2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
yemek muhabbeti mi:)ben de geldimmm.ama klsltli yiom tansiyon yuzunden.korkuyorum yukselecek diye.gerci yukseldi yukselecegi kadar.13ten dusmuyor artik.aceleci kizim gelecek galiba boyle giderse.

oy oy göbekle vedalaşınca bebişle kucaklaşcaksın ama daha da güzelllll ):

Evet canım anne karnında daha farklı sadece anne ve bebeğe özel duygular hisler ya ondan dedim sanırım biraz bencil ve kıskancim :) sağlıkla hayırla vakitliçe gelsinler de

Bilmem ki bacaklarımın arkası ama sivrisinek ısırmış gibi kaşınıyo. Ben de bi nemlendirici sürm o zaman

Saf zeytinyağı da sürebilirsin canım. İnşallah geçer bilirim acısını benimde bacagimin üst kısmı olmuştu şimdi lekeleri hafifledi göbeğim de başladı bu sefer

Bu konuda bende birşey paylaşmak istiyorum. Özellikle emmeyen çocuklarda emzik vermek çok iyiymiş. Psikolojik olarak o emme refleksini karşılamak gerekirmiş. Buda aklınızda olsun kızlar. .

yok ya estağfrullahhh deme öyle şeyler :) yani tabi insan bi daha o duyguları yaşamıcak o dışardayken... o yüzden onun tadı apayrı...

Yaa eşim bana evlenmeden önce karpuz suyum derdi benimde aklıma onu yazmak geldiii Ammaaaann bol bol yiywlim zaten karpuz:) Karpuz candır

Cnm yaaa biz seninle yandaş meslektaş mışız; ) bende inşaat mühendisiyim. Seneye nasıl yapacaksın bebek varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…