2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhabalar kızlar. Umarim hepinizin hamileligi sorunsuz geciyordur. Uzun bi suredir takip edemiyordum ama aranizda tansiyonu ara ara cikan var mi? Bi kac kez tansiyonum yukseldi ve bu durum beni korkutuyor
Selam canim bugün kontrol vardi aman dikkat et bana alfametx ilaç başladı dr tansiyon yükseliş te bir rhaftadir basagrisindan mahvoldum takip et mutlaka geçmiş olsun.canim

Günaysın canım nasıl gidiyo?
Günaysın canım nasıl gidiyo?
İyi gidiyor canım bugün doktor kontrolüm vardı artık haftada bir gün bebiş 2350 olmuş doktor iyi dedi iki buçuk haftada bilmiyorum ben daha fazla bekliyordum onun dışında doğum pozisyonu almış 38. Haftada çatı muaynesi yapıcam dedi sezaryen derse itiraz etmicem en son ki olaydan sonra normal doğumdan soğudum açıkçası onun dışında iyiymiş meleğim allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat nasip etsin bizlerde sağa sağlim alalım kucağımıza

Selam canim bugün kontrol vardi aman dikkat et bana alfametx ilaç başladı dr tansiyon yükseliş te bir rhaftadir basagrisindan mahvoldum takip et mutlaka geçmiş olsun.canim

Tesekkur ederim. Rabbim sifa versin sana da insallah. Doktora gittiğimde soyledim o an olctu ve normal dedi.ama zaten hep yuksek degil bazen cok yukseliyo. Tansiyon yukselmesi tehlikelymis dikkat etmemiz gerekiyor

Slm kizlar cok giremiyorum aradabir hizli hizli okuyorum sayfalari. Benim de bugun kontrolum vardi. Hem de 32. Hafta raporumu aldim. 1 hafta da onden gidiyormus.5 hafta daha nasil ise gitcem bilmiyorum. Bir de tam 37. Haftam doluyo 2 gun sonra bayram tatili basliyor bayramdan sonra da Allah izin verirse dogum zamani geliyor. Cok kotu zamana getirmisim. Bayram zaten 9 gun tatil. Bebegim de 2.200 gram olmus hayirlisiyla su gunleri de atlatsak sonrada ver elini yok uyumadi, Yok gazi vardi, Sutum yetti yetmedi dertleri derken buyucek yavrularimiz. Allah hepimize hayirlisiyla saglikli bir sekilde evladimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Canim raporu 32. Hafta bitince mi alıyoruz

Can'ım benim döndü idrarda enfeksiyon var Dedi tek kullanımlık bi ilaç verdi
Öyle
Bakalım
Akşam yatarken kullanacam inşaallah Rabb im şifa versin cümlemize
Gebelikte iki kat dikkat etmek gerekiyor

Slm kızlar son mesajları okudum ben de 32 hafatalık hamileyim bizim Bebişimiz de biraz koca kafaymış 2 haFTA önden gidiyormuş doktor çatı genişolursa problem olmaz diyor ama şimdi biraz telaş ettim Allah hayırlısını versin ama normal doğum yapmak istiyorum

ben geldim batıcım suyu iyi ama iri dedi sadece iri bebek olacak dedi şimdilik başka bir sorun yok dedi...bayan doktor yoktu ama ...ondan daha çok memnun kalmıştım tabii araştırma hastanesi olduğu için günlerini bilemedik...şekeri kontrol altında tut dedi...dozlarım artırıldı hepsi bu ...sabah arabada ablamla atıştık biraz sözde kızımla ilgilenmek için geliyor dün konuşmuştuk güneş seni çarpıyor istemiyosan gelme dedim sen ne dersen öyle yapalım dedi işine yarayacaksam geleyim dedi sonuçta bebeğin alınma durumu var bunu bildiği halde bende senin için sorun olmayacaksa gel dedim sabah erken çıktık 7,30 gibi bi surat bindi arabaya arabada çocuklada doğru düzgün ilgilenmedi bende iyimisin hastamısın falan dedim hastaysan keşke gelmeseydin dedim yok iyiyim dedi ellerini bağlamış yeni gelin gibi çekilmiş arabanın bi köşesine çocuk bişey soruyo dedim sana söylüyor dedi (eşimde bana söylediğini söyledi)neyse hastaneye girdik eşim park etmeye gitti geldi yanıma ben gideyim istersen dedi böyle yapacaksan neden geldinki dedim daha muayene olmamışım ne olacağım belli değil gideceksen git dedim çıktı dışarı eşim duyacak diye gittim peşine kızımı alıp ama nasıl ağlıyorum beni rezil ettin eşim gelecek şimdi ben ne söyleyeceğim diye bana dediki senin tavrın dünden beliydi istemiyosan söyleseydin falan dedi bağırıyor ama bende ona bağırdım kızım ağlıyor millet bakıyor bir yandan annemi aradım defolun hayatımdan yeter artık bana bu günümde yapılırmı bu dedim ne dedin yine ablana dedi bana suçlu benim yani otomatik olarak...çıkın hayatımdan dedim sonra bu geldi gel konuşalım falan dedi ama çok sinirlenmiştim kızım ağlıyor onamı yanayım eşim geldi hiçbişeyden haberi yok onamı yanayım doktoru bulmaya çalışıyoruz onamı yanayım şekerim var saat 10 olmuş bi lokma yememişim onamı yanayım bilemedim o sinirle defol hayatımdan dedim gitti...sonra eşim aradı nerdesin diye otogardayım demiş gidip alayım dedi bende aradım gelip alacakmış dedim yine işine yarayacaksam geleyim diyo geleceksen gel dedim eşim tekrar gitti aldı geldi ...böyle geçti günüm...eski konularımda da vardır zaten problemler sildim hepsini bebeğim oluyor diye ama hata mı ettim bilmiyorum ... beteray misam aklıma gelmeyen arkadaşlarım hala ağlıyorum çok mu kötü biriyim ben anlamadım bu başıma gelenleri cidden artık istemiyorum kimseyi hayatımda

