2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok iyi yapmışsın gitmekle canım. gelince yaz olur mu sonucu merak ettim inşallah iyidir kuzun

Şu tarifi bi daha kopyalasana cnm yaaa güya yazacaktım ama unutmuşum şimdi hangi sayfada old. Bulamam
Ogutulmus deniz kadayıfı alacaksın aktardan. 1 tatlı kasığından az cezveye koyup üzerine 1 cay bardağı süt koyup kısık ateşte sürekli karıştırarak pisireceksin. Kaynayinca kapatıp dinlenmeye alacaksın iliyinca iyi şekilde suzeceksin 1 kesme seker ile karıştırıp çocuğa icereceksiniz kiz dogurmadan hasta ettin yavrucegzi inşallah hiç gerek kalmaz kullanmaya allah sağlık versin yavrulara

Oy yavrum en iyisi olmuş onun icinde senin içinde canım sağlıkla büyüsün inşallah minik kuzu inşallah sutunu de kabul eder

canım benim geçmiş olsun allah yardımcınız olsun. bence acil işleri hallet şimdilik. hastane çantasını galan hallet onları yıka ütüle. kalanları doğumdan sonra bile yaparsın bebiş uyudukça. zaten moralin bozuk bir de beden yorgunluğu olmasın sana

Bizim günlerimiz aynıymış yeni farkettim. En son ne zaman gittin cnm sen. Bebeğin boyu kilosu nasıldı ben dün gittim bu ay bebegi besleyememissin dedi

ben bugün gittim, 2 günde bir gidiyorum. erken doğum yapacağım, en fazla 10 gün :)

bende plesenta yaşlanması başladı, kireçlenme, su azlığı vs. boya kiloya hiç bakmıyoruz bu aralar, tek ilgilendiğimiz plesentam :)

senin bebeğinin boyu kilosu ne kadar ölçüldü ? ne zaman ?

ay maşallah ya darısı başımıza inşallah.
bize ders ver nasıl böyle yetiştirdin kızını? biz de uygulayalım tavsiyelerini. hayran kaldım hanım hanımcık kızına
Ayyy saol tatlim valla inşallah senin kızında öyle olucak idil ablası gbi hanim hanimcik.
Canım aslında özel bişi yapmadım tabi sadce tutarlı oldum en önemlisi o sanırım Hayır dediğim bişi hayırdır baskasini müdahale ettrmem babası bile olsa . Babası Hayır dedignde bennkarismam çocuk yapisiylada ilgili sanırım canım ya ni ailede 3 çocuk yetişiyor hepsi farklı oluo karakteri de önemli sanirim

Sağolasın cnm

33+4 de 2242 gr. 46.13 cm. 16 mayısta gittiğimde 1800 gr di ve o zaman 5 günde 300 gr almisti. Şimdi 23 günde 442 gr almış hemde daha hızlı kilo alma döneminde

geçmiş olsun canım. ben kokay kolay ağlamazdım ama hormonlardan hepimiz sulu göz olduk. biraz güçlü durmamız lazım haklısın aslında ama artık iyice yoruldum heralde salıveriyom muslukları :)
Haklısın bazen bir anda ağlıyorsun hamilelikte çok değişti ben gündüz uyuyamazdim mesela bir anda uykum geliyor kelebekten bile korkarım normalde yerimden firlarim şimdi korkuyorum yine ama daha soğukkanlı yaklasiyorum böceklere ve beni üzen olaylara bazen de ağlayınca kızımda n Özür diliyorum sen de soğukkanlı ol bence bu hayatta en iyisi öyle olmak yeri geliyor buradaki maneviyat yetiyor bana

Kıyamam canım benim rabbim inşallah sağlıkla doğmasını nasip etsin. Annelik kolay değil diyorlar gerçekten öyleymiş bir can için nelere katlanabiliyoruz.

Teyzeleri biz yarın kontrole gidiyoruz :)) söylemiştim bu hafta aşırı kadık ağrılarım ve bel ağrılarım vardı bakalım bal arım ne zaman gelecek :) bu şekilde kasık ağrısı olup nstde sancısı çıkan var mı acaba ?

canım benim allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla evinize geçersiniz haftan çok erken değil bebişin kısa zamanda toparlar kendini. bol bol sütün olsun inşallah emmese bile sütünü verirlersr çok büyük faydası olur

Spinal bir kerede verilir ve çok daha kısa sürede etki eder ve 2-3 saat sürüyor, epidural ise azar azar veriliyor ve etki etmesi daha uzun zaman alıyor. Epiduralde miktar ihtiyaca göre arttırılabiliyor örneğin normal doğuma epidural ile başlayıp sezaryana dönme ihtiyacı olursa miktarı arttırılabiliyor.

Daha önceden kedi beslediğim için biraz araştırmıştım zirai ilaç kullanman gerekiyor ya da bir kedi al evde dolaşsın bütün bitler pireler kediye gider

Kizlar biz bugun kontrole gittik.. 31+5 haftaligiz.Kilomuz 1850 merak ediyorum sizde bu haftalarda bebisin kilo durumu nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…