2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
benimkiler allah razı olsun çok iyi insanlar canım. çok şükür diyorum. çok fazla kafaya takan bir yapım var kötü davransalar perişan olurdum. ama bu bebek konusunda alışveriş konusunda geri duruyorlar biraz. ben bişey beklemem de istemem de ama eşim mahcup oluyo. keşke bi çöp alıp getirseler de eşim rahat etse diyorum. yoksa çok şükür biz herşeyi hallederiz kimseye muhtaç değiliz. zaten varımız yoğumuz bebişler için

Günaydın kızlar, net olarak günü almasakta doktor 1 temmuz gibi düşünelim dedi :) Kaldı 50 günümüz, çok heyecanlı Yarın kontrolümüz var bak gösterecek mi yüzünü cimcime :)
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım Rabbim kolaylık versin. Seninle tahmini doğum tarihimiz ayni ama 1 hafta erken demiş sezaryendi senin dimi. Ben daha doktorumla görüşmedim bakalım bizimkisi ne diyecek inşallah normal doğum olur

kesinlikle benim beklentim maddi anlamda sıfır..

bin şükür yetiyoruz kendimize..

sıfır beklenti maxımum mutluluk :)

Masallahhh minnakina canım suyun su içmekle alakası hiç yok cidden ben az tuketiyorum ama suyu çok fazla sağlıkla gelsinler inşallah

Bahtsız bedevi misali allah başka dert vermesin onlar olsa da olur olmasa da canım allah sağlık vrsin yeter ki

canım benim allah razı olsun inanki her namazımda tüm bebekler anneler kolay doğumlar kolay hamilelikler için dua ediyorum rabbim şafi ismiyle şifa versin senin bebeğinede minnak kızınada inşallah benimde bebiş kızmış bu arada duyunca insan daha bi farklı oluyo rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin sıkıntısız bi şekilde inşallah canımmmm

Teşekkür ederim canım
Sezaryan olacak biri olarak benim hastanede neye ihtiyacım olur acaba

extra birşey yapmana ya da almana gerek yok bence, sadece iççamaşırının bel kısmı olabildiğince kalın olsun.

bunlardan lcw de var, ben 2 beden büyüğünü aldım kendi bedenimden. daha önce de kullanmıştım rahat oldu çok. normal kalıplar dikişe denk geliyor ve insanı rahatsız edebiliyor :)

ben kendim için hastane çantama ;
2 tane gecelik ( önden açılabilen)
çorap
terlik
külot
sütyen ( hiç kullanmadım daha önce ama yine de alacağım yanıma :))
süt pompası ( yine kullanmayacağımı biliyorum çünkü tam 2 gün sonra geliyor sütüm:))
diş fırçası ve macunu
gögüs pedi ( kullanmayacağım ama dursun :))

belki sütüm gelirse diye alıyorum bunları yanıma ama eminim ki 2 gün sonra gelecek :) hiç şaşmadı bugüne kadar :))

bu yüzden de bebek için steril edilmiş biberon, mama ve emzik alacağım yanıma mutlaka.

nasıl bir şey yaptın nazar duasına canım resmi var mı ?

2gundur zaten keyifsizim haftaya sinav var vs bide insanlarin sadece kendilerini dusunmeleriyle ugrasiyorum. Dun bi arkadasima bisey icin soz verdim sabah uyanir uyanmaz yazmis birileride sunu yapacakti diye. Ya bi gunaydin de nasilsin de soz vermistin bisey demedigine gore iyimisin acaba de hastamisin isinmi var vs bisey de dimi. Sonra isim var hallaedeym doncm sana dedim tamam bile demedi. Isi dusunce surekli arayan bisey yapan insan isi hemen olmicak ya tamam bile demiyo.
Butun sinirlerim tepemde. Senin keyfinlemi ugrasayim sinavimla derdimle hamileligimle mi ugrasaym. Ooffffff

Günaydın ilk göz ağrım topiğim.
Size birşey göstermek istiyorum. Kimseye söylemeyin şimdilik :)
Eki Görüntüle 1830897

hayırlı olsun, kış ayında Deniz huzuru,ferahlığı kaplasın evinizi:))) inşallah herşey yolunda gitsin,önemli gelişmeleri yaz buraya, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…