- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.841
selam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
napsam nasıl bir plan çizsem kendime.. tek başıma hevesim de kaçtı annecim öyle yatıyor. hevesliydi kaldı öyle.. ben rahatsız çok üzülüyorum ağlamaktan çok yıprattım kendimi..
Herkese hayırlı doğumlar kızlar. Bebekleriniz hayırlı olsun. Benim size bir sorum var. Ben çok fena şekilde tatlıdan çikolatadan tiksindim. Tatlıların çikolataların resmine biile bakamıyorum. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Benim gibi olsn varmıydı aranızda. Bu kadar tiksinmek normalmi
Zayif gebelikmi iyyy hic. SevmedigimmmmAynen canım ama zayıf gebe kalmanın faydaları kendimden biliorumsimardim
Saol tatlim isimbulamayananne ye ne oldu artık isim buldu galibaidilduam cok cok gecmis olsun akilli prensese♥
Bende bende hoc sewmiorum ztn
Zayif gebelikmi iyyy hic. Sevmedigimmmm
Bu seferde karar veremeyen yapacaktimda dedim bi dur sakin olSaol tatlim isimbulamayananne ye ne oldu artık isim buldu galiba
Eger esim isim konusunu tamamen bana biraksaydi ben 2.isim olarak onun ismini koyacaktim ama bi isim o koyacagi bi isim ben koyacagim icin bu hayalim suya dustuKızlar Merhaba ben de 35 haftalık hamileyim, biz de henüz bi isim bulamadık aslında ben eşimin isminin yanına bi isim koymak istiyordum sonradan bu bebeğim için büyüyüce nasıl karşılar etraftaki insanlar nasıl karşılar diye düşünmeye başladım bu arada eşimin ismi ahmet yanına da yusuf olabilir diye düşündük sizce nasıl yapmalıyım?
Aslında çok istiyordum ama diğer yandan çocuğum bu durumdan hoşnut olur muydu diye düşünmeye başladım acaba kendi isminin kendisine has mı olmasını isterdi bilemedim canım bu yüzden isim konusunu netleştiremedik bi türlü eşim de kendi isminin konulmasını istiyor o da dışarıdan çok egolu bi adam olarak gözükürüm diyorEger esim isim konusunu tamamen bana biraksaydi ben 2.isim olarak onun ismini koyacaktim ama bi isim o koyacagi bi isim ben koyacagim icin bu hayalim suya dustu
Eger icinden oyle yapmak geliyosa yap bence.evde veya disarda herhangi bi karisiklik olmamasi icin 2.isim olarak kullanabilirsin esinin adini
2.isim olarak koyunca hem senin icinde kalmamis olur hemde cocugun hosnut olmayacagi bi durum olmaz gibi geliyo bana. Bizim esimle 2ser ismimiz var 2.leri bu yasimiza kadar 1-2kisi ancak kullanmistir mesela.Aslında çok istiyordum ama diğer yandan çocuğum bu durumdan hoşnut olur muydu diye düşünmeye başladım acaba kendi isminin kendisine has mı olmasını isterdi bilemedim canım bu yüzden isim konusunu netleştiremedik bi türlü eşim de kendi isminin konulmasını istiyor o da dışarıdan çok egolu bi adam olarak gözükürüm diyor
Masallah bebisine gelisimi cok guzel gercekten daha kontrole cok var benim merak ediyorum kac kg vs diyecok sukur idrardaki protein gecen tahlile gore yuzde 50 dusmus.ama tansiyonum sinirda.takibe devam edicez.bebekte plesentada ve kan akislarinda herhangi bir problem yokmus.2730gr 50 cm olmus.1 hafta ilerden gidiyor.bugun normalde 34+1iz.nst de sorun yok.pazar yone nst ve sali yeniden kontrol.doktorum 1 temmz hedefimiz dedi
Canim hayirli olsun tez zaman da toparlar insallah bebisin bende kizimda erken dogum yaptim kuvezli gunlerinibuadettik hatta esimle bu gece kucucuktu vs diye ama simdi kocamn canavar gibi bi kiz oldu gorsen demezsin 35 haftalik dogmus die sabirli ol moralini yuksek tut onunuzde cok guzel gunler olacak sakin bugunlerini kendini uzerek gecirme sonra bnm gibi keske dersin cunku gercekten cbk toparlaniolarKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah rabbim bi kolaylik verir kendini yormadan yapabildigin jadar yap gozunde buyumustur simdi isler allahin izniyle ustesinden gelirsin sen annelik fedakarlik zaten badtanbasaselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
napsam nasıl bir plan çizsem kendime.. tek başıma hevesim de kaçtı annecim öyle yatıyor. hevesliydi kaldı öyle.. ben rahatsız çok üzülüyorum ağlamaktan çok yıprattım kendimi..
Kiyamam allah kolaylik versin canim cok sukir bizler guclu annelerizzzbir kızım var 3,5 yaşında ailem 10 dakika ötemde oturmasına rağmen geçen hafta kızımla birlikte sildim her köşeyi bavuluda kendim yaptım ..yemeğimi de kendim yapıyorum hala yapamazsam eşim yapıyor...büyük ablamın beli ağrıyormuş!!!küçük ablam geçen hafta hastane ortasında bir kavga koparttı bırakıp gitti!!!!annem sürekli doğum dan sonra telefonu anahtarı bırakıp gideceğini herşeyden herkesten bıktığını söylüyor...ne faydası varsa ....velhasılı kelam diyeceğim o ki defnem tırnağın varsa başını kaşı benim halimi görde ağlamaktan vazgeç karnındaki sabi yi üzme artık ...ha bu arada bu anlattıklarım yetmediyse şekerim var günde 3 kere insülin vuruyorum kendime düzenli beslenmem gerekirken sebze yemeği bol yemem gerekirken eşim çalışıyorsa ve pazarada gidecek gücüm yoksa yada sadece belli miktarını 4 kat çıkarabileceksem bir hafta boyunca bulgur pilavı ve yoğurt yemek zorunda olduğumu hatırlatayım..lütfen diyorum canına yazık
heeeeeh al bizdende o kadar ... ne varsa bu sağdaaaBu cocuk vura vura sag kaburgamdan cikacak en sonunda
Ah bi anlasamheeeeeh al bizdende o kadar ... ne varsa bu sağdaaa
bizde uzun zamandır durum böyle. bazen cidden karnımı delip çıkacak gibi hissediyorumAh bi anlasamne oturmama ne yatmama izin veriyo bugun
heeeeeh al bizdende o kadar ... ne varsa bu sağdaaa
2.isim olarak koyunca hem senin icinde kalmamis olur hemde cocugun hosnut olmayacagi bi durum olmaz gibi geliyo bana. Bizim esimle 2ser ismimiz var 2.leri bu yasimiza kadar 1-2kisi ancak kullanmistir mesela.
2.ismim anneminkiyle ayni olsa kendimi hic kotu hissetmezdim ama tabi bu esimin ismini koymak isteyisimden kaynaklaniyo olabilir suan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?