2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar ya bişey sorucam bu Zamana tansiyon sıkıntım hiç çıkmadı doktor kontrolünde ve sağlık ocağında da hep normal 33haftalık oldum bu saatten sonra tansiyonum değişir mi yükselir mi etrafımdakiler sürekli ay iyi misin tansiyonun mu yükseldi dikkat et çok tehlikeli psikolojim bozuldu iki gündür uykularım kaçıyor böyle bişey varsa doktor kontrolünde çıkar dimi doktor harici tansiyon ölçüyor musunuz

Bir bebek kiz maşallah ne kadar da güzelsin oyle

Tirtilimm benim kiz yerim gobus maşallah doktora da bakma bak karnına bakarak söylüyorum 3300 falan dogar bebeğin allahın izniyle
Ay insallah insallah fazlasinda gozum yok zaten yeter valla o kadar bana

Canım ben 32 haftalikken gittim en son dr kontrolünde 12 9 çıkmıştı yani yükselmişti ki benim tansiyon genelde 9 6 10 7 çıkardı en fazla o günden beri takip et dedi drum ihmal etme dedi.şimdi her gün olcuyorum şükür dahs yükselme olmadı ama takip ediyorum hep. Sende takip edebilirsin en kötü eczanede olcersin için rahat olur.

Normal dusunuyorsan eğer yeter tabiben üç buçuk kiloyu dogurana kadar kaç keZ teptim doktoru naçizane fikrimdir bana göre önemli olan bebeğin doğumdan sonra ki bakimidir zaten 2 kg dogupta topaç gibi olan bebekler biliyorum cnm 3 dogsuno bile güzel

Küçük doğa da beslerken sütünle canım bugün büyük oğlumun ultrason resimlerine baktım hep 1 hafta geriden geliyordu 2890 doğdu ilk ayda 1200gr almıştı ilk aylar çok güzel büyüdü yeter ki sağlıklı olsun

Teşekkür ederim benimde 12-9çıktı korktum son aya geldik bişey olmasın salı kontrolüm var sorarım doktora evde dijital var ama onlara pek güven olmuyor o yüzden sordum teşekkürler

Teşekkür ederim benimde 12-9çıktı korktum son aya geldik bişey olmasın salı kontrolüm var sorarım doktora evde dijital var ama onlara pek güven olmuyor o yüzden sordum teşekkürler

Bana doktor 9 sinir olmasın dedi.en fazla 12 8. Dikkat et canım ben tuzu baya baya azalttım zeytin bile yemiyor um tansiyon gebelikte tehlikeli.

Bana doktor 9 sinir olmasın dedi.en fazla 12 8. Dikkat et canım ben tuzu baya baya azalttım zeytin bile yemiyor um tansiyon gebelikte tehlikeli.
Allah korusun bende tuzu azalttım rabbim sağlıklı bir şekilde vakti Zaman'ı geldiğinde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşllah

Allah korusun bende tuzu azalttım rabbim sağlıklı bir şekilde vakti Zaman'ı geldiğinde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşllah

Amin canım çok az kaldı zaten biz elimizden geldiğince dikkat edelim de gerisi Allahtan

Ya ben şimdi kızımın ultrasonu yla karsilastrdim 28 de kızım 1300 mus oğlus 1130 kg arda 200 gr var çok deil fark sanki kızım 39 3500 doğdu buda 3300 doğar belkim bu ay arayı kapatmistir babası 5kg doğmuş aslında ne biliyjm iri dogarmi

Enee sipaya bak kocaman olmuş masallah kiz neyle besliyosun bu danayi seZRyen li isen iri olması sorun olmaz bence ele avuca gelir en azından
Kuzum vallahi yaptığım özel bişey yok. Daha önce de yazdım günde iki yumurta mutlaka yiyorum onun dışında Allah ne verdiyse... Aşırı iştahlı da değilim ama benim depolar sağlammış galiba benden besleniyor: ) Sezaryen olacağı için erken alınacak kuzum o yüzden dediğin gibi ele avuca gelir hiç değilse; )

Kızlar ishal olmuşum afedersiniz su gibi gidiyor ve şiddetli bir karin ağrısı var bunun bebeğe zarari olur mu ve ne yaparsam iyi olurum bileniniz var mı

Kızlar ishal olmuşum afedersiniz su gibi gidiyor ve şiddetli bir karin ağrısı var bunun bebeğe zarari olur mu ve ne yaparsam iyi olurum bileniniz var mı
çok geçmiş olsun, çok su kaybınız olur bu durumda. Bol su içmek iyi gelir ve haşlanmış patatesi tuzlayıp sıcak yiyin buda çok iyi geliyo.

Canım ben nerdeyse her yemeğin yanina cacık yapıyorum benim bebeğim geride hic alakası yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…