- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.161
Sizler dogurunda önce biz biraz bebek sevelim:)Günaydın canım aynen ama gün uzunYa bir hafta daha bitti , sakin kalmaya çalışıyorum ama yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum
benim doktorum da doğuma kadar çatı muayenesi yapmıyormuş canım
Ama acile gittiğimde ebe hemen yapıverdi
Ahahahabana değil o zaman bu günaydın fit değilim çünkü fat ' ım
Kumascilar bilir bide belki uygun satan yer varsa alan arkadasindan araştır bencebence de belki kumaşçılarda bilir hem
Tesekkur ederimm :))Sifa olsun guzelik uykusu olmus
Nick name çok iştah aciciBirde soda iç canım bence en azından bir şile günde magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende başladım dünden itibaren içmeye
Senin bu konuda yazdiklarini gormezden gelicem artikSaol canım ya. Karpuz furyası başladı yemin ediorum doğurana kadar daha neler yicez topikcek bakalkm
evet bi haftadır içiyorum şişmeme de yaradı sodaBirde soda iç canım bence en azından bir şile günde magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende başladım dünden itibaren içmeye
bi de sıcak oluncaYa ben simdiye kadar hep bugday tukettim beyaz ekmege cok duskunlugum yokta pideye karsi koyamiyorum.ramazan girdiginden beri baya bi yiyorum doguma kadar baya bi kilo aliriz artik topikce
Eveet
Yok artık son ayimiz gormezden gelme beniSenin bu konuda yazdiklarini gormezden gelicem artik
Nick name çok iştah acici
Benim favorim senola azerbaycandan talip gelen sonra devletle olan kadin ay adini unuttum suanAyyyy o adam çok giccik @jindam yaaa
Yok belirledim zaten alacağımı sadece almak kaldıRica ederimmdogumdan sonra bakmaya fırsatın olmaz gibi geliyo bana simdiden bi kac seye bak istersen en azından alınacagı zaman sunlardan biri olsun dersin kafan rahat olur
Yeme icme konusunda tehlikeli olabiliyosun bazen :)))Yok artık son ayimiz gormezden gelme beni
Benim 4 gündür bacaklarım çok kaşınıyo ne yapmam gerekir pekiGöbek bölgesi kasinan var mı ? 2 gündür hafif hafif kasiniyor göbeğim 4. Ayımda da kuruluk egzamasi çıkmıştı pul pul olup dökülüyor önce bacagimda ydi şimdi bacagimda iyi oldu göbeğim de başladı.
Ayyyy onlar ne kadar uyumlular ya koptum geçen gün saclarini 2 kulak ormusler çift olarak ben orda şooookBenim favorim senola azerbaycandan talip gelen sonra devletle olan kadin ay adini unuttum suan
Ama nick name den iştahım açılıo günün anlam ve önemine uygun bir arkadas gelmiş hoşgelmisYeme icme konusunda tehlikeli olabiliyosun bazen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?