2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben açıkçası biraz kendimi dinlemek ; kendimle baş başa son günlerimin tadını çıkarmak istiyorum o yüzden 32 de ayrılacağım .Allah nasip ederse 6 ay ücretsiz hakkımı da kullanacağım 4-5 haftada kendime armağanım olsun napayım Hiç bi alışverişini yapmadık daha kıyafetten başka Anca yetiştiririm zaten

Ben sonuna kadar çalışırım diyordum ama bebiş uslu durmadı, dün resmi olarak doğum iznine çıktım erken doğum riski yüzünden. Aynen dediğin gibi, işten güçten bebişin gelişine heyecanlanmaya bile fırsatımız olmuyordu, erken ayrılmanın en iyi yanı bu heralde, şimdiden bir sürü şey hallettim :) benim bir de iş yerinde suyum filan gelir mi doğum başlar mı diye bir korkum vardı onun da önüne geçmiş olduk

İlk önce geçmiş olsun benimde dr kontrolünde 12 9 tansiyonum çıkmıştı o aralar gözümün önünde siyah bişeyler ucusuyor du dr sürekli olc tansiyonunu dedi sürekli takip ediyorum çok şükür dahs o kadar çıkmadı bir daha çıkarsa idrarda proteine bakicaz dedi inşallah şu son haftaları mızı da hayırlısıyla atlatiriz

Lökosit + olması enfeksiyon olduğunu gösteriyo cnm ama çok aşırı değil sanırım düşük ihtimalle ilaç önerir yüksek ihtimalle bol bol su iç der
İnşallah bol su ile geçer canım. Kanın olmasına şaşırdım ben asıl.
Bu arada çok sevindim kızımız duzelecek bence.inş hiç bişeye gerek kalmaz kucağına aldığında doğana kadar ne kad ar iyite giderse o kadar iyi
Teşekkür ederiz güzel teyzesi :) inşallah doğuma kadar bişeyciği kalmıcak :)
Canım peki kana ne diyosun?
Enfeksiyondur canım, çoğu gebede oluyor. Endişelenme, bende de vardı fitil kullandım
Fitillik bişey mi bilmiyorum daha önce se çıkmıştı ilaç vermedi ama bu sefer kan da çıkımca endişelendim

Ben o kan ++ kısmını anlamadım cnm ya ilk kez duyuyrm o ne demek

Ben o kan ++ kısmını anlamadım cnm ya ilk kez duyuyrm o ne demek
Lökosit + çıkınca idrarda biraz lökosit var demek oluyo ya. Kan ++ çıkınca idrarda orta derecede kan var demek oluyo. +++ çıkımca da fazla miktarda var demek oluyo. Dört artı yok zaten en fazla +++ oluyo

Arkadaşlar çok kötü grip oldum anlatamam size ölüyorum sürekli burnum akıyor hapşırıyorum kafam kazan gibi çok ağrıyor boğazım yanıyor cayır cayır .. Üstelik çalışmak zorundayım halsizlikten oluyorum ilaç kullanamıyorum bi şeyler içiyorum ama fayda yok

Kizlar ben kontrolden geldim birkac saat once anca yazabiliyorum.
matsiyahoje canim senin icin ayrica cok sevindim.cok sukur rabbime senin gibi guclu annenin elbet guclu kizi olacakti degil mi
Bana gelince icim biraz buruk.bebegim 1 hafta geriden geliyomus zayif bebek 2150 gr mis beslenmene cok cok dikkat etmen lazim dedi.bu kontrolde kafa olcumunu hic yapamadi.bebek nerdeyse dogum kanalina girmis.35i 36 yi bitirmeye bakalim dedi.anlicaginiz erken dogum riskimiz artti tahminimce erken dogumdan dolayi bebegin kilosunu zayif buldu.zamaninda dogsa standarta ulasir.nst ye girdik bu arada onda sanci cikmadi.kontrollerimizde haftada 1 e dustu

Lökosit + çıkınca idrarda biraz lökosit var demek oluyo ya. Kan ++ çıkınca idrarda orta derecede kan var demek oluyo. +++ çıkımca da fazla miktarda var demek oluyo. Dört artı yok zaten en fazla +++ oluyo
Hmm idrar tahlilinde kan var tmm anladım şimdi ben kan die düşünyrm o yüzden anlamadım tmm anladım o bobrekle ilgili die biliyrm hamilelikte olabiliyo bebeğin yeri genişlwdikçe bobrekler tam işini yapamıyo. Dr un da ayrıntılı bilgi verir sana tabi.bu bebekler bizi yarım etti kız resmen ben dede kan düşük enfeksiyon var.

Bol bol dinlenip iyi besleneceksin canım. Her riski olan erken doğurmuyor öyle düşün.

Evet bencede erken doğumu düşünerek demiş az die. Hani ne kadar kilo olursa o kadar kolay toparlar bebeğin ama tam bi erken doğum sayılmaz seninki sınırda yani. Çok güzel atlatırsınız bence. Bu da allahtan sonuçta ve sağlıklı olsun da hayırlısıyla sonra sen onu büyütürsün.2.5 olsa çok iyi olur. Bol bol süt iç muz kaşar ceviz ye. Su iç.inş 37 ye kadar bekler.beklemese de 35-36 gayet iyi haftalar bence. ALLAH hakkında hayırlı olan versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…