2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

matsiyahoje isteyip neyle karşılaşacağımı bilmediğim için hiç riske atamam Düğünümde bile birşey yapmadılar, bebek haberini aldık görümcem bir çift çorap getirdi evime de ilk kez geldi 3 yıl içinde, hamileliğim boyunca kv 1 kere geldi onda da 2 gün kaldı Doğuma gelmeyi düşünmüyorlarmış :) Allahtan annem çok meraklı da herşeyi hallettik sayılır, bir tek hastahane odası süsleme kaldı onunda malzemelerini temin ediyoruz :) Boşverin hem yapmasınlar ya herşeye karışacaklarına uzak olmaları da bir nebze iyi

Canım hiç kullanmadım ama başıma gelince mecbur kaldım artık

Haftaya gidicem doktora. Biraz daha ağırdan alıyorum bu sefer. Hayal kırıklığı yaşatmasın Allah ben elimden geldiğince sakin kalmak niyetindeyim.
seni çok iyi anlıyorum canım ben de kaybımdan sonra hamile olduğumu öğrendiğimde kalp atışı için 7+2 de ancak gidebilmiştim. hatta doktorum arayıp gelmiyo musun artık dedi çabuk falan dedi beni telaşlandırdı da öyle gittim. ama sana o zaman da demiştim o yaşadıkların bir daha olmayacak hiç merak etme. bana da dediler inanmamıştım. gerçekten o ilk seferde olabilen bir kerelik bişey.

hevesin varsa kendin yapman en iyisi valla canım. çiçeksepetinde falan da var bez pasta. internetten seçip sipariş bile verebilirsin. gerçekten isteyip de beklemek zor zanaat. benim kimseden beklentim yok. kv ye alışveriş yaptık bebeğe diyorum bırak kendi almayı bizim ne aldığımıza bile heveslenip sormuyor. onlardan umudu kestim annem babam ben ve eşim haricinde kimseden bişey beklemiyorum artık

ne ilgiissiz aileler var ysa
abi torunun oluyor insan heyecanlı olur gelir gider sorar
cidden böyle tiplere sinir oluyorum

aha haaa çok tanıdık geldiii bu durum

Hanımlaar, sabah doktordaydık, çalışabilir raporumuzu aldık kızımla mesailere devam ediyoruz

32+0'ız bugün, 1750 kilomuz, 42 cm boyumuz bir de tombiş yanaklarımız var

16 kg aldım yine papara yedim doktordan, artık o kısmını duymazdan geliyorum suyumuz biraz azalmış, su içmio musun dedi, dedim nasıl içmiim içim yanıo 3 lt içiyorum en az. o zaman yorgunluktan olabilir dedi, sen biraz git işe, baktın olmadı raporunu kapatırız burdan dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktor teyzemize.

Ayy kızlar çok yazamıyorum ama herşeyi okumaya çalışıyorum. Gayretlerinize hayran kaldım oda süslemeler filan. Ben bir tek kapı süsü ve magnetli bebek şekeri düşünüyorum o kadar. Nişanımda filan herşeyi iğne iplik incelemiştim hazırlamıştım. Bir de şanssızdım ki bir anlatamam her şeyim geç geliyordu bir aksilik çıkıyordu hoppp nişana bir hafta kala stresten her tarafım kırmızı noktacıklar oldu sanki milyonlarca sinek ısırmış gibiydim. Sonradan öğrendim ki vücut strese girince aktifleşen bir virüs kapmışım Ondan herhalde hiç bişey yapıp bebeği strese sokmak istemiyorum.

Hatta nişanda dilek balonu uçururken ateşi nişanlığımın eteğine düştü yandı eteğim ayy hatırladıkça bile bir tuhaf oldum.

kıyamam sana yaa çok üstüne düşmüşsün çok heves etmişin ona rağmen bunlar olmuş kötü olmuş.
tabi şimdi komik anılar olarak kaldı. strese girmemek çok önemli canım. ben de düğüne bir hafta kala düşüp bayılmıştım stresten. şimdi asla kendimi o kadar hırpalamam. o da olmayıversin amaan diyorum geçiyorum. önemli olan bebişlerin sağlığı

ay hepsi mi aynı bunların ya

yav ne biliiim benim ailem abimlerin çocukları için ölürler...
her şeyilerini almaya çalşırlar sorarlar
maddiyatlarını yetmediği zamanlar olsa da manevi oalrak her şeylerinne koştururlar..
ama bazıları da ilk torun olduğu halde umru olmaz..
sevgisiz insnalar ..
Allah merhamet versin kalplerine ne deyim

Evet canım erken doğum yaptılar kuvözde büyüyor lar şimdi inşallah en yakın zamanda evlerine giderler...sende sağlıkla al bebegini kucağına inşallah canim

Seninkiler de iyi kalır benim yanımda bana niye bukadar alıyorsun diye karışıyorlar birde :) boş ver canım benim 2.çocuğum alıştım takmıyorum artık kimseyi, sende takma boşver

İnşallah o günler çok gerilerde kalmıştır ve bir daha hiç karşımıza çıkmaz.Ne benim ne de başka anne adaylarının inşallah.

Evet canım ne görsem beğensem olmasada olur moduna giriyorum hemen. Diyorum ay boşa masraf ta falan da filan da kendimi avutuyorum aklım kalmasın diye. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…