- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #54.461
Ağrım durdu ama sürekli tuvalete gidiyorum ve halsizlestim dediğin gibi su kaybım oldu sanırım dikkat ederim su içmeye sağol canimçok geçmiş olsun, çok su kaybınız olur bu durumda. Bol su içmek iyi gelir ve haşlanmış patatesi tuzlayıp sıcak yiyin buda çok iyi geliyo.
Ağrım durdu ama sürekli tuvalete gidiyorum ve halsizlestim dediğin gibi su kaybım oldu sanırım dikkat ederim su içmeye sağol canim
Allah razı olsun canım bol su içeyim benCanim gecmis olsun su icemezsen serum icin hastaneye gidebilrsin su kaybin olmasin .bebege bisi olmaz Allaha emanet olsun . Kandil gunu sifa gelsin
Günaydın sevgili hamişdaşlarımHepimize hayırlı Kandil'ler diliyorum, Allah dua için açılan ellerimizi boşa çevirmesin inşallah. Hepimize vaktinde hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin. @Aryadeniz38 ve M melda983 arkadaşlarımıza yavrularıyla evlerine dönmeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Dün bizim de kontrolümüz vardı oğlum kendini hala abi zannediyor önden önden gidiyor2130 gram 45 cm olmuşuz Bir maaşallahınızı alırız sonraki kontrolümüz iki hafta sonra nst ye de gireceğiz çok heyecanlıyım
Canim bende pazsr gecesi oyle oldum.arti birde kusmam vardi.hemen acile gittik 2 tane serum takildi.eger gecmezse evde gecmesini bekleme bence.cok gecmis olsunKızlar ishal olmuşum afedersiniz su gibi gidiyor ve şiddetli bir karin ağrısı var bunun bebeğe zarari olur mu ve ne yaparsam iyi olurum bileniniz var mı
Canim dualarimizdasiniz.nasilsin hersey yolunda.minik melegin kac kilo oldu.guzel haberlerinizi bekliyoruz hepCümleten hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu gece gerçekten çok kıymetli. Yapılan ibadetler misliyle karşılık bulacaktır inş. Rabbim yok mu isteyen, vereyim buyuruyor. Isterken bizi de unutmayın dualarınızda. Arya, Rana ve tüm prematüre bebekler ve anneler dualarınızı bekler...
Canim bilemiyorumki valla.doktoru sabah aksam ic demis.dedigine gore ekstra birseyde yapmamis.deniyorum bende bakiyim gorcem artik farki :)Canım ben nerdeyse her yemeğin yanina cacık yapıyorum benim bebeğim geride hic alakası yok bence
Canim bilemiyorumki valla.doktoru sabah aksam ic demis.dedigine gore ekstra birseyde yapmamis.deniyorum bende bakiyim gorcem artik farki :)
Sağol canım eğer gecmezse gidecem insallahCanim bende pazsr gecesi oyle oldum.arti birde kusmam vardi.hemen acile gittik 2 tane serum takildi.eger gecmezse evde gecmesini bekleme bence.cok gecmis olsun
Canım limonlu çay ve ballı süt yapıp içtim ben sürekli ve kendimi terlettim bi dene istersen sende olmazsa.. faranjit sıcağı sevmez dikkat et sıcak şeyler tüketme ha bi de doktor bana zencefil kullanma kanı sulandırıyor kanaman olur demişti aklında olsunBaktım olmayacak doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdi
Off ben napcam şimdi ya
Evet canim salatalik rendeleyip yapiyorum azicik tuz ve nane mis gibi :) tansiyon sorunun yoksa sarimsakta koyabilirsin sana bagli :)Cacigi salatalikla mi yapiyonuz marulla mi sarimsak koyuyomusunuz
Canim sinavi verde gel ozlettin kendiniIyi aksamlar kizlar hayirli kandiller.umarim hersey yolundadir herkes iyidir bebekler yerli yerinde uslu uslu gunlerini bekliyolardir.
Yarin sinav var o yuzden giremiyrm gunlerdir ilk defa bi sinavi bu kadar stres yaptim bebek de benimle birlikte huzursuz oluyo sanirim surekli hareket halinde
Sinavdan sonra kalan bi kac eksigimide tamamlayip cantami kapaticam artik.
Hepinizi kocaman opuyorum kendinize cok cok iyi bakin
Oyygeçmiş olsun patates hasla ye birde çiğ kahve yut 1 kasik canım allah kolaylık versinKızlar ishal olmuşum afedersiniz su gibi gidiyor ve şiddetli bir karin ağrısı var bunun bebeğe zarari olur mu ve ne yaparsam iyi olurum bileniniz var mı
Allah yar ve yardımcınız olsun bebegim hep dualarimizdasiniZ çıkacağınız günü bizlerde 4 gözle bekliyoruz öpüyorum mis kokulunuCümleten hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu gece gerçekten çok kıymetli. Yapılan ibadetler misliyle karşılık bulacaktır inş. Rabbim yok mu isteyen, vereyim buyuruyor. Isterken bizi de unutmayın dualarınızda. Arya, Rana ve tüm prematüre bebekler ve anneler dualarınızı bekler...
Allah zihin açıklığı versin tatlım bir yaramaZlik yok burda tipik gebelik rahatsıZlıkları oluyor çoğumuZ acaba doğuruyor muyum moduna girmişiz evham yapıyoruz çoğu zaman sende pasaya iyi bak çok çok beslenmeyi unutma masa.başı yoğurt süt tuket özellikle öpüyorum seni de miniginideIyi aksamlar kizlar hayirli kandiller.umarim hersey yolundadir herkes iyidir bebekler yerli yerinde uslu uslu gunlerini bekliyolardir.
Yarin sinav var o yuzden giremiyrm gunlerdir ilk defa bi sinavi bu kadar stres yaptim bebek de benimle birlikte huzursuz oluyo sanirim surekli hareket halinde
Sinavdan sonra kalan bi kac eksigimide tamamlayip cantami kapaticam artik.
Hepinizi kocaman opuyorum kendinize cok cok iyi bakin
Evet yoklar 2 aydır belki sanırım girmeme kararı aldılar bilemiyorum inşallah iyilerdirKizlar nerelerdesiniz??DraconianX @Catmom
Ozelden gorusup haberi olan varmi cok uzun zaman oldu bir anda kayboldular
Kızlar ishal olmuşum afedersiniz su gibi gidiyor ve şiddetli bir karin ağrısı var bunun bebeğe zarari olur mu ve ne yaparsam iyi olurum bileniniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?