2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
2.isim kullanilmadigi icin 2.isim olarak konulabilir diye dusunuyorum ama benim fikrim tabi bu :)

Meraba kızlar nasilsiniz? umarim hersey yolundadir
Ben size bisey sorucam yikanabilir bebek bezi hakkinda bilgisi olan var mi aranizda? Kullanmayi düşünen satin alan ??

duamnur hayırlı olsun bebeğin cnm inşallah sağsalim çıkarsınız hastaneden hiç üzme kendini bu minik doğanlar sonradan yaşıtlarını bile solluyolar benim kızım da 36 haftalık doğdu 9 yaşında ama görenler 11 sanıyo uzun boylu bi kız oldu doğduğunda aklımdan geçmezdi.ikimizde diyarbakırdayız cnm bi ihtiyacın olursa söyle cnm bnm yardımcı olmaya çalışırım inşallah

Yalniz degilim diye sevinsemmi oturup halimize aglasammi bilemedim suan :)
Vallahi ben Halime ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çocuk yan dursa o da ben de rahatlayacağız ama tepetaklak durduğu için eğilip en basit şeyleri bile yapamıyorum, oturamıyorum yatalak gibi yatıyorum sürekli afedersin tuvalette donumu bile zor çekiyorum Yine de bugünlerimize şükür o sağlıklı olsun şu son 4 hafta da çabucak geçsin inşallah

ben de 88 li yenidoğan prima göbeek oyuntulu aldım.2-5 kilo aralığı olandan bie süre idare eder,keza 3 kilo civarı doğuracağım yeterli gelir diye düşündüm e bebekte indirimdeydi. 88li 47 tl :)

Amiiiin insallaaahh
Benimki bugun sagima yatsam sagdan soluma yatsam soldan vuruyo sagolsun inat ettim yattim orta yolu bulmamiz lazim diye dusunuyorum

2-5 kilo premium care olani aldım cnm.ortalama 3 kilo doğuracağımdan.3-6 kilo büyük gelir popişkosundan sarkıyor.oğlumdan biliyorum.onu da 3 kilo doğuruşum.bana oğlum biraz gelişene kadar iyi gelir 2-5 kilo 1 no yani

cnm gözünüz aydın sağlık sıhhat dilerim bebeğine..hayırlısıyla çabucak yoluna girer herşey inşlalahhh

Haftaya kontrolum var o zamanki kilo durumumuza gore ben 1beden alayim madem ne olur ne olmaz

Kızlar benim karnım çok sertlesiyo ya bu kadar olması normal mi bilmyrm günde en az 10 kere kaskatı oluyo. Sizce normal mi.bide hep evdeym hareketsiz kaldım etkisi olabilir mi acaba

Benim oğlanda babasının ismini istiyor kardeşine :))

Canım yanlış anlama ama neden eşinin ismi? Bir sürü isim var sonuçta. Mesela benim ismim çok kişide var bu durumdan hiç hoşnut değilim hep anneme kızarım isim kıtlığı mı vardı diye? Kendimden bildiğimden söylüyorum ilerde çocuk bundan hoşlanmayabilir. Tabi ki sizin tercihiniz yanlış anlama lütfen.

ben dede öyle oldu zamanla normale döndüm :)
ttatlı yiyemesem de tiksinmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…