2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Çok geçmiş olsun canım, aynısı 5 mayısta benim de başıma geldi. Ben de ilk hamilelik olduğu için hiç anlamadım. Benim sancım 3 dk da bire inmişti hatta Çok şükür 3 haftadır içerde tutmayı başardı doktorlar. tabi benim ikiz değil ama olsun inşallah senin de bebişlerin bir süre daha içerde bekler :) sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah

sorma beterim öyle kötüyüm ki şuan anlatamam hala ağlıyorum ağrım sancım geceden beri bitmedi ne huzurlu bir uyku uyudum nede yemek yiyebildim ...dediğin gibi daha doğurmadan herkes loğusa oldu çevremde eşimde sabah hiç laf atmadan çekti gitti işe ....artık gerginim diye bulaşmak mı istemedi yoksa ablası bile çekemiyo benmi uğraşacağım diye düşündü bilmiyorum....kızımın doğumundada yaptılar buna benzer şeyler sineye çektim artık gücüm kalmadı inan ....şurda doğuma ne kaldı ...bunları bana yaşatmaya kimin ne hakkı var ....artık tek başıma yapmak istiyorum zor olsa da herşeyi

Canim bu bebek sadece senin deilki herkes illaki yapacak biseyler moralini yuksek tut lütfen kizinda huzursuzdur seni boyle gordukce bi saril neşen o olsun kimseyi değiştiremeyeceksin üzülmek sadece sana zarar vercek o yuzden takmicaksin başka şansin yok

Cnm güzel duan için çok çok sağ ol, sıkışık mıkışık bir süre daha duracaklar inş:)) senin benişin için de çok sevindim 35ten sonra doğsa bile küvoz sıkıntısı bile olmaz tabi ki yine de en güzeli miyadını beklemesi ama ne zaman gelirlerse de hoşgelirler anne-babaları onları özlemle uzun zamandır özlemle bekliyor:))

canım Allah kolaylık versin şifa versin
bebişler az daha sabretsin
tamam annelerini seviyorlar özlüyorlar ama azcık sabır :)
bu arada kaç kg lar bebeişler :)

canım Allah kolaylık versin şifa versin
bebişler az daha sabretsin
tamam annelerini seviyorlar özlüyorlar ama azcık sabır :)
bu arada kaç kg lar bebeişler :)

Çok sağ ol Kayacans. Bebişlerin ikisi de 2 kg, yarın 33 haftamıza geçeceğiz inş. Her sabah bir oh çekiyorum bacacıkları biraz daha güçlendi akciğerleri biraz daha gelişti diye :)
.

Bana da hemen 2 doz kortizon iğnesi yapmışlardı, doktor 48 saati atlattıktan sonra artık doğsa bile oh be deriz demişti :) sen de çok şükür atlatmışsın 48 saati, doğsalar bile Allahın izniyle birşey olmaz artık. Yine de gerekirse hiç kıpırdamadan yatacağız artık bebişlerin iyiliği için canım yeter ki 1 gün daha fazla dursunlar dimi :) inşallah hepimizin bebişleri vakitlice ve sağlıkla dünyaya gelir, mübarek günler birbirimize dua edelim bol bol. Bir de imkanınız varsa az da olsa bebişlerin için sadaka verin canım olur mu?

Bu arada eğer son haftalarınızda hareketsizseniz ve genelde istirahat durumunda iseniz pıhtı oluşumunu önlemek için en başta bol su için, arada bir ayak bileklerini çevirin sağa sola öne arkaya hareket ettirin. Büyüyen rahim zaten damarlara baskı uyguluyor bir de hareketsizlik toplar damarlarda emboli(pıhtı) oluşumuna sebep olup akciğere pıhtı atabilir. Buradaki doktorum bana çok basınç uygulamayan ameliyat(varis) çoraplarını önerdi tabi sizin ihtiyacınız olmaz ama yine de aklınızda bulunsun diye not düşmek istedim

Çok doğru söyledin biraz daha dişimizi sıkacağız moralimizi hep iyi tutacağız bebeklerimizle konuşup onları da sakinleştireceğiz ve tabi ki duamızla dualar alarak güzelce bebişlerimize kavuşacağız.

