• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bem öyleyim canım bardak alırım ne bileyim market poşeti taşıyorum zaten market poşeti en fazla 5 kilo. fazlasını poşet taşımıyo. bulaşık mk doldurma boşaltma yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum aslında. bilmiyorum hata mı yapıyorum çevrem çok tepki gösteriyo
Canim hata yapmiyosun emin ol.cok pimpirikli olmakta iyi degil bence.bende gecen haftaya kadar yapiyodum onlari.benim yapmamam lazimdi tabiki ama insan gunluk hayata kaptiriyo kendini napalim

gunaydın kızlar benim elim ayağım çok fena şişti belimde boynumda heryerimde ağrı var bgn 34. haftaya girdik ve sanırım en zor günler bu dönemler hamilelikteo_O

eğer aniden ve çok şişti ise lütfen doktora görün ve mutlaka idrar tahlili yaptır, özellikle protein bakılsın. önemli olabilir.

Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım

tommbikim, doğursam valla ben doğururdum :) bir hapşuruyordum ki site inliyordu :) hemde günde 70-80 kere. hapşurmadan erken doğum olmayacağını biliyorum ama öksürük aynı değil. sürekli öksürükte sürekli basınca maruz kalıyor bebek bu yüzden iyi değil. ama hapşuruk ta sıkıntı yok :))

Ben daha komiğini söyleyeyim, ben alışmışım eğri oturmaya. Tabi göğüsler de iyice büyüdü eğri oturunca karnıma değiyorlar. Bizimki de karnımdan göğsüme bi vuruyor :KK70: bide şey çok komik ya, babası karnımı öpünce bebiş bi zıplıyo :KK70: :KK70: Çok tatlılar yaa çok ozleyecegim bu hisleri...

ayyyyy, içim cız etti resmen, benim kızım öyleydi ya :) babası öpünce her defasında zıplıyordu :))

hemde nasıl özleniyor :KK36::KK36:

Canım artık kampanyalar hep var, ben bu yüzden almadım yani kaç kilo doğacak bilmiyorum da doktor 3500'ü kesin görür dedi ama ilk etapta kilo kaybı da oluyor vs hemen hemen tüm bebeklere ilk günler yenidoğan uyar diye düşünüyorum aman olmazsa da hediye ederim birilerine...Sonrasında bakarım...Hazır olsun da

kızlar, göbek oyuntusuna takılmayın fazla , ben oğlumda bezin üst kısmını kesmiştim göbek oyuntusu diye :))) mis gibi olmuştu vallahi :)))

Valla kızlar bende sizin gibi düşünüyor çok dikkat etmiyordum kendime . Pamuk ipliğine bağlı değil ya ne olcak sanki diyordum hep ağır kaldırıyor yukarılara uzanıyordum ki perşembe gününe kadar. Perşembe günü bi sancı girdi karnimin sağ tarafina geçmedi bi türlü dr a gittik apar topar sancı çıktı nst de serum taktilar ağır kaldırma kendine dikkat et bu aylarda çok oluyor dedi dr neyse cuma iyiydim diye cumartesi yürüdüm alışveriş yaptım çok yoruldum makina bosalttim vs sonuç pazar günü yine başladı agrilarim hemde karnimin solunda da vardı artık aksama kadar dinledim geçmedi sabah dr a gittik 5 gun rapor yazdı bugün hiç bir şey yapmadım aksama kadar yattım oturdum iyiyim şükür ama biraz fazla hareket etsem başlıyor yine. Diyeceğim o ki sizde benim gibi düşünmeyin kendinize çok dikkat edin 37 ye kadar çalışmayı düşünürken 32 yi nasıl getirecegimi düşünür oldum hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil pişman olacağınız şeyler yapmayın ben çok pişman oldum hiç sakinmadim hep xok yordum kendimi onemsemedim ins erken doğum fkn olmaz da vaktin de alırım evladimi kucağıma dualarinizi eksik etmeyin.

Bem öyleyim canım bardak alırım ne bileyim market poşeti taşıyorum zaten market poşeti en fazla 5 kilo. fazlasını poşet taşımıyo. bulaşık mk doldurma boşaltma yapıyorum normal hayatıma devam ediyorum aslında. bilmiyorum hata mı yapıyorum çevrem çok tepki gösteriyo

valla bende yapıyorum, poşette taşıyorum, yeri gelince oğlumu kucağıma da alıyorum. hep eğilmeye çalışırım çocuklarla konuşurken ya da ağladıkları zaman sarılmak için ama artık eğilmek-kalkmak taşımaktan daha zor geliyor :)))

zaten bedenin söyler sana çok yorarsan eğer onu :)) takılma, ağzı olan moral bozmak için konuşuyor :))

image.webp
denizbatiekin denizbatiekin gecen hafta bu tahlili yaptirmistim cnm protein bu di mi

Günaydın kuzularin güzel anneleri:dondurma:
Bol tekmeli güzel haberli bir hafta olsun inşallah :KK46:ben bu hamileligimde acayip süte takmış durumdayım günde neredeyse 1 lt soğuk süt içiyorum :KK50:

Afiyet olsun. Nasıl süt içiyorsun , marka günlük süt mu yoksa açık süt fln mı?
Yalnız çok süt tüketimine demir depolarının boşalmasina sebep oluyor ;)

Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım

Benimde bahar alerjim var suan heryer polen vs bende bir hapsurmaya başlarsam min. 10 defa , çoğu zaman daha fazla da oluyor ama hiç öyle birşey duymadım. Gerçi ben biraz erken gelsin istiyorum şöyle 38 é başlayınca :KK48:

Back
X