• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya kızlar benim şu An büyük bi sorunum var.yaklaşık 17 sınava girdim 16 sından geçtim ama birinden düşük geldi notum.bütünleme sınavına gircm oda 36+2 olduğumuz güne denk geliyo sizce gidebilirmiyim ben ona ya bi sorun olur mu uygulamalı bi sınav ya 4-5 saat sürck tahminen.of gayet iyi beklediğim bi.sınavdı aslında.

Kızlar benim karnım çok sertlesiyo ya bu kadar olması normal mi bilmyrm günde en az 10 kere kaskatı oluyo. Sizce normal mi.bide hep evdeym hareketsiz kaldım etkisi olabilir mi acaba
canım benimde oluyor. eğer uzanır haldeysen doğrul ve yürü yavaş yavaş.. oturuyorsan uzan mesela.. pozisyon değiş yani genelde yürümek iyi geliyor.

günaydınlar hatunlar :)

yeni bir gün ve haftanın son günü :)

yaşasınnnnn haftasonu :)

kızlaaar zaman geçiyoooor ve bizleeer büyüyoruz bin şükür :)
günaydınnnn benim daha yarın iş günüm olunca coşkulu değilim :D ya artık baya baya karnım büyüdü ve aşağıda

Ya kızlar benim şu An büyük bi sorunum var.yaklaşık 17 sınava girdim 16 sından geçtim ama birinden düşük geldi notum.bütünleme sınavına gircm oda 36+2 olduğumuz güne denk geliyo sizce gidebilirmiyim ben ona ya bi sorun olur mu uygulamalı bi sınav ya 4-5 saat sürck tahminen.of gayet iyi beklediğim bi.sınavdı aslında.
bence gidersin canım ya nasıl bir sınav ki ne sınavı süre hayli uzun dinlenerek yapabilir misin ?

Niye canını sıkıyorsun ütüye dizmeye, önemli olan bebeğinin sağlıkla gelmesi değil mi diğerleri hallolur. Mükemmelliyetçi olarak hayatımızı harcıyoruz
aynen orası öyle de şu an herşey yığılmış halde odasında görünce içim daralıyor

canım benim geçmiş olsun allah yardımcınız olsun. bence acil işleri hallet şimdilik. hastane çantasını galan hallet onları yıka ütüle. kalanları doğumdan sonra bile yaparsın bebiş uyudukça. zaten moralin bozuk bir de beden yorgunluğu olmasın sana
bu hafta çantamı tamamlarsam inşallah sonrasını dediğin gibi yapabildiğim kadar

defnekiz defnekiz cnm Allah yardımcın olsun. Hiç komşun falanda mi yok. :KK43: nerede yaşıyorsun. Çok ciddi söylüyorum yakinsak yardıma gelirim.
canımm çok teşekkür ederim. ya tabi istersem akrabalarım var gelirler ama insanın nazı geçmiyor ha demeye herkese.. Gaziantepteyim bu arada :) İnşallah halledicem bu hafta bir şekilde temel işleri.

Kesinlikle ismi ürkütüyo insanı ama annem çok rahat geçiriyo şu An bi de panik atağı olmasına rağmen.biz ona o kadar rahat davranıyrz ki o bile artık normal karşılıyo.senin ki zor tabi hem çalışıyosun hem iş güç.ama artık daha dayanıklı olmamız lazım çünkü artık bizde anneyiz.annemizden beklediğimiz şeyleri bizden bekleyen bi bebek olck.kendini güçlü hisset herşeyi yaparsın inş
benim annemde de panik atak var zaten.. minicik olayda bile fena olur en ufak bizim bir yerimiz kanasa ne yapacağını bilemez.. Aynen bize hemde çok muhtaç yavrularımız var..

benim annemde de panik atak var zaten.. minicik olayda bile fena olur en ufak bizim bir yerimiz kanasa ne yapacağını bilemez.. Aynen bize hemde çok muhtaç yavrularımız var..
Belki de panik aşağı etkilyen de bu hastalık sonuçta hormonları etkileniyo.yüksek tansiyon da var benim annem de biz onu da bu hastalığa bağlıyrz.her An çoğaldı mı korkusu var annem de hemen boğazı ağrısa panik yapıyo.psikolojik olarak zor gerçekten

günaydınnnn benim daha yarın iş günüm olunca coşkulu değilim :KK70: ya artık baya baya karnım büyüdü ve aşağıda

sende yarın inşaallah , o sevinci yaşayacaksın :)

büyüyoruz tabi bin şükür..

gerçi baştan beri bana hiçhamile gibi değilsin deseler de..ben görüyorum büyüdüğünü...

Canım girersini bişi olmaz inşallah çok zorlanirsan çıkarsın senden kıymetli deil ama yaparsın Allah buyuk

sende yarın inşaallah , o sevinci yaşayacaksın :)

büyüyoruz tabi bin şükür..

gerçi baştan beri bana hiçhamile gibi değilsin deseler de..ben görüyorum büyüdüğünü...
evet yarın yaşayacağım şu izne ayrılıp bi tarafımı devirip yatasım var.. zaten eşimin dr kuzeni normal şartlaarda 3 haftan kalmış deyince bi ateş aldı beni :D o hamile gibi değilsin diyen gillerden olanlar banada sürekli oğlan karnı bu kıza hazırlandın ama dedikçe ağlayasım geliyor :D yada off ne kadar şişmişsinnn dediklerinde :)

Back
X