- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.201
Selam canim bugün kontrol vardi aman dikkat et bana alfametx ilaç başladı dr tansiyon yükseliş te bir rhaftadir basagrisindan mahvoldum takip et mutlaka geçmiş olsun.canimMerhabalar kızlar. Umarim hepinizin hamileligi sorunsuz geciyordur. Uzun bi suredir takip edemiyordum ama aranizda tansiyonu ara ara cikan var mi? Bi kac kez tansiyonum yukseldi ve bu durum beni korkutuyor
Günaysın canım nasıl gidiyo?
İyi gidiyor canım bugün doktor kontrolüm vardı artık haftada bir gün bebiş 2350 olmuş doktor iyi dedi iki buçuk haftada bilmiyorum ben daha fazla bekliyordum onun dışında doğum pozisyonu almış 38. Haftada çatı muaynesi yapıcam dedi sezaryen derse itiraz etmicem en son ki olaydan sonra normal doğumdan soğudum açıkçası onun dışında iyiymiş meleğim allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat nasip etsin bizlerde sağa sağlim alalım kucağımızaGünaysın canım nasıl gidiyo?
Selam canim bugün kontrol vardi aman dikkat et bana alfametx ilaç başladı dr tansiyon yükseliş te bir rhaftadir basagrisindan mahvoldum takip et mutlaka geçmiş olsun.canim
Canim raporu 32. Hafta bitince mi alıyoruzSlm kizlar cok giremiyorum aradabir hizli hizli okuyorum sayfalari. Benim de bugun kontrolum vardi. Hem de 32. Hafta raporumu aldim. 1 hafta da onden gidiyormus.5 hafta daha nasil ise gitcem bilmiyorum. Bir de tam 37. Haftam doluyo 2 gun sonra bayram tatili basliyor bayramdan sonra da Allah izin verirse dogum zamani geliyor. Cok kotu zamana getirmisim. Bayram zaten 9 gun tatil. Bebegim de 2.200 gram olmushayirlisiyla su gunleri de atlatsak sonrada ver elini yok uyumadi, Yok gazi vardi, Sutum yetti yetmedi dertleri derken buyucek yavrularimiz. Allah hepimize hayirlisiyla saglikli bir sekilde evladimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
ben geldim batıcım suyu iyi ama iri dedi sadece iri bebek olacak dedi şimdilik başka bir sorun yok dedi...bayan doktor yoktu ama ...ondan daha çok memnun kalmıştım tabii araştırma hastanesi olduğu için günlerini bilemedik...şekeri kontrol altında tut dedi...dozlarım artırıldı hepsi bu ...sabah arabada ablamla atıştık biraz sözde kızımla ilgilenmek için geliyor dün konuşmuştuk güneş seni çarpıyor istemiyosan gelme dedim sen ne dersen öyle yapalım dedi işine yarayacaksam geleyim dedi sonuçta bebeğin alınma durumu var bunu bildiği halde bende senin için sorun olmayacaksa gel dedim sabah erken çıktık 7,30 gibi bi surat bindi arabaya arabada çocuklada doğru düzgün ilgilenmedi bende iyimisin hastamısın falan dedim hastaysan keşke gelmeseydin dedim yok iyiyim dedi ellerini bağlamış yeni gelin gibi çekilmiş arabanın bi köşesine çocuk bişey soruyo dedim sana söylüyor dedi (eşimde bana söylediğini söyledi)neyse hastaneye girdik eşim park etmeye gitti geldi yanıma ben gideyim istersen dedi böyle yapacaksan neden geldinki dedim daha muayene olmamışım ne olacağım belli değil gideceksen git dedim çıktı dışarı eşim duyacak diye gittim peşine kızımı alıp ama nasıl ağlıyorum beni rezil ettin eşim gelecek şimdi ben ne söyleyeceğim diye bana dediki senin tavrın dünden beliydi istemiyosan söyleseydin falan dedi bağırıyor ama bende ona bağırdım kızım ağlıyor millet bakıyor bir yandan annemi aradım defolun hayatımdan yeter artık bana bu günümde yapılırmı bu dedim ne dedin yine ablana dedi bana suçlu benim yani otomatik olarak...