- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.861
bizde uzun zamandır durum böyle. bazen cidden karnımı delip çıkacak gibi hissediyorumgece uykusu, o nası bişiydi unuttum bile
Yalniz degilim diye sevinsemmi oturup halimize aglasammi bilemedim suan :)Super_anne1411 enee sizinkilerde mi öyle? Yamuk karınla geziyorum oğlum benimle dalga geçiyor karnın çok komik diye bi de kıçını kaburgama dayıyor nefes aldırmıyor
2.isim kullanilmadigi icin 2.isim olarak konulabilir diye dusunuyorum ama benim fikrim tabi bu :)Bence sen eşinin adını koymak istediğin için öyle birşey olmazdı diyebiliyorsun. Ama ben istemezdim kendi adım bana özel olsun isterdim. Bizde daha isim bulamadık minik oğluma. Eşim bazen abisine kendi adını söyleyip kardeşinin adı olsun mu dediğinde 3.5 yaşındaki oğlum ama baba o senin adııın diyor o bile istemiyor
Vallahi ben Halime ağlamamak için kendimi zor tutuyorumYalniz degilim diye sevinsemmi oturup halimize aglasammi bilemedim suan :)
ben de 88 li yenidoğan prima göbeek oyuntulu aldım.2-5 kilo aralığı olandan bie süre idare eder,keza 3 kilo civarı doğuracağım yeterli gelir diye düşündüm e bebekte indirimdeydi. 88li 47 tl :)Kızlar tecrübeli annelere sorum olacak 1 numara bezlere ortalama ne zaman başlanıyor? elimde 108'li yenidoğan var; bu akşam Ankara'da indirimli bir mağaza var oraya gideceğiz bakınmaya acaba 1 numara alsam mı diye düşündüm hazır dursun?
Amiiiin insallaaahhVallahi ben Halime ağlamamak için kendimi zor tutuyorumçocuk yan dursa o da ben de rahatlayacağız ama tepetaklak durduğu için eğilip en basit şeyleri bile yapamıyorum, oturamıyorum yatalak gibi yatıyorum sürekli afedersin tuvalette donumu bile zor çekiyorum Yine de bugünlerimize şükür o sağlıklı olsun şu son 4 hafta da çabucak geçsin inşallah
Bende 2numara yenidogan var 3-6kg olandan buyukmu olur o 1numara alayimmiben de 88 li yenidoğan prima göbeek oyuntulu aldım.2-5 kilo aralığı olandan bie süre idare eder,keza 3 kilo civarı doğuracağım yeterli gelir diye düşündüm e bebekte indirimdeydi. 88li 47 tl :)
2-5 kilo premium care olani aldım cnm.ortalama 3 kilo doğuracağımdan.3-6 kilo büyük gelir popişkosundan sarkıyor.oğlumdan biliyorum.onu da 3 kilo doğuruşum.bana oğlum biraz gelişene kadar iyi gelir 2-5 kilo 1 no yaniOzellikle tecrubeli anneler bu sorum size :)
Annem oglusa aldiklarini gonderecegi zaman bebek bezini de almisti.
Prima yenidogan 2beden (3-6kg) almis.
Ama bide bunun 1bedeni (2-5kg) var ya 1ini mi almak gerekiyodu 1bedeninden alsammi 2si buyuk gelirmi napim ben
cnm gözünüz aydın sağlık sıhhat dilerim bebeğine..hayırlısıyla çabucak yoluna girer herşey inşlalahhhBebegimin suyu sınırdaydi surekli son 1 ayda da kilo alımı yavaşlamışti en son gittiğimde zaten kilo kaybı başlamıştı ve hareketleri yoktu Dr yatirdi kontrol altına baktı bir gelişme yok beklemenin anlamı yok alalım dedi bizde kabul ettik iyi ki kabul etmişiz bebek su yok diye kendine yer ararken kordonu dolamisti eline ayağına doğduğunda eli mordu neyse sorun kalmadi hareketlerinde
Haftaya kontrolum var o zamanki kilo durumumuza gore ben 1beden alayim madem ne olur ne olmaz2-5 kilo premium care olani aldım cnm.ortalama 3 kilo doğuracağımdan.3-6 kilo büyük gelir popişkosundan sarkıyor.oğlumdan biliyorum.onu da 3 kilo doğuruşum.bana oğlum biraz gelişene kadar iyi gelir 2-5 kilo 1 no yani
canlar iyi geceler...göğüslerinden süt akanlar var mı??????...benim böyle sık sık oluyor.acıyorum,üzülüyorum yaa
benm sadece ucu beyaz.canlar iyi geceler...göğüslerinden süt akanlar var mı??????...benim böyle sık sık oluyor.acıyorum,üzülüyorum yaa
Bence sen eşinin adını koymak istediğin için öyle birşey olmazdı diyebiliyorsun. Ama ben istemezdim kendi adım bana özel olsun isterdim. Bizde daha isim bulamadık minik oğluma. Eşim bazen abisine kendi adını söyleyip kardeşinin adı olsun mu dediğinde 3.5 yaşındaki oğlum ama baba o senin adııın diyor o bile istemiyor
Canım yanlış anlama ama neden eşinin ismi? Bir sürü isim var sonuçta. Mesela benim ismim çok kişide var bu durumdan hiç hoşnut değilim hep anneme kızarım isim kıtlığı mı vardı diye? Kendimden bildiğimden söylüyorum ilerde çocuk bundan hoşlanmayabilir. Tabi ki sizin tercihiniz yanlış anlama lütfen.Kızlar Merhaba ben de 35 haftalık hamileyim, biz de henüz bi isim bulamadık aslında ben eşimin isminin yanına bi isim koymak istiyordum sonradan bu bebeğim için büyüyüce nasıl karşılar etraftaki insanlar nasıl karşılar diye düşünmeye başladım bu arada eşimin ismi ahmet yanına da yusuf olabilir diye düşündük sizce nasıl yapmalıyım?
Herkese hayırlı doğumlar kızlar. Bebekleriniz hayırlı olsun. Benim size bir sorum var. Ben çok fena şekilde tatlıdan çikolatadan tiksindim. Tatlıların çikolataların resmine biile bakamıyorum. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Benim gibi olsn varmıydı aranızda. Bu kadar tiksinmek normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?