- 14 Ağustos 2012
- 2.128
- 601
- 363
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.881
Ben açıkçası biraz kendimi dinlemek ; kendimle baş başa son günlerimin tadını çıkarmak istiyorum o yüzden 32 de ayrılacağım .Allah nasip ederse 6 ay ücretsiz hakkımı da kullanacağım 4-5 haftada kendime armağanım olsun napayım Hiç bi alışverişini yapmadık daha kıyafetten başka Anca yetiştiririm zatenBen de aldım canım ya , bir firmada sigortalıyım ama prim usulü kendi işim gibi o yüzden pek izin kullanmayacağım gerçi ihtiyacım da yok home office çalışıyorum. Başlattım ben de zaten zorlanmaya da başladım zor gelen tüm işleri devrettim 15 güne kadar da komple bırakırım diyorum
Ben açıkçası biraz kendimi dinlemek ; kendimle baş başa son günlerimin tadını çıkarmak istiyorum o yüzden 32 de ayrılacağım .Allah nasip ederse 6 ay ücretsiz hakkımı da kullanacağım 4-5 haftada kendime armağanım olsun napayım Hiç bi alışverişini yapmadık daha kıyafetten başka Anca yetiştiririm zaten
Lökosit + olması enfeksiyon olduğunu gösteriyo cnm ama çok aşırı değil sanırım düşük ihtimalle ilaç önerir yüksek ihtimalle bol bol su iç derKızlar israr sonucum çıkmış kan ++ ve lökosit + diyo.ne demek şimdi bu? Bilen varımı
Bu arada çok sevindim kızımız duzelecek bence.inş hiç bişeye gerek kalmaz kucağına aldığında doğana kadar ne kad ar iyite giderse o kadar iyiKızlar israr sonucum çıkmış kan ++ ve lökosit + diyo.ne demek şimdi bu? Bilen varımı
Yaptır Bari geç kalmadan canımyaptır diyor üstelik kesin ve net bir şekilde.
hafası da geçti mi bilmiyorum? 29 bitiyor neredeyse. kaç kaç arası yapılıyordu?
yaptırmazsam ne bahaneyle yanına gidicem bilmiyorum
Kızlar israr sonucum çıkmış kan ++ ve lökosit + diyo.ne demek şimdi bu? Bilen
Bol su ic cnm idrar yolu baslangici olabilir gebelikte eritrosit 1_2 pozitif olabiliyor diye biliyom .
@misamEmira SY @batideniz @katre_366 matsiyahoje kızlar şimdi doktorum aradı. testler temiz çıkmış şuan için gebelik zehirlenmesi riski yok ama düzenli olarak tansiyon takibi yapacak mışım. bu flash çakmalarının nedeni de ortada kaynadı şuan hiç bi nedeni yok
Enfeksiyondur canım, çoğu gebede oluyor. Endişelenme, bende de vardı fitil kullandımKızlar israr sonucum çıkmış kan ++ ve lökosit + diyo.ne demek şimdi bu? Bilen varımı
İnşallah bol su ile geçer canım. Kanın olmasına şaşırdım ben asıl.Lökosit + olması enfeksiyon olduğunu gösteriyo cnm ama çok aşırı değil sanırım düşük ihtimalle ilaç önerir yüksek ihtimalle bol bol su iç der
Teşekkür ederiz güzel teyzesi :) inşallah doğuma kadar bişeyciği kalmıcak :)Bu arada çok sevindim kızımız duzelecek bence.inş hiç bişeye gerek kalmaz kucağına aldığında doğana kadar ne kad ar iyite giderse o kadar iyi
Fitillik bişey mi bilmiyorum daha önce se çıkmıştı ilaç vermedi ama bu sefer kan da çıkımca endişelendimEnfeksiyondur canım, çoğu gebede oluyor. Endişelenme, bende de vardı fitil kullandım
Ben o kan ++ kısmını anlamadım cnm ya ilk kez duyuyrm o ne demekİnşallah bol su ile geçer canım. Kanın olmasına şaşırdım ben asıl.
Teşekkür ederiz güzel teyzesi :) inşallah doğuma kadar bişeyciği kalmıcak :)
Canım peki kana ne diyosun?