Kızlar bizim gibi parkyatak alanlar içine nasıl bi yatak aldınız? Bi de içine uyku seti mi aldınız benim gibi tecrübesiz bi anneyi bilgilendirirseniz☺

@jindam canım benim kıziminda büyük cikiodu kafa ölçümü ama doğunca şaşırdık gayet normaldi htta hala ufaktir yüzü başı o yüzden yanılma bilir ölçümler milimlik çünkü rahat ol bebisin keyfi bozulmasin

Günaydın hanımlar musmutlu günler dilerim cumlemize bu alerjik bünyeli gebeleer bana bi akıl verin çözüm sunun neler yapiosunuz bıktım bu bahar alerjisinden

canımcım, eğer bahsettiğin polen allerjisi ise ben 1 hafta lordes şurup kullandım günde 5 ml ve sadece akşamları birer fıs nasonex. drum kullanabileceğimi söyledi. gece uykumdan uyanıyordum nefessiz kalıp, şimdi çok daha iyiyim çok şükür. bir arkadaşım tüm gebeliği boyunca kullandı sabah akşam nasonex, kullanmadığı zaman iyi olmuyordu.

lordes şurubu ben çocuklara kullanıyorum allerji için, kendimde içmeye başladım ve onunla ciddi rahatladım ama nasonex i bir gece unutsam başa sarıyorum, çok fena oluyor. şimdilik gündüz pek rahatsız etmiyor ama özellikle sabah kalkınca berbat oluyorum iyiki kısa sürüyor, burun temizliği yaptıktan sonra toparlıyorum :)

aynı beni tarif ettin :)) kasılmalarım var benimde, taş gibi oluyor karnım ve 30sn. sonra geçiyor. ama bazen o kasılmaların ağrı ve yanma arası bir etkisi oluyor ki işte o zaman fena :)) heralde sancı böyle birşey, hiç yaşamadım ki :)) 3. olacak sancıyı bilmiyorum ben :))

Bna da zyrtec diye bi hap verdi ama içmedim bugün iyi gibiyim maalesef polen alerjisi beni mafetti gebelikte artti sanırım bide kızımı parka götürünce oluo ağaçlar çok goturmeyince çok iyiyim ilaçsız gecicek sanırım olunca içiçem bende ilaç

canımcım yazayım ben sana,

ben epidural sezaryen oldum iki kere ve hiçbirşey hissetmedim. acı, sancı, ağrı vs yok. dr eliyle alıyor normalde bebeği ancak aksi bir durum olursa o metal şeyi kullanıyor (forseps diye biliyorum) maşaya benzer birşey :)

ben çok rahattım iki doğumumda da, hatta hastaneden çıkana kadar epidurali çıkarmıyorlar :) bunun en sevdiğim yanı dr. çıkarmadan önce morfin yapıyor ve sen eve ağrısız sızısız gidiyorsun :) evde de sabah akşam voltaren sr 75 içiyorsun 2 gün, sonrası ver elini iş :))) hatta ben 2. gün içmeyi unutmuştum :))

ben iki çocuğumda da kullandım, bu sıpa şanslı :) evin panjuru var :) çocuğun uykuyu öğrenmesi adına yararlı buluyorum ben, ben rahat ettim, tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…