2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Masallahhh minnakina canım suyun su içmekle alakası hiç yok cidden ben az tuketiyorum ama suyu çok fazla sağlıkla gelsinler inşallah
Bilmiyorum ki canım, dr ilk yeterli sıvı mı almıyorsn dedi alıyorum diyince de yorgunluktan olabilir dedi. İşin garip yanı bütün gün masabaşı oturup eve gelip küt diye yatıyorum. Fiziken yorucu bir aktivitem de yok yani. Bakalım çok ciddi boyutta olsa zaten çalışabilir raporu vermezdi.

nasıl bir şey yaptın nazar duasına canım resmi var mı ?

pleksiden yaptirdim.altina kurdela ve pembe nazar boncugu koydum.posetledim ve etiket yapistirdim.arkasina da miknatis yapistirdim

Eklentiler

• 2016-05-12 20.50.07.webp
    18 KB · Görüntüleme: 116
raporunu özel hastanedenmi aldın acaba? özelden aldıysan hastanenin sgk anlaşması varmıydı? bir yerde rapor özel hastaneden alınacaksa sgk anlaşması olması lazım diyordu da aklıma takıldı.
Evet canım özelden aldım, sgk sistemine erişebildikleri şifreleri olması lazım. Doktorumun asistanı hemen girip çıktısını verdi sgknın sisteminden.

Zaman olarak aynıı bende bayran öncesi istiom 20haziran sonrası 37 hafya olur insalah benim.de kız ben bitirdim sadece haftr sonu odası gelcek eşyalar yikanir toplanir ama arkadaşlar yapıcak ben genelde yatiom

O su olayını bana da söyledi ben de gayet güzel su içen biriyim ama bizim içmemizle alakamız yoo kmuş ki yani sadece yine de iç sen dedi. Benim ablamında almış hep genetik olabilir yani
Zaten şu hamilelikte ne desen su iç diyor bu doktorlar, suyun azalmış su iç, başım ağrıo su iç, öyle oldu su iç böyle oldu su iç hani bişi vermek istiyoruz veremiyoruz da boş da yollamayalım dedik der gibi

Senin plasenta sorunun neydi canım aşağıda mıydı o yüzden mi 37ye kadar durursa şükür diyorsun benim ki aşağıda diye sezaryen olacak ama doktor hiç erken doğumdan falan bahsetmedi
Evet canım ama tam plesanta previa değil tam olunca daha riskliyemiş sadece ucu rahim ağzına yakin ucu kanama riski yaratabilir diye istirat verdi kanama olursa allah korusun erken doğar dedi insalah oaz senin ne kadarı aşağıda dr ne.diyor

Ben bi sorun olacağını zannetmem genetikle ilgili olabiliyo ablamın son kızında tamamen bitmiş ama hem gününde doğdu hem de çok sağlıklı maşallah 3750 gr doğdu daha ne olsun ben şu an hiç takmyrm onu ve bana da dr um suyu az die düşünmştm dedi ayrıntılı da iyi çıktı yani

Canım benimde kaşındı kırmızı noktalar çıktı sonra o kırmızı noktalar kısa çizgilerle birleşmeye başladı küçük çizgi çatlakları oluştu bende bol yağlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…