- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.201
Sadece kapı için 5 metre gidiyor kuzumkızlar hastane odasının kapısını süslemeye kaç metre tül gider ? arkadaşım oda kapısı beşik ve kendi ayak ucuna 20 metre almışda.. çok değilmi ?
Titanikten soguttular beniAyyyy onlar ne kadar uyumlular ya koptum geçen gün saclarini 2 kulak ormusler çift olarak ben orda şooook
Nagihan cok geriyo beni coookkıyy ne reytingiii onu görünce hemen survivor panaroma ya geçiyorum yine acun kazanıyo :)
oy oy göbekle vedalaşınca bebişle kucaklaşcaksın ama daha da güzelllll ):
Bilmem ki bacaklarımın arkası ama sivrisinek ısırmış gibi kaşınıyo. Ben de bi nemlendirici sürm o zaman
Ask olsun ne zaman kilo aldim diye laf ettim alirsam doktorun cenesine yarayacak ama muhtemelen duymicamSon günler yiyelim tadını çıkaralım ben bu ara kilo almiom ondan coştum neyse sen alırsın kilo fln ugrasmam cenenle uyma bana
Hosgeldinbiri karpuz mu dediii :) yerim vallaLittlestar hoşgeldin canım az daha beklesen çoluk çocukla gelcekmişsin ama geç olsun güç olmasın :)
Kaç kilo aldın canım ben 14 de kalmış bulunuorum bu ara habire yiom kilo aliyim diye delirdim heraldeAsk olsun ne zaman kilo aldim diye laf ettim alirsam doktorun cenesine yarayacak ama muhtemelen duymicam
Bi de cacik nick name gelirse ben şok ben iptal
idilduam @Rtsy, canlarım gerçekten bu konuda büyük konuşmayın katılıyorum @Rtsy_ . Daha yeni anlatmıştım yan masamızda oturan bir kadının yeni doğan bebeği çatlayacak gibi ağlıyordu ve yine anne olan arkadaşım emzik istiyor galiba dedi. Annesi de dönüp biz emzik kullanmıyoruz dedi; o çocuk var ya resmen morardı ağlarken herkes bir panik oldu, kucağa alıyorlar susmuyor, yatırıyorlar susmuyor, gezdiriyorlar aynı herkesin eli ayağına dolaştı. Ben kullanma taraftarıyım nedenine gelince de hem çocuk emme refleksini kaybetmiyor ki bu çok önemli, hem de sakinlenmesine yardımcı oluyor. Estetik kaygılar vs bana yeterli sebep gelmiyor çünkü eskiden ne idüğü belirsiz emzikler kullanmadık mı hepimiz, boyutları bile aynıymış ? Hangimiz de ne sorun var ki şuan ki emziklerin hepsi bebeğin ayına göre boyutlamış, BPA, fatalat içermiyor... Bir de işin ağlayan bebeği susturma tarafı var ki, bunu yaşamayan insanın bilemeyeceğini düşünüyorum. O yüzden akışına bırakmak lazım... Herşeye rağmen şu da olabilir; siz 100 tane emzik alsanız da belki bebeğiniz hiçbirini tutmayacak ve kendi istemeyecek... Bu yüzden bence rahat olunmalı, önemli olan bebeğin ve sizin huzurunuz
benim yalancı sancılarım tutuyo onu izleyince :) o değil güzelim tv yi kırcam diye korkuyorum sinirden hele dün ki tavırları yunusa karşı uyuz oldum pis egoNagihan cok geriyo beni coookk
yok ya estağfrullahhh deme öyle şeyler :) yani tabi insan bi daha o duyguları yaşamıcak o dışardayken... o yüzden onun tadı apayrı...Evet canım anne karnında daha farklı sadece anne ve bebeğe özel duygular hisler ya ondan dedim sanırım biraz bencil ve kıskancim :) sağlıkla hayırla vakitliçe gelsinler de
Saf zeytinyağı da sürebilirsin canım. İnşallah geçer bilirim acısınıbenimde bacagimin üst kısmı olmuştu şimdi lekeleri hafifledi göbeğim de başladı bu sefer
cacık var bi de sen yokken biz cacığa sardık topikçe :) :) acaba nickimi cacık olarak değiştirsem mi :)
çok güzel maşallah adıyla yaşasın :)İlk bebişimmm ❤ Erkek ismide Adem mirza olacak inşallah:)
Aminnn inşallah:)Hepimizin bebişleriçok güzel maşallah adıyla yaşasın :)
herkeseeee merhabaaaa :)
bite pireye ara verip sınav sonuçlarıma baktım projeden geçmişim ve resmen 4.sınıf olmuş bulunuyorum öpücüklü tebriklerimi alırıııımmmm :)
yorgunluktan geberiyorum çok iyi moral oldu :) şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?