2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım valla çocuk kiloluda doğsa ilk zamandalar yenidoğan diye tavsiye etmişler ben ben prima yenidoğan 108 adetli aldım sanırım 45-48 tl civarındaydı indirimden almıştım. Günde 8 defa vs değiştiriyorsun dediler en fazla o bizi 15 gün falan götürür sanırım ondan sonrada kilosuna göre bakacağım artık, artık kampanyalar her zaman var zaten internette vs ilk etap için ben 108'li aldım ama istersen sen daha az al

Canım bende onunla, sıvı deterjan arasında kaldım neyapayım sence??

canım kimi anneler granül bizde kalıntı bıraktı vs yazmışlar ben hem dalinin hem hacışakiri kullandım, ikisinde de kalıntı olmadı bende... Ama bilemiyorum istersen ufak bir paket al deneme yanılma bakarsın...

Anladım ben taşımayı düşünmyrm beyaz olduğu için içine de güzel bi set alcm yapınca resmini atm. Odadan odaya gezdirmek için ana kucağı alcm zaten

aynen canım bizde her iki ailede uzakta, bir de biz gezmeyi çok seviyoruz :) şuanki evimizde de en fazla 2 sene daha otururuz o yüzden oda yapmayacağız, park yatak alalım dedik. Gerçi şuan beşiği var tekerlekli, seninkini göremedim eski mesajlara baktım ama...Aldığımız beşik tekerlekli ama en fazla 6-7 ay kullanılıyor sonrasında da park yatağa geçer gittiğimiz heryere taşırız dedik. Gezgin hayat son buluncada artık odasını kurarız :)

Canım cahillikle hiç alakası yok ama görünce çok güldüm çünkü aynı şeyi geçen gün biz konuştuk :) sitesinde bakmıştım ben de, açıklamada ayrıca nevresim diye belirtmemiş bana da yorgan öyle sanırım

Amin İnşallah sizinkide döner bende 29 haftalıkken gittiğimde tersti ama doktorum daha 50 kere döner dedi acaba bundan sonra tekrar geri ters döner mi bunu sormayı unuttum

Canım ben 32.haftamda gittim baş gelişti,, ama son haftaya kadar değişebilir dedi. Son haftaki durumuna göre karar vereceğiz dedi

Evet ya nevresimi söylememiş ben de merak ettim yani ama burda şimdi bi arkadaş yazmış nevresimli gibi renkliymiş yani beşiği de yükleyemedim sonra bi daha denym

Yani görüntü deki desende geliyo dimi bi daha aynı serinin nevresimini de almaya gerek yok ben zaten başka bi nevresim. Almıştım.ben de nevresim ayrı mı alcm hani beyaz bi yorgan mı gelck die düşündüm

Evet canım ayni görüntüdeki geliyo tekrar nevresim takimi almaya gerek kalmıyor

Sen hangi modeli aldın

Ben pepe li bi model var onu aldım biraz bizimkisi zorunlu oldu gerçi kendimize yatak almıştık ondan memnun kalmadık iade ettik yerine başka bi yatak aldım fiyat olarak o ucuzdu diğerinden alacaklı olduk yani bi miktar onun yerine artik bende karyola seti ni aldım fotoğrafını atayim bak ben senin icin

Ben de pepe şila alcm kız olduğu için bebeğim.evet atsana ya çok merak ettim

Canım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?

Eklentiler

• P_20160520_164553.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 82
  • P_20160520_164617.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 83
  • P_20160520_164921.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 68
  • P_20160520_164527.webp
    24 KB · Görüntüleme: 80
Canım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?

canım bence almalısın banada yenidoğan tavsiye ettiler 100 lü falan gidiyormuş ilk iki hafta belki ondan sonra 2 numaraya geçilir tam bilemiyorum kilo alışına bağlı biraz ama ilk günler büyük olunca belinden falan çıkıyormuş üzeri kirleniyormuş bende molfix 40 lı almıştım yeni doğan yetmez dediler bi 70li daha aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…