- 5 Kasım 2011
- 1.901
- 3.899
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.241
Bilmiyorum ki canım, dr ilk yeterli sıvı mı almıyorsn dedi alıyorum diyince de yorgunluktan olabilir dedi. İşin garip yanı bütün gün masabaşı oturup eve gelip küt diye yatıyorum. Fiziken yorucu bir aktivitem de yok yani. Bakalım çok ciddi boyutta olsa zaten çalışabilir raporu vermezdi.Masallahhh minnakina canım suyun su içmekle alakası hiç yok cidden ben az tuketiyorum ama suyu çok fazla sağlıkla gelsinler inşallah
nasıl bir şey yaptın nazar duasına canım resmi var mı ?
Evet canım özelden aldım, sgk sistemine erişebildikleri şifreleri olması lazım. Doktorumun asistanı hemen girip çıktısını verdi sgknın sisteminden.raporunu özel hastanedenmi aldın acaba? özelden aldıysan hastanenin sgk anlaşması varmıydı? bir yerde rapor özel hastaneden alınacaksa sgk anlaşması olması lazım diyordu da aklıma takıldı.
Zaman olarak aynıı bende bayran öncesi istiom 20haziran sonrası 37 hafya olur insalah benim.de kız ben bitirdim sadece haftr sonu odası gelcek eşyalar yikanir toplanir ama arkadaşlar yapıcak ben genelde yatiomhmm..benim normal herşeyim çok şükür ama bayramda 39.haftam oluyor.adam yok izinli.ben de bayraamı atlayıp riskegirmek istemiyorum herkes kızlar erken gelir deyip duuyor...o yüzden arife önces alsın istiyorum.zbakalım gün vermek için eken dedi şuan vermedi...artık verisn günü yaa...eşim de pek geniş.oğlumdaki gibi deği...kızımın o kadar çok eksği var ki...sadece birkaç üst baş aldık hazırlık yağmıyoruz.erken daha erken deyip duruyor deliricem ahhh bu geniş erkeklerr yaaaaa
Zaten şu hamilelikte ne desen su iç diyor bu doktorlar, suyun azalmış su iç, başım ağrıo su iç, öyle oldu su iç böyle oldu su içO su olayını bana da söyledi ben de gayet güzel su içen biriyim ama bizim içmemizle alakamız yoo kmuş ki yani sadece yine de iç sen dedi. Benim ablamında almış hep genetik olabilir yani
Evet canım ama tam plesanta previa değil tam olunca daha riskliyemiş sadece ucu rahim ağzına yakin ucu kanama riski yaratabilir diye istirat verdi kanama olursa allah korusun erken doğar dedi insalah oaz senin ne kadarı aşağıda dr ne.diyorSenin plasenta sorunun neydi canım aşağıda mıydı o yüzden mi 37ye kadar durursa şükür diyorsun benim ki aşağıda diye sezaryen olacak ama doktor hiç erken doğumdan falan bahsetmedi
Kız ne 3 gunu normalde hemen geliyorcanım normal doğumda da 3 gün gelmiyor
Kız biliyorum oğlum da yengem yapmıştı bunda zavallı paşam boynu bukuk kalmasın diye yapayım odasına koyim dedim ama soguttunuz nen beni yapmiyomben de hediye geliyor diye biliyorum ben kendime niye yaptırayım ki1cicek3bocek canımcımm
Masssaalllahh yerim karnindakinibu da benim son halim kızlar 8 kilo aldım ama bu hafta inanılmaz şiştiğimi hissediyorum pazartesi kontrol var öpüldünüz..
Eneee hatuna bak maşallah bacim sende kilo almamissin bi bebekten ibaretsin vallaGunaydinnn kizimin pamuk arkadaslari ve guzel anneleribiz bugun 33+0 olduk.bizde resim eklyelim dedik eksik kalmayalim
Canım kiminin hemen geliyor kiminin 3 güne, benim 3.gün geldi. Aptamil aldım verdim gelene kadarKız ne 3 gunu normalde hemen geliyor
Böyle babaanneye can kurban saglikla giysin yavrun canım :)Minnosumun babaannesinin yaptıkları Allah bin kere razı olsun kayinvalidemden sizlerle paylaşmak istedim
Normal doğumda bu kdr gec sutu gelen duymamıştım benim hemen gelmisti demek ki her bünyede bir olmuyor cnm ins senin de bunda tez gelir sutunCanım kiminin hemen geliyor kiminin 3 güne, benim 3.gün geldi. Aptamil aldım verdim gelene kadar
Ben bi sorun olacağını zannetmem genetikle ilgili olabiliyo ablamın son kızında tamamen bitmiş ama hem gününde doğdu hem de çok sağlıklı maşallah 3750 gr doğdu daha ne olsun ben şu an hiç takmyrm onu ve bana da dr um suyu az die düşünmştm dedi ayrıntılı da iyi çıktı yaniBilmiyorum ki canım, dr ilk yeterli sıvı mı almıyorsn dedi alıyorum diyince de yorgunluktan olabilir dedi. İşin garip yanı bütün gün masabaşı oturup eve gelip küt diye yatıyorum. Fiziken yorucu bir aktivitem de yok yani. Bakalım çok ciddi boyutta olsa zaten çalışabilir raporu vermezdi.
Canım benimde kaşındı kırmızı noktalar çıktı sonra o kırmızı noktalar kısa çizgilerle birleşmeye başladı küçük çizgi çatlakları oluştu bende bol yağlamaya çalışıyorumBende anlam veremiyorum birde kırmızı kırmızı noktalar oluştu ve tek bir bölüm kaşımıyor bir yere değincede acıyoreğer geçmiyorsa kuzum bir doktora tekrar sor bazı gebeliklerde safrayla ilgili olurmuş
Bikac gün kaşınması çatlak belirtisi olabilir ama yani ben 1 ay kasindım çatlak olmadığı başka bisey olduğu açık gittiğimde inşallah sorcamBen de yok sanırım öyle bişey ama çok kaşındım 1-2 gün
Amin Allah razı olsun canım :)Allah razı olsun böyle kayınvalide herkesin başına :) sağlıkla kullanın inşallah
İnşallah canım, yapısal bişey mi bilmiyorumNormal doğumda bu kdr gec sutu gelen duymamıştım benim hemen gelmisti demek ki her bünyede bir olmuyor cnm ins senin de bunda tez gelir sutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?