- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #53.701
günaydın hanımlar güzel bir hafta olsun inşallah..kontrolü olanlar inşallah güzel haber alırlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun bebek mi kasılma mı olduğu muamma. Ben bebek diyorum çünkü resmen bi taraftan bi tarafa geçtiğini görüyorum bebeğin
Canım buralardayım. 10 gün rapordan sonra işe başlayınca, işleri toparlamak zor oldu. Çok şükür iyiyiz şimdilik bir sorun yok. Bu hafta 32 haftalık olucaz bakalım doktorum çalışabilir raporu verecekmi? Onun endişesi ve karışıklığı içindeyim biraz. Hakkımızda hayırlısı. Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor hamilelik? Çocuklar Nasıl?
ayy kızlar valla iyiki varsınızinanın vicdanım sızladı onlar oyle konuşunca. Kesin dedim benim bebiş zature olmuştur şimdiye
işte yoğurdu meyveyi bile çıkarıp 1 saat ılıtıp tuketiyorlarmış falan.. Dedim o zamna bende iştah kalmaz![]()
![]()
Selam annişler umarım her şey yolundadir sizlerde...
Memleketime geldim bir haftadır yoğunum bayağı.
@idilduamdenizbatiekin canlarım beni merak etmissiniz kocacikla gezmelerdeydik
kv stresinden uzak kalmak için her gün dışarı attım kendimi
dün annemlere gectim oh dünya varmış. Bir hafta da burdayim inşallah.
Sizlerden bihaberim.var mi gelişmeler...?
bebislere iyi bakın size de kocalariniz iyi baksın. siz de bol bol aynaya bakın hadi baken öptüm hepinizi![]()
arkadasim idrardaki protein orani ve tansiyonu sebebiyle bugun acil sezeryan oldu.32+lardaydi.kendisi musade altinda yogun bakimda.bebekte sarilikmis kuvezdeymis tabi.o kadar zor bir durumki canlm slklldi cok.25 hazirandi aslinda sezeryan tarihi.sizden ricam dualarinizda ona da yer vermeniz.bir an once sagligina kavussun hem kendi hem bebegi
Günaydın sevgili hamişler :)
Haftaya proje jürim varsizlerin duasını istiyorum
İnşallah şu jüri yi sağ salim atlatırm da tamamen oğlusuma odaklanabilirim
16 Mayıs 2012 18:05 de ilk oğlumu aldım kucağıma duygularım tarifsiz tam 4 yıl önce bugün bu saatlerde hafif hafif sancılar içindeydim şimdi ise yatağında uyuyan benim csnim oğlum ilk göz ağrım. Zaman ne kadar çabuk geçmiş bebekligini geçen her zamanını özlüyorum.biraz zor bir doğum oldu çok acılar çektim psikolojim de bozuldu ama oğlum için herseye değer çok şükür bin şükür ikimizde sağlıkla devam ediyoruz.kardeşini bekliyoruz şimdi inşallah karnımda ki yavrumda abisi gibi sevgi dolu mutlu bir çocuk olur... Evlat çok çok Farklı Allahım hiç birinin acısını göstermesin inşallah saglıkla kucağımiza alalımm....
@idilduam canım d vitamini tahlil sonucum çıkmış ilk sonuç 10 du 1 ay her gün 10 damla kullandım şimdi 44 olmuş şükür
katılıyorum sana kuzu
bu sorunun cevabııııını istiyorummmm
Mayıs annelerine baktım az önce; doğum yapanlar, kontrole gidenler, doğuma 10 günden aşağı kalanlar... darısı hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli başımıza... üç ayı doldursaydık, göbüşler çıksaydı, bebişler hareketlenseydi derken bugünlere geldik. Rabbim bu mübarek günler hürmetine bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı, bebek isteyenlere tez zamanda bebişlerini nasip etsin. doğum yapanlara kolaylık, yenidoğanlara da sağlıkla büyümeyi nasip etsin. amin.
kızlar, en güzeli doğuma yakın ya da haziran ortası düzenli bir şekilde krem kullanmak gibi geliyor bana. ben öncekilerde hep kendim halledebildim ama bu sefer çok zorlandım sonuncuda o yüzden krem aldım :) çok ta hızlı uzamıyor benimkiler :) ayrıca acil birşey olsa aklımıza bile gelmemesi gereken birşeyi düşünüyoruz şimdi, huyumuz kurusun emi :)))
en güvenlisi krem ya da güvendiğiniz bir yer varsa gidin mutlaka.
o zaman bebek bu taklalar atıyo içerdeEn son doktor sordu ..boyle boyle dedim nsteye gerek yok dedi bu sefer .
haydi hayırlısı, bol şanslaaaaaaaaarrrrr :)) çok güzel olacak :)
en çok bende oluyor o zaman ayrıca bacak krampları için magnezyum verdi doktor bağlantısını bilmiyorum tabii
banada verdide düzenli kullanamıyorum ya
Hangi kremlerden bahsediyorsunuz?Markası vs önemli mi?Tabi çok bilinmedik bir şey alınmaz ama belki tecrübe edinenler vardır diye sorayım dedim.ben kimseye açamıyorum da ama bu durumda farklı
krem zararlı değilse o kullanılabilr...haklısın
çok teşekkür ederimm ablacııım :) inşallah hoca kafayı yer beğenmekten
![]()
benim de hiç tecrübem yok krem konusundaaaaaaHangi kremlerden bahsediyorsunuz?Markası vs önemli mi?Tabi çok bilinmedik bir şey alınmaz ama belki tecrübe edinenler vardır diye sorayım dedim.