- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.421
Aynen fırsat buldukça yap Katla koy canım hurcla dursun gardrop a sonra yerlestirirsin inan karnin büyüdükçe zorlasiobende başlayayım o halde .. tabi fırsat bulursam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen fırsat buldukça yap Katla koy canım hurcla dursun gardrop a sonra yerlestirirsin inan karnin büyüdükçe zorlasiobende başlayayım o halde .. tabi fırsat bulursam![]()
Dogsalar diye bir sabirsizim ki kuzum var ya karnimi sevmek tatmin etmiyor artık hiç :)1cicek3bocek ayy maşallah kocaman olmuş sıpa benımkıde var okadar :)
Hiç gobus koymuyor ki kimse bi ben hihhhCanım kocaman maşallah hem sana hemde bebeğinegöbeğinde bir top koymuşlar sanki benimde gobus aldı başını gidiyor
Canım ben oglumda yenidoğan kullanmistim küçük doğmuştu 2890
Bunda kaç dogar hiç bilmiyorum dr iyi diyor sadece 32.haftada 2100gr di var mı bir tahminin :)
Bende çok yaşıyorum bu durumu bebeğim ters benim bu arada
Aynen bu dediklerini yaşıyorum ve hala ters bebeğimbelki bir daha ki kontrole döner
![]()
Geçmiş olsun canım benimde sancilarim vardı meğer enfeksiyon imiş dikkat et bol su icKızlar bende dün sancıyla hastaneye gittim çatı muaynesi yapıldı Ultrasonda baktılar Allahtan doğum başlamamış ntsye bağlandım sancı yüksek aralıkta çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ondam karnım ağrıyormuş çatım çok darmış istersen baska doktora git sor dedi doktor çok zor normal doğum yapman dedi kendi doktorum değildi erkek doktordu şimdi iyiyim ama çatı muaynesi canımı çok yaktı perşembe günü kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek![]()
Oyykeşke antibiyotiklik durum olmasaydı bebek büyük çünkü artık ama böyle de ona zararıvarsa mecbur kullanican canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineGünaysın güzel annecikler.
İki gündür durmayan burun kanamam var üstüne de bademciklerim iltihaplanmış. Bugün idrardaki kanı sormak için doktora gidecektik zaten. Fırsat olursa kbb ye de uğrarız. Bunca zaman dikkat ettim gözümden sakındım şimdi son ayda antibiyotik mi kullanıcam ben şimdi![]()
Enee sipaya bak kocaman olmuş masallah kiz neyle besliyosun bu danayiGünaydın sevgili hamişdaşlarımHepimize hayırlı Kandil'ler diliyorum, Allah dua için açılan ellerimizi boşa çevirmesin inşallah. Hepimize vaktinde hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin. @Aryadeniz38 ve @melda983 arkadaşlarımıza yavrularıyla evlerine dönmeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Dün bizim de kontrolümüz vardı oğlum kendini hala abi zannediyor önden önden gidiyor2130 gram 45 cm olmuşuz
Bir maaşallahınızı alırız
sonraki kontrolümüz iki hafta sonra nst ye de gireceğiz çok heyecanlıyım
![]()
Ben de nolur ne olmaz diye başladımben daha başlamadım ya geri tozlanır falan diye
Cacık gerçekten aldırıyor ama yoğurt kalsiyumu en yüksek süt ürünü ben oglumda çok yedim 3.5 doğdu maşallah bundada her ogunde yiyorum çok sulandirmayip bol yoğurtlu yapıyorum nanebirazda oh mis yiyin bencede canlarimAy bende ekleyeyim o zaman tahin helvasiniben 1 haftada kesin 2 3 kilo alcam.nerden ne duysam gunluk menume ekliyorum hayrolsun sonum
Birde dun facede bi hamilelik grubu var bi kadinin doktoru demiski cacik ye bebege kilo aldirir.buda sana sirrim olsun.kadinda pek inanmasada yaptim 1 hafta boyunca yedim diyo 400 gr almis haftada
bebisi zayif olanlara duyrulur.ben okur okumaz kendimi cacik cirparken buldum
![]()
Sık havalandırma yapacaksın canım bak birde onerim çok işine yarayacak bim markete mavi renkte high bilmem ne devamı hatirlamadim şimdi ondan al mobilya için onlar ondan sık sil kokusu çok güzel yoğun ama bol havalandir odayı kapakları açık birakipya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı
Ayy aminnnn hepimizde ise yarasin
Ben koyarim simdi kusmeHiç gobus koymuyor ki kimse bi ben hihhh![]()
1cicek3bocek canın bende eklemeye çalıştım ama boyut büyukmus kucultemedim
Bir bebek kiz maşallah ne kadar da güzelsin oyle
Tirtilimm benim kiz yerim gobus maşallah doktora da bakma bak karnına bakarak söylüyorum 3300 falan dogar bebeğin allahın izniyleBuda biz teyzoslar.bugun itibariyle 8.ayida tamamladik.9.aya merhabaaa![]()
Valla geçmemiş bacim çoğu hatun 1. Doğurur dağılır maşallah hiç dagilmamissin severim seni