- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.121
Yok almadım doğumdan sonra alcm biraz baskı var ailede bi doğum olsın gibisinden.eşim bunun sallanışını sevmedi.mobilya beşiğe döndük yine onu da doğumdan sonra inş.tşk ederim ama düşündüğün içinCanim besigini aldinmi.
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=237515&ctrid=16272
En son bu tarz bisey bakmistin yanlis hatirlamiyosam umarim karistirmiyorumdur. Indirime girmis almadiysan bi bak istersen
çok çok güzeller ellerine sağlıkBunlari ben kendim yaptim canimSahihuban
hiç anlamadığım şeyler en menCanım Tütü etek yapiolar ya o tül canım kristali var parlak enine bak alırken çift en ise ona göre al tek en ise fazla alirsin
canım benim kuran okudum geldim ne yaptın bakim :)interiorarchitect nerdesin canimcm
kilo ve boy olayı inan çok değişiyor. ultrasonla gerçek her zaman bir olmuyor. ben takılma diyeceğim sana, hem genetik yapı da önemli burada.
plesenta yapısı vs herşey yolunda ise kafanı takıp moralini bozma lütfen, herşeyin hayırlısı olsun. bir dahaki kontrolün ne zaman ?
kıyaslama yapmak doğru değil ancak biz hiç bu haftalarda boy kilo vs bakmıyoruz, varsa yoksa plesenta :) bilsem birşey söyleyeceğim sana :))
Rica ederimmYok almadım doğumdan sonra alcm biraz baskı var ailede bi doğum olsın gibisinden.eşim bunun sallanışını sevmedi.mobilya beşiğe döndük yine onu da doğumdan sonra inş.tşk ederim ama düşündüğün için
Canım yanına anlayan birini al öyle git almayahiç anlamadığım şeyler en men
Normalde soyluyo canim.carsamba gittigimde ultrasona girmeden once konusurken dedi iste 37 haftaligiz simdi haftaya cati muayenenide yapariz.sonra ultrasona gecince bebegi baya asagida gordu.en iyisi simdi yapayim dedi ki tahmin ettigi gibide oldu 2 3 cm aciklik saptandiDöndügümden beri sürekli soru soruyorum sanrm ama bisey sorcam simdi :)) Çatı muayenesi icin doktor bi sonraki kontrolde yapıcam diye önceden söylüyomu yoksa pat diye hadi bugün yapıcaz mı diyo.bide gercekten gereklimi
Karpuz topigin vazgecilmezi oldu :) nerdeyse yemek yemicem karpuz icin o noktaya geldim
Hic suclu hissetme pideleri goturuyorum bende cok fenaAy inanmıyorum bi ben kaldım ekmek yiyenkendimi şuan çok yalnız ve suçlu hissettim
Karpuz topigin vazgecilmezi oldu :) nerdeyse yemek yemicem karpuz icin o noktaya geldim
Ne kadar oldu bunu soyleyeli canimm.minonosun gelisine az kaldi o zamanNormalde soyluyo canim.carsamba gittigimde ultrasona girmeden once konusurken dedi iste 37 haftaligiz simdi haftaya cati muayenenide yapariz.sonra ultrasona gecince bebegi baya asagida gordu.en iyisi simdi yapayim dedi ki tahmin ettigi gibide oldu 2 3 cm aciklik saptandi
canım benim kuran okudum geldim ne yaptın bakim :)
Cok tatliyiz ama :))) donem donem belli seylere sarıyoruz hep beraberBu kadar popüler olacağı aklıma gelmezdi bir arada cacık vardı
Allah kabul etsin kuzumm. Gevezelik etmekle mesgulum bencanım benim kuran okudum geldim ne yaptın bakim :)
Allah razı olsun canım benim seninkinide kabul etsin Allah nasip ederse hatim yapayım diyorum inşallah... evde boş boş oturuyorum zaten.. inşallah yetişir senin doğum tarihi belli mi?Allah kabul etsin canim Hatim mi yapıyorsun yoksa benim gibi ayy ben dahs 20.cuzdeyim inşallah doğuma yetişir hatmim
Tesekkur ederim canim.ee koca 8bucuk ay yattim birseyler yapmak lazimdiçok çok güzeller ellerine sağlık
nasıl güzel olmuş
becerikli hatun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?