek şekeri düşünüyorum o kadar. Nişanımda filan herşeyi iğne iplik incelemiştim hazırlamıştım. Bir de şanssızdım ki bir anlatamam her şeyim geç geliyordu bir aksilik çıkıyordu hoppp nişana bir hafta kala stresten her tarafım kırmızı noktacıklar oldu sanki milyonlarca sinek ısırmış gibiydim. Sonradan öğrendim ki vücut strese girince aktifleşen bir virüs kapmışımOndan herhalde hiç bişey yapıp bebeği strese sokmak istemiyorum.
Hatta nişanda dilek balonu uçururken ateşi nişanlığımın eteğine düştü yandı eteğimayy hatırladıkça bile bir tuhaf oldum.
ay hepsi mi aynı bunların ya
aaaa erken doğum mu yaptılar? İnşallah sağlıklılar di mi? Bayadır bakmıodum topiğe. Dua etmem mi canım onlar için de hepimiz için de. Allah sizleri de sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizin yaşadıklarınızı bana da nasip etsin bu sefer.
Seninkiler de iyi kalır benim yanımda bana niye bukadar alıyorsun diye karışıyorlar birde :) boş ver canım benim 2.çocuğum alıştım takmıyorum artık kimseyi, sende takma boşverhevesin varsa kendin yapman en iyisi valla canım. çiçeksepetinde falan da var bez pasta. internetten seçip sipariş bile verebilirsin. gerçekten isteyip de beklemek zor zanaat. benim kimseden beklentim yok. kv ye alışveriş yaptık bebeğe diyorum bırak kendi almayı bizim ne aldığımıza bile heveslenip sormuyor. onlardan umudu kestim annem babam ben ve eşim haricinde kimseden bişey beklemiyorum artık
seni çok iyi anlıyorum canım ben de kaybımdan sonra hamile olduğumu öğrendiğimde kalp atışı için 7+2 de ancak gidebilmiştim. hatta doktorum arayıp gelmiyo musun artık dedi çabuk falan dedi beni telaşlandırdı da öyle gittim. ama sana o zaman da demiştim o yaşadıkların bir daha olmayacak hiç merak etme. bana da dediler inanmamıştım. gerçekten o ilk seferde olabilen bir kerelik bişey.
çok sevindim canım hayırlı olsun şimdidendoktora gittikten sonra da bizi haberdar et e mi
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım ne görsem beğensem olmasada olur moduna giriyorum hemen. Diyorum ay boşa masraf ta falan da filan da kendimi avutuyorum aklım kalmasın diye.kıyamam sana yaa çok üstüne düşmüşsün çok heves etmişin ona rağmen bunlar olmuş kötü olmuş.
tabi şimdi komik anılar olarak kaldı. strese girmemek çok önemli canım. ben de düğüne bir hafta kala düşüp bayılmıştım stresten. şimdi asla kendimi o kadar hırpalamam. o da olmayıversin amaan diyorum geçiyorum. önemli olan bebişlerin sağlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?