- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.141
bence de belki kumaşçılarda bilir hemCanım yanına anlayan birini al öyle git almaya
Allah razı olsun tatlııım :) neyin çenesini yapıyorsunz bakim :) tam 1 saat 10 dakikam var çene için :) sonra mutfak yolcusuyum :)Allah kabul etsin kuzumm. Gevezelik etmekle mesgulum ben
bende ya eşim az ye ekmeği diyor bende gizlice yiyorumHic suclu hissetme pideleri goturuyorum bende cok fena
canımcım ellerine sağlık çok güzel :)Bunlari ben kendim yaptim canim @kayacans
2 gun once canim.Dogum yakin artik acilmalar baslamis dedi.pazartesi 8 bucukta cagirdi tekrar acilmaya ve bebegin suyuna bakmak icinNe kadar oldu bunu soyleyeli canimm.minonosun gelisine az kaldi o zaman
Ya ben simdiye kadar hep bugday tukettim beyaz ekmege cok duskunlugum yokta pideye karsi koyamiyorum.ramazan girdiginden beri baya bi yiyorum doguma kadar baya bi kilo aliriz artik topikcebende ya eşim az ye ekmeği diyor bende gizlice yiyorum
Kuzucumm tesekkur ederimcanımcım ellerine sağlık çok güzel :)
benim doktorum da doğuma kadar çatı muayenesi yapmıyormuş canımNe kadar oldu bunu soyleyeli canimm.minonosun gelisine az kaldi o zaman
Topigin akışına göre ilerliyorum :) madem vaktin var esrayi izle :)Allah razı olsun tatlııım :) neyin çenesini yapıyorsunz bakim :) tam 1 saat 10 dakikam var çene için :) sonra mutfak yolcusuyum :)
ya esraya şenol dye birini çıkarmışlar uyuz oluyorum onaaaaaaaaaaaTopigin akışına göre ilerliyorum :) madem vaktin var esrayi izle :)
oy bende seni kocaman kocamannnn öperim :)
hiiç sorma... inşallah tamamen biter bende bi oh çekerim o zaman... yormamaya çalışıyorum ama söz konusu onlar olunca çılgınlar gibi temizlik yapabilirim..
eşim dalga geçti bütün gün benimle :) aşkım daha önce hiç bu kadar istekli temizlik yaptıgını görmemiştim diyo :) video ya çekilse çok trajikomik hallerim çıkardı ortaya :) bi yandan duvar siliyorum bi yandan diyorum ki Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kurtar beni bu böceklerden :) eşimde diyor ki benim içinde böyle dua ediyo musun :) :) :)
Insallah hersey yolunda gider sorunsuz kolay bi dogum olur saglıkla kucagına alırsın2 gun once canim.Dogum yakin artik acilmalar baslamis dedi.pazartesi 8 bucukta cagirdi tekrar acilmaya ve bebegin suyuna bakmak icin
Reytingciii reytingciii suuussssya esraya şenol dye birini çıkarmışlar uyuz oluyorum onaaaaaaaaaaa
Bende bit pire dayanamam aynen doguracagimi bilsem ayni senin gibi yapardim cok rhatsiz edici hayvanlar ismini duyunca kasiniyorum insallah bidaha karsilasmazsinoy bende seni kocaman kocamannnn öperim :)
hiiç sorma... inşallah tamamen biter bende bi oh çekerim o zaman... yormamaya çalışıyorum ama söz konusu onlar olunca çılgınlar gibi temizlik yapabilirim..
eşim dalga geçti bütün gün benimle :) aşkım daha önce hiç bu kadar istekli temizlik yaptıgını görmemiştim diyo :) video ya çekilse çok trajikomik hallerim çıkardı ortaya :) bi yandan duvar siliyorum bi yandan diyorum ki Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kurtar beni bu böceklerden :) eşimde diyor ki benim içinde böyle dua ediyo musun :) :) :)
Saol canım ya. Karpuz furyası başladı yemin ediorum doğurana kadar daha neler yicez topikcek bakalkmidilduam canım kızın mi hasta geçmiş olsun fıstığa inşallah en yakın zamanda şifaa bulsun ballı lokma
Ay yavrum fayda etmedi mi bizde süper ise yaradı ya deniz kadayıfı. Balgamin yükselmesi iyi aslında çıkaracak demek ki başka önerim yokcnm buhar her sadece yine arada ver sütten inşallah ii olur1cicek3bocek canım bu gece benim kız daha çok oksurdu balgam burnuna doğru yükselmiş bbiydi nefes sesi acaba çay etki edip balgami çıkarttircagi icinmi öyle oldu.buhar makinesinde serum fizyolojik yaptım damlatmayinca bakalım bugün öyle ekledim sıcak banyoya soktum bide buhar açar diye göğsünde yağladim uyuttum inşallah geçer başka tavsiye varsa alırım cankm
Allah razı olsun canım benim seninkinide kabul etsin Allah nasip ederse hatim yapayım diyorum inşallah... evde boş boş oturuyorum zaten.. inşallah yetişir senin doğum tarihi belli mi?
Birde soda iç canım bence en azından bir şile günde magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende başladım dünden itibaren içmeyecanım benimde oluyor. eğer uzanır haldeysen doğrul ve yürü yavaş yavaş.. oturuyorsan uzan mesela.. pozisyon değiş yani genelde yürümek iyi geliyor.
Sifa olsun guzelik uykusu olmusTunaydiinn ne uyudum bee :))
Afiyet olsun hepsi bebise yarasin insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?