Fitillik bişey mi bilmiyorum daha önce se çıkmıştı ilaç vermedi ama bu sefer kan da çıkımca endişelendim
Lökosit + çıkınca idrarda biraz lökosit var demek oluyo ya. Kan ++ çıkınca idrarda orta derecede kan var demek oluyo. +++ çıkımca da fazla miktarda var demek oluyo. Dört artı yok zaten en fazla +++ oluyoBen o kan ++ kısmını anlamadım cnm ya ilk kez duyuyrm o ne demek
Lökosit + çıkınca idrarda biraz lökosit var demek oluyo ya. Kan ++ çıkınca idrarda orta derecede kan var demek oluyo. +++ çıkımca da fazla miktarda var demek oluyo. Dört artı yok zaten en fazla +++ oluyo
Masallah. Bizede bi tosuncuk geliyo galibaBenimde 31+2 de 2.015 gr 2 hafta onden gidiyo dedi dr. Basindan beri onde gidiyo. Ilk.oglumda onden gidiyodu 4 kilo dogdu.
Hmm idrar tahlilinde kan var tmm anladım şimdi ben kan die düşünyrm o yüzden anlamadım tmm anladım o bobrekle ilgili die biliyrm hamilelikte olabiliyo bebeğin yeri genişlwdikçe bobrekler tam işini yapamıyo. Dr un da ayrıntılı bilgi verir sana tabi.bu bebekler bizi yarım etti kız resmen ben dede kan düşük enfeksiyon var.Lökosit + çıkınca idrarda biraz lökosit var demek oluyo ya. Kan ++ çıkınca idrarda orta derecede kan var demek oluyo. +++ çıkımca da fazla miktarda var demek oluyo. Dört artı yok zaten en fazla +++ oluyo
Bol bol dinlenip iyi besleneceksin canım. Her riski olan erken doğurmuyor öyle düşün.Kizlar ben kontrolden geldim birkac saat once anca yazabiliyorum.
matsiyahoje canim senin icin ayrica cok sevindim.cok sukur rabbime senin gibi guclu annenin elbet guclu kizi olacakti degil mi
Bana gelince icim biraz buruk.bebegim 1 hafta geriden geliyomus zayif bebek 2150 gr mis beslenmene cok cok dikkat etmen lazim dedi.bu kontrolde kafa olcumunu hic yapamadi.bebek nerdeyse dogum kanalina girmis.35i 36 yi bitirmeye bakalim dedi.anlicaginiz erken dogum riskimiz arttitahminimce erken dogumdan dolayi bebegin kilosunu zayif buldu.zamaninda dogsa standarta ulasir.nst ye girdik bu arada onda sanci cikmadi.kontrollerimizde haftada 1 e dustu
Evet bencede erken doğumu düşünerek demiş az die. Hani ne kadar kilo olursa o kadar kolay toparlar bebeğin ama tam bi erken doğum sayılmaz seninki sınırda yani. Çok güzel atlatırsınız bence. Bu da allahtan sonuçta ve sağlıklı olsun da hayırlısıyla sonra sen onu büyütürsün.2.5 olsa çok iyi olur. Bol bol süt iç muz kaşar ceviz ye. Su iç.inş 37 ye kadar bekler.beklemese de 35-36 gayet iyi haftalar bence. ALLAH hakkında hayırlı olan versin.Kizlar ben kontrolden geldim birkac saat once anca yazabiliyorum.
matsiyahoje canim senin icin ayrica cok sevindim.cok sukur rabbime senin gibi guclu annenin elbet guclu kizi olacakti degil mi
Bana gelince icim biraz buruk.bebegim 1 hafta geriden geliyomus zayif bebek 2150 gr mis beslenmene cok cok dikkat etmen lazim dedi.bu kontrolde kafa olcumunu hic yapamadi.bebek nerdeyse dogum kanalina girmis.35i 36 yi bitirmeye bakalim dedi.anlicaginiz erken dogum riskimiz arttitahminimce erken dogumdan dolayi bebegin kilosunu zayif buldu.zamaninda dogsa standarta ulasir.nst ye girdik bu arada onda sanci cikmadi.kontrollerimizde haftada 1 e dustu
Gözün aydın canım. Doğana kadar hiç bişeyciği kalmayacak inşallahTek tek etiketleyemedim cepten giriyorum. Bütün topik teyzelerimize teşekkür ediyor selamlar öpücükler gönderiyoruz kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?