Inşallah canım, bu arada da son hazırlıkları tamamlamak için bize de vakit kalmis oldu Ebebekte 2buçuk kilodan küçük doğan bebişler için prematüre ürünleri var. Belki denk gelmemişsindir diye söyleyeyim dedim. Bu arada hastanede mi yatıyorsun yoksa eve geçtin mi?

İkizlerde doğum erkn beklendiğinden ben zaten kıyafetleri bezleri hep küçüklerden almıştım Prematüre takım da var. Şu an hala hastanedeyim doğuma kadar burada tutacaklar gibi, b"irazdan doktor tekrar kontrol edince netlik kazanır sanırım.

Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınız canım

Canımcım tansiyonun evde nasıl mutlaka evde de düzenli ölç. Benim de hastanede tansiyonum çok yüksek çıkıyo alfamet vermişti doktor ama evde normal hatta arada düşüyo başım dönüyo. Bu ilaç tansiyon düzenleyici değil tansiyon düşürücü yani hastane haricinde tansiyonun normalse bu sefer tansiyon düşmesi göz kararması düşme bayılma yapabilir

Çok sağ ol Kayacans. Bebişlerin ikisi de 2 kg, yarın 33 haftamıza geçeceğiz inş. Her sabah bir oh çekiyorum bacacıkları biraz daha güçlendi akciğerleri biraz daha gelişti diye :)
.

çok şükür olmaları gereken kilodalar :)

oh ne güzel

sabretsinler biz de her gün için çok şükür diyelim inşaallah..

Rabb im hayır ve sağlıkla bağışlasın inşaallah

isimleri neler olacak inşaallah?

Eveet çok çabuk geçti anlamadım bende bir türlü ) birkaç haftaya bebişlerimiz inşallah kucağımızda olacak. Bak teyzesi ben bebişimin süslemelerini yapmaya başladım artık
Çok güzel olmuş ortasına da bi bebiş konduracak mısın? Kanadın ucuna da nazar boncuğu yapıştırılabilir

Günaydınlar hayırlı cumalar olsun insllah Dün reflü yastigimizi aldık bebisimise ateş ölçer aldık sırada uyku seti ve benim süt çayım bide lactamil kaldı alinicak .Ramazanda eşimle çıkmayız adama zor olur diye düşündüm halledioz bu ara.bu arada reflü yastigi boğulma önleyici yüz üstü yatma halinde hemde kusma onleyici kesinlikle tavsiye ederim insanın aklı kalmaz kustumu diye

hayırlı sabahla ve hayırlı cumalar arkadaşlar . Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin, bebişlerimize sıhhat sağlık versin. Bizlerede sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Dumei cnm sende en hayırlı zamanda kucağına alırsın inşallah bebişlerini ..
akans cnm sende boşver herkesi. evlatlarına sarıl. onlardan daha kıymetli neyin varki. sen mutsuz ve huzursuz olursan onlarada yansır. onlara yazık . Şunu bilki hiç kimse senin gibi hassas düşünmez.

benimde wbc yüksek cıktı ikidir doktor önemsemedi hamilelikte olur bu değerler dedi

Merhabalar kızlar. Umarim hepinizin hamileligi sorunsuz geciyordur. Uzun bi suredir takip edemiyordum ama aranizda tansiyonu ara ara cikan var mi? Bi kac kez tansiyonum yukseldi ve bu durum beni korkutuyor
Canım 14/8 yada 14/9 tam emin değilim ve üstü oluyosa acile git. Onun haricinde de bence doktorunla bi görüş bu durumu cidi olabilir olmaya da bilir tabi ama görüşmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…