2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Terazi Burcu cnim. Sakin kavgayı sewmeyen ılımlı çocuklar olurmus terazi ler. Gerçi eşimde sakin mis bende uslu ymusum genetik te olabilir.bu bebişte yengeç olcak yengeç lerde sakin oluo
Ay hadi inş.yengeçler biraz takıntılı alınan oluyo çevremdekiler öyle yani ama tabi yetiştirmeyle alakalı demek ki. Çok özenyrm idil gibi çocuklara

ya evet biraz veda gibi olmuş ama değil :) inşallah en az bir hafta daha ekinciğim içimde olacak :))

bende sizi seviyorum

Öncelikle gözün aydın Rabbim evinize sağlıkla huzurla dönmenizi se nasip etsin inş. Güzel haberlerini bekliyoruz

Idrarimda bol lokosit ciktigi icin dr ilac verdi 3 tane farkli alac kac gundurde agri kesici aliyorum hamileligim boyunca hic ilac kullanmamistim vicdan azabi duyuyorum insallah bebegime zarari olmaz

Ay hadi inş.yengeçler biraz takıntılı alınan oluyo çevremdekiler öyle yani ama tabi yetiştirmeyle alakalı demek ki. Çok özenyrm idil gibi çocuklara
Yengeç ler sakin oluo bide çabuk küsuolar mış yengeç anneleri öyle dio. Tabi çocuk nasıl tutum sergilersen öyle gidio inşallah senin de bebisin istediğin gbi yetisir

Çok normal ben kızımda ispanaktan tiksindim 3 Yıl ispanak yemedim hatta

Geçmiş olsun canım
Ah kuzum geçmiş olsun ya yakında olaydık gelirdik yardıma topikçek Rabbim acil şifalar göndersin annene..

Bebegimin suyu sınırdaydi surekli son 1 ayda da kilo alımı yavaşlamışti en son gittiğimde zaten kilo kaybı başlamıştı ve hareketleri yoktu Dr yatirdi kontrol altına baktı bir gelişme yok beklemenin anlamı yok alalım dedi bizde kabul ettik iyi ki kabul etmişiz bebek su yok diye kendine yer ararken kordonu dolamisti eline ayağına doğduğunda eli mordu neyse sorun kalmadi hareketlerinde

Çok geçmiş olsun canım allah bebeğini sana bağışlasın inşallah hepimizkinide benimde geçen hafta kontrolum vardı doktorum suyun sınırda dedi suyu sınırda olanlar normal doğum yapabilir mi

geçmiş olsun canım. ben kokay kolay ağlamazdım ama hormonlardan hepimiz sulu göz olduk. biraz güçlü durmamız lazım haklısın aslında ama artık iyice yoruldum heralde salıveriyom muslukları :)

Maşallah güzel anne az almissin kilo süpersin vücutta hiç kilo yok ztn göbis te hepsi

Canım çok teşekkür ederim aslında aldım ama göstermediğimi söylüyor herkes bebisler sağlıkla doğsun da gerisi önemli değil

ay maşallah ya darısı başımıza inşallah.
bize ders ver nasıl böyle yetiştirdin kızını? biz de uygulayalım tavsiyelerini. hayran kaldım hanım hanımcık kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…