çıkın hayatımdan dedim sonra bu geldi gel konuşalım falan dedi ama çok sinirlenmiştim kızım ağlıyor onamı yanayım eşim geldi hiçbişeyden haberi yok onamı yanayım doktoru bulmaya çalışıyoruz onamı yanayım şekerim var saat 10 olmuş bi lokma yememişim onamı yanayım bilemedim o sinirle defol hayatımdan dedim gitti...sonra eşim aradı nerdesin diye otogardayım demiş gidip alayım dedi bende aradım gelip alacakmış dedim yine işine yarayacaksam geleyim diyo geleceksen gel dedim eşim tekrar gitti aldı geldi ...böyle geçti günüm...eski konularımda da vardır zaten problemler sildim hepsini bebeğim oluyor diye ama hata mı ettim bilmiyorum ...akans, lütfen kafana takma, benim ilk gebeliğimde 30. haftada suyum alt sınırdaydı ve bebeğim 35. haftada alındı. eğer çok ciddi bir sıkıntı yoksa almayacaktır dr. un yarın :) lütfen güzel düşün tamam mı :))
Evet canim 32. Hafta bitince aliyosun. Yani 32+0 da. Aldigin gunden tam 35 gun sonra bitince de dogum iznin baslamis oluyor.Canim raporu 32. Hafta bitince mi alıyoruz
Teskkur ederiserkek bebeklerde oluo sanırım bu genel olarak elini ordan çektirmek zor olucak tuvalet eğitiminden sonra sanırım
bırak tuvalet eğitimini, adamların altını açıp havalansın diye 3 dk. beklerken bile o el o pipide olacak :)) çeke çeke kopartamadı bizim cüce :))
Günaydın hanımlar musmutlu günler dilerim cumlemize bu alerjik bünyeli gebeleer bana bi akıl verin çözüm sunun neler yapiosunuz bıktım bu bahar alerjisinden
Kesinlikle seneye bırakmaya karar verdim yoluma ışık tuttunuz :) eğilip yerdekini zor alırken çiş nasıl temizleyim yazık bana
Benim karnım kocaman oldu ve hareketleri benimde canımı çok acıtıyor. Hele şu bir haftadır falan bir hıçkırık tutuyor, yemin ederim o içimde hıçkırdıkça ben yoruluyorum, çok uzun sürüyor. 10-15 dk. sürüyor. Benim içim acıyor o hıçkırdıkça...Birde kasıklardan vurdumu çok canımı acıtıyor. Demek ki bu haftalarda herkes aynı şeyleri yaşıyor...
Bna da zyrtec diye bi hap verdi ama içmedim bugün iyi gibiyim maalesef polen alerjisi beni mafetti gebelikte artti sanırım bide kızımı parka götürünce oluo ağaçlar çok goturmeyince çok iyiyim ilaçsız gecicek sanırım olunca içiçem bende ilaçcanımcım, eğer bahsettiğin polen allerjisi ise ben 1 hafta lordes şurup kullandım günde 5 ml ve sadece akşamları birer fıs nasonex. drum kullanabileceğimi söyledi. gece uykumdan uyanıyordum nefessiz kalıp, şimdi çok daha iyiyim çok şükür. bir arkadaşım tüm gebeliği boyunca kullandı sabah akşam nasonex, kullanmadığı zaman iyi olmuyordu.
lordes şurubu ben çocuklara kullanıyorum allerji için, kendimde içmeye başladım ve onunla ciddi rahatladım ama nasonex i bir gece unutsam başa sarıyorum, çok fena oluyor. şimdilik gündüz pek rahatsız etmiyor ama özellikle sabah kalkınca berbat oluyorumiyiki kısa sürüyor, burun temizliği yaptıktan sonra toparlıyorum :)
Merhabaçoğumuz temmuz annesiyiz, aramızda ikinci üçüncü bebeğini bekleyenler var. Onlara bir sorum olacak diger bebeklerini -tabi aradan uzun yillar gecmediyse- sezaryen ile dünyaya getirenler nasıl oldu? Tamamen mi bayiltildiniz? Ya da tam bayiltilmadiysaniz hiçbi şey hissettiniz mi kesilirken bebek alınırken? Bir de bebeği doktor elini sokup mu alıyo yoksa metal bi seyle mi çıkarıyor?
Bu arada guzel anneler bi konuda fikrinizi alayim.bu karartmali perdeler icin ne dusunuyosunuz? Varmi kullanan? Gunduz uykularinda,yazin aksam uykularinda ise yarar diye dusundum ben.Daha kaliteli uyku adina.Yazinda malum 9 da karariyo hava.Aksam uykusa yatan cocuk icin aydinlik hava sorun yaratir belki diye dusundum.sizler ne dersiniz?
Geçmiş olsun canım dikkat et bol su iç ; )Can'ım benim döndü idrarda enfeksiyon var Dedi tek kullanımlık bi ilaç verdi
Öyle
Bakalım
Akşam yatarken kullanacam inşaallahRabb im şifa versin cümlemize
Gebelikte iki kat dikkat etmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?