• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hayirli aksamlar canlar bugun doktor konrtlumuze gittik cok sukur iyi gecti ilk nst mizi cektirdik bizim kiz hic durmadi kipir kipir cok sukur suyu iyi esi iyi rahimagzi falanda kapali erken dogum gorunmuyo dedi doktor olculer hepsi bir hafta geri 1900-2000 kg arasinda doktor 2900-3000 kg arasi dogar buay beslrnmene cok dikkat et 3 kg mi gecerse iyi olur dedi ama 3 u gormiycez sanirim saglikli olsunda insallah artik iki hafta sonra grl ondan sonrada hatada bir geleceksin dedi 27 sinde anestezi ile gorusursun 1 temmuzda aliriz dedi ... esimle nst icin dogum katina cikinca bir tuhaf olduk oglumuzun dogumu geldi aklimiza etrafta heyecanla kosusturanlar bit aile camekandan yrnidogan bebeklerini seviyotlardi cok tatliydi kapilar hep suslu puslu cok ciciydi ordan cikinca kapi susunu asmak icin kapiya tul aldik artik az kaldi heyecan sarmaya basladi Allah im hepimize saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah...

akans akans Maral veya Meral fonetik olarak uyumlu olabilir. Öykü de mana olarak uyumlu :)

Miray, Melek, Melis, Mina bunlar da güzel isimler, çok aşırı uyumlu olmasa da düşünebilirsin...

Eki Görüntüle 1836944 @batideniz gecen hafta bu tahlili yaptirmistim cnm protein bu di mi

Canim korkutmak istemem ama protein cikmis ve bu protein cabuk artabilen bi deger, eger siskinlik varsa hemen dogumcuna haber ver yatis bile yapabilir. preklampsi semptomlarini animsatiyor ve bebege kan dolasiminda sorun yasanabiliyor. Bence sabah hemen gorunmende fayda var

Valla kızlar bende sizin gibi düşünüyor çok dikkat etmiyordum kendime . Pamuk ipliğine bağlı değil ya ne olcak sanki diyordum hep ağır kaldırıyor yukarılara uzanıyordum ki perşembe gününe kadar. Perşembe günü bi sancı girdi karnimin sağ tarafina geçmedi bi türlü dr a gittik apar topar sancı çıktı nst de serum taktilar ağır kaldırma kendine dikkat et bu aylarda çok oluyor dedi dr neyse cuma iyiydim diye cumartesi yürüdüm alışveriş yaptım çok yoruldum makina bosalttim vs sonuç pazar günü yine başladı agrilarim hemde karnimin solunda da vardı artık aksama kadar dinledim geçmedi sabah dr a gittik 5 gun rapor yazdı bugün hiç bir şey yapmadım aksama kadar yattım oturdum iyiyim şükür ama biraz fazla hareket etsem başlıyor yine. Diyeceğim o ki sizde benim gibi düşünmeyin kendinize çok dikkat edin 37 ye kadar çalışmayı düşünürken 32 yi nasıl getirecegimi düşünür oldum hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil pişman olacağınız şeyler yapmayın ben çok pişman oldum hiç sakinmadim hep xok yordum kendimi onemsemedim ins erken doğum fkn olmaz da vaktin de alırım evladimi kucağıma dualarinizi eksik etmeyin.

Ben kizimda prenses gibi 9 ay yattim ama simdi kizim kucak ister 12 kilo onu fix tasiyorum her zaman zaten ama bu hamilelikte hala su haftaya kadar kosuyorum mesela benimde sanci oluyor ama yalanci sancilar diye gecistiriyorum kizimdada cok oluyordu. Magnezyuma 20. haftada basladim yuksek dozda hem kasilmalara hemde bacak kramplarinda yardimci oldu tabsiye ederim. sanada gecmis olsun bol bol dinlenmeye bak bebis olunca vaktin olmayacak!

Kendin mi yaptın gerçekten ellerine sağlık süper gözüküyor
Evet canım kendim yaptım instagramda sordum 100 tl dedi dedim kendim yaparım gittim malzrmeleri aldım 35 tlye mal ettim baktığımdanda bin kat güzel oldu:)) eşimde beceremezsin demişti ona inat yaptım sırf:)) daha güzelleri senin olsun canım:)

FB_IMG_1464063140968.webp
Günaydın :)

Evet canım kendim yaptım instagramda sordum 100 tl dedi dedim kendim yaparım gittim malzrmeleri aldım 35 tlye mal ettim baktığımdanda bin kat güzel oldu:)) eşimde beceremezsin demişti ona inat yaptım sırf:)) daha güzelleri senin olsun canım:)

elelrine sağlık camnım

naısl malzemeler kullandın:=gerekli olanlar nedir-?

Hepinizden Allah razı olsun kizlar kendi sancim baslamazsa sabah dogumu doktor baslaticak ins baslar bi an oncede sunniye gerek kalmaz hepinize tşk ederim

Rabb im sbi avazda kurtarsın kuuzm
sağlıkla hayırlarla gelsin kuzu inşaallah
sorunsuz atlatın bu süreci ..
kg ı da iyidir artık..2 civarı sorun yok derler..
duamız seninlee..

Back
X