2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ağrım durdu ama sürekli tuvalete gidiyorum ve halsizlestim dediğin gibi su kaybım oldu sanırım dikkat ederim su içmeye sağol canim

Canim gecmis olsun su icemezsen serum icin hastaneye gidebilrsin su kaybin olmasin .bebege bisi olmaz Allaha emanet olsun . Kandil gunu sifa gelsin

Cümleten hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu gece gerçekten çok kıymetli. Yapılan ibadetler misliyle karşılık bulacaktır inş. Rabbim yok mu isteyen, vereyim buyuruyor. Isterken bizi de unutmayın dualarınızda. Arya, Rana ve tüm prematüre bebekler ve anneler dualarınızı bekler...

Kızlar ishal olmuşum afedersiniz su gibi gidiyor ve şiddetli bir karin ağrısı var bunun bebeğe zarari olur mu ve ne yaparsam iyi olurum bileniniz var mı
Canim bende pazsr gecesi oyle oldum.arti birde kusmam vardi.hemen acile gittik 2 tane serum takildi.eger gecmezse evde gecmesini bekleme bence.cok gecmis olsun

Canim dualarimizdasiniz.nasilsin hersey yolunda.minik melegin kac kilo oldu.guzel haberlerinizi bekliyoruz hep

Iyi aksamlar kizlar hayirli kandiller.umarim hersey yolundadir herkes iyidir bebekler yerli yerinde uslu uslu gunlerini bekliyolardir.
Yarin sinav var o yuzden giremiyrm gunlerdir ilk defa bi sinavi bu kadar stres yaptim bebek de benimle birlikte huzursuz oluyo sanirim surekli hareket halinde
Sinavdan sonra kalan bi kac eksigimide tamamlayip cantami kapaticam artik.
Hepinizi kocaman opuyorum kendinize cok cok iyi bakin

Baktım olmayacak doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdi
Off ben napcam şimdi ya
Canım limonlu çay ve ballı süt yapıp içtim ben sürekli ve kendimi terlettim bi dene istersen sende olmazsa.. faranjit sıcağı sevmez dikkat et sıcak şeyler tüketme ha bi de doktor bana zencefil kullanma kanı sulandırıyor kanaman olur demişti aklında olsun

Canim sinavi verde gel ozlettin kendini insallah senin icin hayirli olan sonucu alirsin Allah yardimcin olsun zihin acikligi versin

Allah yar ve yardımcınız olsun bebegim hep dualarimizdasiniZ çıkacağınız günü bizlerde 4 gözle bekliyoruz öpüyorum mis kokulunu

Allah zihin açıklığı versin tatlım bir yaramaZlik yok burda tipik gebelik rahatsıZlıkları oluyor çoğumuZ acaba doğuruyor muyum moduna girmişiz evham yapıyoruz çoğu zaman sende pasaya iyi bak çok çok beslenmeyi unutma masa.başı yoğurt süt tuket özellikle öpüyorum seni de miniginide

Kızlar ishal olmuşum afedersiniz su gibi gidiyor ve şiddetli bir karin ağrısı var bunun bebeğe zarari olur mu ve ne yaparsam iyi olurum bileniniz var mı

Çok bol su iç, tuzlu ve şekerli ye ki dengeni koruyabilesin. Bebeğe birşey olmaz ama bence Dr aramalısın?? Neden oldu biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…