- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.181
ıyy ne reytingiii onu görünce hemen survivor panaroma ya geçiyorum yine acun kazanıyo :)Reytingciii reytingciii suuussss
aminn aminnn rabbim hiç birimizi karşılaştırmasınBende bit pire dayanamam aynen doguracagimi bilsem ayni senin gibi yapardim cok rhatsiz edici hayvanlar ismini duyunca kasiniyorum insallah bidaha karsilasmazsin
Son günler yiyelim tadını çıkaralım ben bu ara kilo almiom ondan coştum neyse sen alırsın kilo fln ugrasmam cenenle uyma banaYeme icme konusunda tehlikeli olabiliyosun bazen :)))
aynen yaa uyuz oluyorum hemen değiştiriyorumAyyyy o adam çok giccikinteriorarchitect yaaa
ayy az kalmış ama Allahın izniyle yetişir doğumuna kadar siz doğum tarihlerini söyledikçe heycan yapıyorum :)
Çok iyi yapıyorsun canim
27 haziran Allah nasip ederse dogum gunumuzu aldik canım
Valla ben bakiorum guluorum gobegimi hoplata hoplataaynen yaa uyuz oluyorum hemen değiştiriyorum
ben tahammül edemiyorum bi ona bi de survivorda nagihana :)Valla ben bakiorum guluorum gobegimi hoplata hoplata
Ayyyy aynen gıcık oluorum kadına ya takdir ettim seniben tahammül edemiyorum bi ona bi de survivorda nagihana :)
Benim kapi susunu hastane yapiyo ben oda icin aldim ama yeter mi bilmiyorum yataga ve besige fiyonk yaparim odayi daha goremedim balonda aldim ona gore biseyler dusunurum 3 e 3.5 kristal tul 20 metre yinede cok gibi geldikızlar hastane odasının kapısını süslemeye kaç metre tül gider ? arkadaşım oda kapısı beşik ve kendi ayak ucuna 20 metre almışda.. çok değilmi ?
bi kaşık suda tabiri tam ona uygunnnAyyyy aynen gıcık oluorum kadına ya takdir ettim seniçok itici gelio ki bana ya
Benim 4 gündür bacaklarım çok kaşınıyo ne yapmam gerekir peki
ayy az kalmış ama Allahın izniyle yetişir doğumuna kadar siz doğum tarihlerini söyledikçe heycan yapıyorum :)
Amin insallah..Hepimiz alalim kuzularimizi kucagimiza.rabbim o gunleride gostersin topigimizeInsallah hersey yolunda gider sorunsuz kolay bi dogum olur saglıkla kucagına alırsın
oy oy göbekle vedalaşınca bebişle kucaklaşcaksın ama daha da güzelllll ):Peki kurudu mu ? Benim çok kurudu dr nemlendirici bir krem vermisti iyi geldi 2 gündür surmuyorum belki o yüzden göbegim de kaşıntı oldu bugün tekrar kullanalım en iyisi.kuruduysa nemlendirebilirsin
İnşallah canim ya evet çok az kaldı nasıl geçti zaman anlamadım göbeğim le vedslasmak istemiyorum henüz
Çok geç kalmissin güzelim ya doguracaz kiz nerdeyse. Inşallah daim olursun bundan böyle; )EveetBirazcık yeniyim kızlaar :)
Vallahi benimde çok açık o yüzden bu ismi buldum heraldeAma nick name den iştahım açılıo günün anlam ve önemine uygun bir arkadas gelmiş hoşgelmisLittlestar
Ay vallahi oyle oldu :)Hamileliğin başından beri bakıyorum buraya ama yeni aklıma geldi uye olmakÇok geç kalmissin güzelim ya doguracaz kiz nerdeyse. Inşallah daim olursun bundan böyle; )
O zaman hepimizi az çok tanirsin:) bizde seni tanırız zamanla inşallahAy vallahi oyle oldu :)Hamileliğin başından beri bakıyorum buraya ama yeni aklıma geldi uye olmak
Bilmem ki bacaklarımın arkası ama sivrisinek ısırmış gibi kaşınıyo. Ben de bi nemlendirici sürm o zamanPeki kurudu mu ? Benim çok kurudu dr nemlendirici bir krem vermisti iyi geldi 2 gündür surmuyorum belki o yüzden göbegim de kaşıntı oldu bugün tekrar kullanalım en iyisi.kuruduysa nemlendirebilirsin
İnşallah canim ya evet çok az kaldı nasıl geçti zaman anlamadım göbeğim le vedslasmak istemiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?