• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım kocaman maşallah hem sana hemde bebeğine :nazar: göbeğinde bir top koymuşlar sanki benimde gobus aldı başını gidiyor:anneadayı:

Canım ben oglumda yenidoğan kullanmistim küçük doğmuştu 2890
Bunda kaç dogar hiç bilmiyorum dr iyi diyor sadece 32.haftada 2100gr di var mı bir tahminin :)

Bende çok yaşıyorum bu durumu bebeğim ters benim bu arada:anne:

Aynen bu dediklerini yaşıyorum ve hala ters bebeğim :bicak:belki bir daha ki kontrole döner :dondurma:
Hiç gobus koymuyor ki kimse bi ben hihhh:63:

Kızlar bende dün sancıyla hastaneye gittim çatı muaynesi yapıldı Ultrasonda baktılar Allahtan doğum başlamamış ntsye bağlandım sancı yüksek aralıkta çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ondam karnım ağrıyormuş çatım çok darmış istersen baska doktora git sor dedi doktor çok zor normal doğum yapman dedi kendi doktorum değildi erkek doktordu şimdi iyiyim ama çatı muaynesi canımı çok yaktı perşembe günü kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek :KK43:
Geçmiş olsun canım benimde sancilarim vardı meğer enfeksiyon imiş dikkat et bol su ic

Günaysın güzel annecikler.
İki gündür durmayan burun kanamam var üstüne de bademciklerim iltihaplanmış. Bugün idrardaki kanı sormak için doktora gidecektik zaten. Fırsat olursa kbb ye de uğrarız. Bunca zaman dikkat ettim gözümden sakındım şimdi son ayda antibiyotik mi kullanıcam ben şimdi :KK43:
Oyykeşke antibiyotiklik durum olmasaydı bebek büyük çünkü artık ama böyle de ona zararıvarsa mecbur kullanican canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Günaydın sevgili hamişdaşlarım :KK36: Hepimize hayırlı Kandil'ler diliyorum, Allah dua için açılan ellerimizi boşa çevirmesin inşallah. Hepimize vaktinde hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin. @Aryadeniz38 ve @melda983 arkadaşlarımıza yavrularıyla evlerine dönmeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah :dua:

Dün bizim de kontrolümüz vardı oğlum kendini hala abi zannediyor önden önden gidiyor :KK46: 2130 gram 45 cm olmuşuz :nazar::nazar::nazar: Bir maaşallahınızı alırız :KK200: sonraki kontrolümüz iki hafta sonra nst ye de gireceğiz çok heyecanlıyım :KK49:
Enee sipaya bak kocaman olmuş masallah kiz neyle besliyosun bu danayi:anne: seZRyen li isen iri olması sorun olmaz bence ele avuca gelir en azından :nazar::nazar:

ben daha başlamadım ya geri tozlanır falan diye
Ben de nolur ne olmaz diye başladım

Bi de şimdi tam ağırlaşmamışkem enerjimi böyle güzel güzel boşaltırım dedim

Bu arada toz olayına karşı kumaş aldım çamaşır torbası dikeceğim onların içine Koycam inşaallah :KK200:

Ay bende ekleyeyim o zaman tahin helvasini :KK70:ben 1 haftada kesin 2 3 kilo alcam.nerden ne duysam gunluk menume ekliyorum hayrolsun sonum:KK3: Birde dun facede bi hamilelik grubu var bi kadinin doktoru demiski cacik ye bebege kilo aldirir.buda sana sirrim olsun.kadinda pek inanmasada yaptim 1 hafta boyunca yedim diyo 400 gr almis haftada:confused: bebisi zayif olanlara duyrulur.ben okur okumaz kendimi cacik cirparken buldum:KK70::KK70:
Cacık gerçekten aldırıyor ama yoğurt kalsiyumu en yüksek süt ürünü ben oglumda çok yedim 3.5 doğdu maşallah bundada her ogunde yiyorum çok sulandirmayip bol yoğurtlu yapıyorum nanebirazda oh mis yiyin bencede canlarim

ya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı
Sık havalandırma yapacaksın canım bak birde onerim çok işine yarayacak bim markete mavi renkte high bilmem ne devamı hatirlamadim şimdi ondan al mobilya için onlar ondan sık sil kokusu çok güzel yoğun ama bol havalandir odayı kapakları açık birakip

Merhaba bayanlar araniza yeni katildim bende insallah temmuz annesi olucam tabi bu bebegimde erkwn gelmek istemezse.size sorum sezeryan sonrasi normal dogum dusunen varmi aranizda.besiktas levent tarafinda onerebileceginiz iyi bi hastane??

Buda biz teyzoslar.bugun itibariyle 8.ayida tamamladik.9.aya merhabaaa:oha:

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-21-16-42-14-1.webp
    Screenshot_2016-05-21-16-42-14-1.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 110
Back
X