- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.301
Canim bende 1 numara 108li aldim.hatta daha gerekecek bile gibime geliyo.sonrasina ihtiyaca gore bakicam.yenidogun zaten 2 ile 5 kilo arasi uygun.2 numara buyuk olur benceCanım bende 2 paket 2 numara aldım yaa, kim tavsiye etti ki yenidoğanı? 1 paket 1 numara alayımmı şimdi?
Peki memnun kaldın mı bu Son sorum çok sıktım seni de ama k.bbu da yorganı tek olarak tekrar atayım dedim daha net
Tmm çok tşk ettim valla çok yardımcı oldun bütün sorularım yanıtlandı böylece
Peki memnun kaldın mı bu Son sorum çok sıktım seni de ama k.b
Bizim park yatak kapıdan geçmiyo zaten. ben de anakucağı alıcam daha doğrusu hediye gelecek. ama şehir değiştirirken park yatak lazım olacak.Anladım ben taşımayı düşünmyrm beyaz olduğu için içine de güzel bi set alcm yapınca resmini atm. Odadan odaya gezdirmek için ana kucağı alcm zaten
oo hadi bakalım. sen yoktun bayadır nasılsın?Slm kızlar bizde bugün kontrolden geldik haftaya nst lere basliyoruz
bana da herkes 2 numara al dedi 2 numara alacaktım ay şimdi kararsız kaldım ya.Canim bende 1 numara 108li aldim.hatta daha gerekecek bile gibime geliyo.sonrasina ihtiyaca gore bakicam.yenidogun zaten 2 ile 5 kilo arasi uygun.2 numara buyuk olur bence
3 6 kilo al canım ben kizimada onu kullandim ilk günden ve senin bebisin iri plucak 3 6 kg iyi olurbana da herkes 2 numara al dedi 2 numara alacaktım ay şimdi kararsız kaldım ya.
Canim kucuk bi paket 1 numara yeter belki sana.kac kilo dogacagina bagli birazda.ama ilk zamanlar tam ustune olmasi onemli bezin.ona dikkat etmek lazimbana da herkes 2 numara al dedi 2 numara alacaktım ay şimdi kararsız kaldım ya.
Canım benim ki 2 numara 3-6 ama burda kızlar yeni doğan alman lazım diyor3 6 kilo al canım ben kizimada onu kullandim ilk günden ve senin bebisin iri plucak 3 6 kg iyi olur
Aslında yok yani çok rahatsız edici olmuyo sadece biraz fazla ayakta kalınca kasıklarım ağrıyoAsagiya baski hissi var mi ?
Ya bende aynı gün kontrole gitmiştim hiç bi sıkıntı yoktu ama İşte akŞam Bi hayli ağrım oldu adet sancısı gibi ama her 10 dakikada bir girmeye başladı sonra hemen dokTorumu aradım hastaneye gittik orda muayenede bebeğin başının çok aşağıda olduğunu söylediler ama şuan iYiyim evet zaman zaman oluyo ama o gün kü gibi değil sürekli yatıyorum kalkmıyorum hiçGeçmiş olsun. Erken doğum yaşayabilirsin derkenki sebep neydi canım? Dün çok karnım ağrıyodu benim de ama önceki gün kontrole gitmiştim rahim ağzında falan sıkıntı yoktu o yüzden tekrar gitmedim dün sonra dinlenince geçti. Şimdi ben de tedirgin oldum
Sevdiğim bi kardeşim işletme okuyo dedi ki bana ucuz bi ürün pahalı bi ürün kadar kafanı karıştırabiliyorsa fiyatı uygun olanı seç pahalıya kafa tutacak kadar kafa karıştırabiliyorsa pişman olmazsın
denizbatiekin ablam benim cok tesekkur ederim destegin ve tecrubelerini hic usenmeden paylastigin icin.her satirini icim ferahlayarak okudum
Hepimiz çekeceğiz canım normalyada sezaryen ama ben doğuda 35 de falan çektim sanırım benim kurtajim olmuştu ondan bu kdr ağrılarım oluyorbenim çatım 26.-27. haftalardan beri beri ağrıyor artık çatı ağrısından oturup kalkamaz hale geldim. normal doğum yapamıcam zaten boşu boşuna bu ağrıyı çekiyorum
Ay benimkide mi döndü acaba karnımın altında hafif baskı var öyle rahatsız etmiyo ama eskisi gibi rahat değilim özellikle ayakta kaçıncı kasık ağrım oluyo şu An gidemediğim için beklyrm ama döndü sanırım öyle hissedymAslında yok yani çok rahatsız edici olmuyo sadece biraz fazla ayakta kalınca kasıklarım ağrıyo
Nazar değdircn kendine kız maşşşşşallah nasıl güzelsin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?