2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
enbisevdigim canim ben anestezi doktorumla gorustum spinal yapacaklar igneyle belden uyusturuyorlar daha canik etki ediyor sezeryanda epidurel pek tercih etmiyoruz dedi doktor.

Niye canını sıkıyorsun ütüye dizmeye, önemli olan bebeğinin sağlıkla gelmesi değil mi diğerleri hallolur. Mükemmelliyetçi olarak hayatımızı harcıyoruz

Her kadın ve her hamilelik farklıdır, annenin neye ihtiyacı varsa vücut onu ister neden uzak durması gerekiyorsa ondan tiksinti verir. Püfür püfür içtiği halde hamile kalınca sigaradan tiksinen kadınları bu şekilde açıklayabiliriz. Vücudunu dinle ve akışına bırak, o sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir

Kızlar Merhaba ben de 35 haftalık hamileyim, biz de henüz bi isim bulamadık aslında ben eşimin isminin yanına bi isim koymak istiyordum sonradan bu bebeğim için büyüyüce nasıl karşılar etraftaki insanlar nasıl karşılar diye düşünmeye başladım bu arada eşimin ismi ahmet yanına da yusuf olabilir diye düşündük sizce nasıl yapmalıyım?

Eger esim isim konusunu tamamen bana biraksaydi ben 2.isim olarak onun ismini koyacaktim ama bi isim o koyacagi bi isim ben koyacagim icin bu hayalim suya dustu
Eger icinden oyle yapmak geliyosa yap bence.evde veya disarda herhangi bi karisiklik olmamasi icin 2.isim olarak kullanabilirsin esinin adini

Aslında çok istiyordum ama diğer yandan çocuğum bu durumdan hoşnut olur muydu diye düşünmeye başladım acaba kendi isminin kendisine has mı olmasını isterdi bilemedim canım bu yüzden isim konusunu netleştiremedik bi türlü eşim de kendi isminin konulmasını istiyor o da dışarıdan çok egolu bi adam olarak gözükürüm diyor

2.isim olarak koyunca hem senin icinde kalmamis olur hemde cocugun hosnut olmayacagi bi durum olmaz gibi geliyo bana. Bizim esimle 2ser ismimiz var 2.leri bu yasimiza kadar 1-2kisi ancak kullanmistir mesela.
2.ismim anneminkiyle ayni olsa kendimi hic kotu hissetmezdim ama tabi bu esimin ismini koymak isteyisimden kaynaklaniyo olabilir suan :)

Masallah bebisine gelisimi cok guzel gercekten daha kontrole cok var benim merak ediyorum kac kg vs diye

Canim hayirli olsun tez zaman da toparlar insallah bebisin bende kizimda erken dogum yaptim kuvezli gunlerinibuadettik hatta esimle bu gece kucucuktu vs diye ama simdi kocamn canavar gibi bi kiz oldu gorsen demezsin 35 haftalik dogmus die sabirli ol moralini yuksek tut onunuzde cok guzel gunler olacak sakin bugunlerini kendini uzerek gecirme sonra bnm gibi keske dersin cunku gercekten cbk toparlaniolar

Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah rabbim bi kolaylik verir kendini yormadan yapabildigin jadar yap gozunde buyumustur simdi isler allahin izniyle ustesinden gelirsin sen annelik fedakarlik zaten badtanbasa

Kiyamam allah kolaylik versin canim cok sukir bizler guclu annelerizzz

Bence sen eşinin adını koymak istediğin için öyle birşey olmazdı diyebiliyorsun. Ama ben istemezdim kendi adım bana özel olsun isterdim. Bizde daha isim bulamadık minik oğluma. Eşim bazen abisine kendi adını söyleyip kardeşinin adı olsun mu dediğinde 3.5 yaşındaki oğlum ama baba o senin adııın diyor o bile istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…