- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.161
Göbeğinle okumussundur canim malum bizden önce gidiyorlar artık gobişlerestf.ne kusuru... annemde diyor ben sizi yün yataklarda buyüttum neyiniz eksik hani alayim gitsin ozamansa sağol canım
lökositin yüksek enfeksiyon olabilir yüksek ihtimal.kızlar günaydın..
dün kan ve idrar tahlili vermiştim ..
wbc değeri 1-4 olması gerekirken 18 çıkmış...
genelde enfeksiyon belirtisi diyor netten okuduğum kadarıyla..
doktora mesaj attım dönüş yapmasını bekliyorum..
bilgisi olan var mı_?
lökositin yüksek enfeksiyon olabilir yüksek ihtimal.
Evet nedense bi rahatlama geldi bana ya.icimden bir seste 38 den once gelmicek diyo bugunOh oh süper maşallah artık iç korkma canım
Canim bendede enfeksiyon ciki sali gunu.sonucu dun ogrendim.tek kullanimlik ilac yazdi doktorum bu aksam icicem.ilk aylardada olmustu o zaman da icmistim.ise yariyo bu ilac :)evet canım enfeksiyon varmış ..
kendi dr um dönmedi henüz ama arkadaşın abisi kadın doğumcu ona sorduk..
şikayetin varsa tek kullanımlık bi ilaç adı söyledi onu içebilirsin dedi..
kendi dr um bi şey demeden ilaç felan almak istemiyorum
Genelde 1 hafta ilerde hep kilosu falan iyi ama son 5 haftadır daha gidemedimBenim de karnim cok cikmadi amacok sukur bebegin durumu iyi. Bebeginin kilosu nasil peki?
Çok teşekkür ederim :) ben genel değil de ötekinden istiyorum bebegimi o an kucağıma almak için:) eşimin ablası Almanya da o da sezaryen olmuş oglunda o dedi bana demir gibi bi seyle aliyolar içinden diye. Zaten anladigim kadarıyla oranın şartlarıyla burası bir değil. Rabbim hayirlisiyla ve sağlıklı doğum nasip eder hepimize inşAllah :)Canım ben 9 sene önce sezeryan oldum, genel anesteziyle oldum. Çok rahattım sonrasında da, hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür. İnşallah bunda da genel anestezi düşünüyorum umduğum gibi olur. Oğlumun videosu var ameliyathanedekilerden rica etmiştik doktor kafasından tutup eliyle çekiyor hiç bir alet kullanmıyor çekmek için. O yüzden de derim oğlumun kafası çok güzeldir yusyuvarlak hiç bozulma olmadı allaha şükür. Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Teşekkür ederim ben de korkuyorum ama yine de doğar doğmaz onu koklamak istiyorum :) inşAllah hepimizin dogumu kolay geçer bebeklerimiz de hayırlı sağlıklı doğarlar :)Ben genel anestezi oldum videosu var kızımın çıkışı elinle cikario doktor ve ben çok canım kiymetlidir çok ağrısız dikişim fln çok iyi geçti epidural yapamazdim ben tansiyonum fln çıkar genel anestesi ye dönmek zorunda kalirlardi boşuna strese girmedim yine genel anestesi yaptiricam bana göre deil açıkçası
Canim bendede enfeksiyon ciki sali gunu.sonucu dun ogrendim.tek kullanimlik ilac yazdi doktorum bu aksam icicem.ilk aylardada olmustu o zaman da icmistim.ise yariyo bu ilac :)
Benim de oyle. O yuzden artik karnimin kucuk olmasina takilmiyorum. Bizim yapimiz boyle demekki. Bebrgin hareketleri iyiyse bi sorun cikmaz insGenelde 1 hafta ilerde hep kilosu falan iyi ama son 5 haftadır daha gidemedim
Bebegi ilk günden itibaren akşam karanlıkta uyumaya alistir zaten canım akşam karanlıkta bilsin akşam oldu gündüzle aksami ayırt edip uyumasi çok önemli ben kızıma böyle yaptım çok şükür hiç uyku sorunu yaşamadık erken uyur kızım.brnim yaptığıma karşı olan birileri vardı şimdi 2.5 yaşında ve 4 aylık bebeği 12 den önce uyumuo lar doğduğundan beri hemde. Ki gece uykusu bebk için çok önemli.Bu arada guzel anneler bi konuda fikrinizi alayim.bu karartmali perdeler icin ne dusunuyosunuz? Varmi kullanan? Gunduz uykularinda,yazin aksam uykularinda ise yarar diye dusundum ben.Daha kaliteli uyku adina.Yazinda malum 9 da karariyo hava.Aksam uykusa yatan cocuk icin aydinlik hava sorun yaratir belki diye dusundum.sizler ne dersiniz?
Yani yaparım diosan epidural yap tabi o an hiç bisi ye degisilmez kesinlikleTeşekkür ederim ben de korkuyorum ama yine de doğar doğmaz onu koklamak istiyorum :) inşAllah hepimizin dogumu kolay geçer bebeklerimiz de hayırlı sağlıklı doğarlar :)
Allah herkesin kalbine gore versin diyorum artikKaynanalarindan çeken gebeler bölüm 2
Benim yatak odam apartman boşluğuna bakıyo hep karanlık. Bunun avantajlı olacağını düşünyrm mesela tabi aydınlıkta uyumayıda bilmeli ama cnm istediği zaman gece olmuş gibi kandırıp uyutrm die düşünyrm mantıklı bence yaniBu arada guzel anneler bi konuda fikrinizi alayim.bu karartmali perdeler icin ne dusunuyosunuz? Varmi kullanan? Gunduz uykularinda,yazin aksam uykularinda ise yarar diye dusundum ben.Daha kaliteli uyku adina.Yazinda malum 9 da karariyo hava.Aksam uykusa yatan cocuk icin aydinlik hava sorun yaratir belki diye dusundum.sizler ne dersiniz?
Amin canım valla bende çok sinir oluorum geçen gün ağladım hatta annemwde anlatamiorum aklı bende kalicak die uzakta olduğu içinAllah herkesin kalbine gore versin diyorum artik
Aslında sorum oydu benim zaten bebeğim aşırı hareketli hiç uyumuyo acaba suyumu az die ama alakası yok dedi kızlar rahatladım salı da dr a gitcm tam rahatlycm inşBenim de oyle. O yuzden artik karnimin kucuk olmasina takilmiyorum. Bizim yapimiz boyle demekki. Bebrgin hareketleri iyiyse bi sorun cikmaz ins
Yok kasilmalar erken dogum belirtisi değil doğuma hazırlık sadece bende yaşamadım doğu da birkez sancilandim gittim dogurdum o yüzden bu beni benden ediyor valla.Ayyy benimde öyle çok oluyor ki..... Gündüzde oluyor ama akşam eve gidipde ayaklarımı uzatınca ölüyorum zannediyorum canım acıyor artık kasılmalarından. Peki bu erken doğum olabilir demek mi? Büyük oğlum 40 haftasını tamamlayıp doğmuştu, hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum (üzerinden 9 sene geçti o yüzden mi hatırlamıyorum acaba).
nasıl anlıyorlar suyun az veya çok olduğunu her doktor bakıyor mu ona şikayetinize göre mi inceleme gereği duyuyorlar?Aslında sorum oydu benim zaten bebeğim aşırı hareketli hiç uyumuyo acaba suyumu az die ama alakası yok dedi kızlar rahatladım salı da dr a gitcm tam rahatlycm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?