- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.801
Ay hadi inş.yengeçler biraz takıntılı alınan oluyo çevremdekiler öyle yani ama tabi yetiştirmeyle alakalı demek ki. Çok özenyrm idil gibi çocuklaraTerazi Burcu cnim. Sakin kavgayı sewmeyen ılımlı çocuklar olurmus terazi ler. Gerçi eşimde sakin mis bende uslu ymusum genetik te olabilir.bu bebişte yengeç olcak yengeç lerde sakin oluo
Yaa bende teraziyiminsallah bende senin gibi guzel bi anne olurum kizima
Ekin hanım sağlıklı olsun da dogum sezeryan olsun canını sıkma.
Niye böyle vedalaşır gibi yazdınki
Sensiz olmaz sana sohbetine tecrübelerine fikirlerine ihtiyacımız var♥
Hakkım varsa helal olsun tabikide ♥
Kaybolma bi yere sakın cok seviliyosun unutma
Ağlama bak bizi getirtme orayasen hükümet gibi kadınsın her şeyin ustesinden gelirsin evvel Allah
Kizlar 17 haziranda calisamaz plrapirum basliyodu cok sukur mudurum ise gelme dinlen artik biz idare ederiz dedi ve o 5 haftayi Allah nasip ederse bebeğimle geciricemmemleketten annemle babam geldi artik bebisi bekliyoruz
Öncelikle gözün aydın Rabbim evinize sağlıkla huzurla dönmenizi se nasip etsin inş. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
benimde hep çıktı :))) bu da kel olacak :)) hemde 2.5 yaşına kadar bildiğin kel :)
benimde hep çıktı :))) bu da kel olacak :)) hemde 2.5 yaşına kadar bildiğin kel :)
Canım 1 yaştan sonra verilebilir
Benim kızın öksurmesi bile kibar bacımZilli sumkurse biseyi kalmayacak doguya yaşında öğretim o sıkıntımız olmadi bizim
Yengeç ler sakin oluo bide çabuk küsuolar mış yengeç anneleri öyle dio. Tabi çocuk nasıl tutum sergilersen öyle gidio inşallah senin de bebisin istediğin gbi yetisirAy hadi inş.yengeçler biraz takıntılı alınan oluyo çevremdekiler öyle yani ama tabi yetiştirmeyle alakalı demek ki. Çok özenyrm idil gibi çocuklara
Maşallah güzel anne
Çok normal ben kızımda ispanaktan tiksindim 3 Yıl ispanak yemedim hattaHerkese hayırlı doğumlar kızlar. Bebekleriniz hayırlı olsun. Benim size bir sorum var. Ben çok fena şekilde tatlıdan çikolatadan tiksindim. Tatlıların çikolataların resmine biile bakamıyorum. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Benim gibi olsn varmıydı aranızda. Bu kadar tiksinmek normalmi
Geçmiş olsun canımselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
napsam nasıl bir plan çizsem kendime.. tek başıma hevesim de kaçtı annecim öyle yatıyor. hevesliydi kaldı öyle.. ben rahatsız çok üzülüyorum ağlamaktan çok yıprattım kendimi..
Ah kuzum geçmiş olsun ya yakında olaydık gelirdik yardıma topikçekselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
napsam nasıl bir plan çizsem kendime.. tek başıma hevesim de kaçtı annecim öyle yatıyor. hevesliydi kaldı öyle.. ben rahatsız çok üzülüyorum ağlamaktan çok yıprattım kendimi..
Çok geçmiş olsun canım allah bebeğini sana bağışlasın inşallah hepimizkinide benimde geçen hafta kontrolum vardı doktorum suyun sınırda dedi suyu sınırda olanlar normal doğum yapabilir miBebegimin suyu sınırdaydi surekli son 1 ayda da kilo alımı yavaşlamışti en son gittiğimde zaten kilo kaybı başlamıştı ve hareketleri yoktu Dr yatirdi kontrol altına baktı bir gelişme yok beklemenin anlamı yok alalım dedi bizde kabul ettik iyi ki kabul etmişiz bebek su yok diye kendine yer ararken kordonu dolamisti eline ayağına doğduğunda eli mordu neyse sorun kalmadi hareketlerinde
geçmiş olsun canım. ben kokay kolay ağlamazdım ama hormonlardan hepimiz sulu göz olduk. biraz güçlü durmamız lazım haklısın aslında ama artık iyice yoruldum heralde salıveriyom muslukları :)Eşim ameliyat oldu canım raporu bir süre evde dinleniyor geçmiş olsuna misafir falan bakalım Duamızı da yetiştirmeye çalışıyorum aynı zamanda yoğunluk yani ne olursa olsun ağlama üzme bence kendini canım dikkat et kendine güçlü ol ben kendi kendime öyle yapıyorum terapi gibi anne olacam güçlü olmam lazım diyorum sen de öyle yap emin ol benden sulu göz degilsin dir
Maşallah güzel anneaz almissin kilo süpersin vücutta hiç kilo yok ztn göbis te hepsi
ay maşallah ya darısı başımıza inşallah.Geçen ne sordu anne karnında oyuncak mi var senin kardes oyun mu oynuo ordakızım gerçekten saolsun çok kanaatkar dışarda bişi almak isterse 1 tane alma hakkı var bunu bilio paramiz yok sonra dersem tamam der yerlere yatıp ağlayan çocuklardan deil anlayışlı bi kızım var Allahım a binn şükür oglusta böyle olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?