2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

cnm herşey gönlünce olsun. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.

Rica ederimm dogumdan sonra bakmaya fırsatın olmaz gibi geliyo bana simdiden bi kac seye bak istersen en azından alınacagı zaman sunlardan biri olsun dersin kafan rahat olur

Normalde soyluyo canim.carsamba gittigimde ultrasona girmeden once konusurken dedi iste 37 haftaligiz simdi haftaya cati muayenenide yapariz.sonra ultrasona gecince bebegi baya asagida gordu.en iyisi simdi yapayim dedi ki tahmin ettigi gibide oldu 2 3 cm aciklik saptandi

Göbek bölgesi kasinan var mı ? 2 gündür hafif hafif kasiniyor göbeğim 4. Ayımda da kuruluk egzamasi çıkmıştı pul pul olup dökülüyor önce bacagimda ydi şimdi bacagimda iyi oldu göbeğim de başladı.

Ne kadar oldu bunu soyleyeli canimm.minonosun gelisine az kaldi o zaman

Allah kabul etsin canim Hatim mi yapıyorsun yoksa benim gibi ayy ben dahs 20.cuzdeyim inşallah doğuma yetişir hatmim
Allah razı olsun canım benim seninkinide kabul etsin Allah nasip ederse hatim yapayım diyorum inşallah... evde boş boş oturuyorum zaten.. inşallah yetişir senin doğum tarihi belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…