2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hiç gobus koymuyor ki kimse bi ben hihhh

Geçmiş olsun canım benimde sancilarim vardı meğer enfeksiyon imiş dikkat et bol su ic

Oyykeşke antibiyotiklik durum olmasaydı bebek büyük çünkü artık ama böyle de ona zararıvarsa mecbur kullanican canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Enee sipaya bak kocaman olmuş masallah kiz neyle besliyosun bu danayi seZRyen li isen iri olması sorun olmaz bence ele avuca gelir en azından

ben daha başlamadım ya geri tozlanır falan diye
Ben de nolur ne olmaz diye başladım

Bi de şimdi tam ağırlaşmamışkem enerjimi böyle güzel güzel boşaltırım dedim

Bu arada toz olayına karşı kumaş aldım çamaşır torbası dikeceğim onların içine Koycam inşaallah

Cacık gerçekten aldırıyor ama yoğurt kalsiyumu en yüksek süt ürünü ben oglumda çok yedim 3.5 doğdu maşallah bundada her ogunde yiyorum çok sulandirmayip bol yoğurtlu yapıyorum nanebirazda oh mis yiyin bencede canlarim

ya benim bebek odamda bir mobilya kokusu var açıkcası o da gitmeden yıkamak istemiyorum.. defalarca sildim ama gitmedi mobilyada koku.. normal mobilya kokusu gibi değil daha farklı yani öneriniz varı
Sık havalandırma yapacaksın canım bak birde onerim çok işine yarayacak bim markete mavi renkte high bilmem ne devamı hatirlamadim şimdi ondan al mobilya için onlar ondan sık sil kokusu çok güzel yoğun ama bol havalandir odayı kapakları açık birakip

Merhaba bayanlar araniza yeni katildim bende insallah temmuz annesi olucam tabi bu bebegimde erkwn gelmek istemezse.size sorum sezeryan sonrasi normal dogum dusunen varmi aranizda.besiktas levent tarafinda onerebileceginiz iyi bi hastane??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…