- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.241
Ilk kez gittiğim özel bi dr du sanırım sırf alacağı para için sezeryan yapalım dedi normalde doğurabilirsin ama riske atmayalım dedi ya salak.aynı şey herkes için gecerli o zamana doğum sonuçta her zman bi risk vardır sırf bunun için sezeryan denir mi önce çatın dar dedi sonra bebekte çok iri değil normalde olabilir dediKızlar tavsiyelerine için teşekkür ederim,
Neyse canım, artık yapacak bişi yok doktor ne dedi peki? Bi sıkıntı olmamıştır inşallah?
Yoktur değil mi bebeğimin kilosuda haftasıyla uyumlu ama sanki ben kilo almayınca oda almıyor sanıyorumben de 5 kilo aldım çok şükürkilonun bebekle ilgisi yok takma kafana
Kızlaar ben yaklaşık 6 kilo aldımmçok mu aaazz
Yoktur değil mi bebeğimin kilosuda haftasıyla uyumlu ama sanki ben kilo almayınca oda almıyor sanıyorum
Catı muayenesini konusuyoduk da onu dedim :)Nasıl bi süpriz canım?
Anladım canım tmm☺Catı muayenesini konusuyoduk da onu dedim :)
Canım başka bi doktora daha git derim çatın ne kadar dar mış onu bilmek lazım gerçekten çok Darsa tabiki de önemli bebişlerimiz başka bi doktora gitmeden kararını verme benceIlk kez gittiğim özel bi dr du sanırım sırf alacağı para için sezeryan yapalım dedi normalde doğurabilirsin ama riske atmayalım dedi ya salak.aynı şey herkes için gecerli o zamana doğum sonuçta her zman bi risk vardır sırf bunun için sezeryan denir mi önce çatın dar dedi sonra bebekte çok iri değil normalde olabilir dedi
estğfrllah canıııım :)interiorarchitect yanlışlıkla oldu ya seni etiketlemişim Pardon
Yok yok gitcm zaten tamam dar da olabilir tabiki ama bunu söyleyip hemen peşine para meselesini açmasa şüphelendirdi ve kesin dar da demiyo normal de yapabilirsin diyo.bi daha gitmem yani onu anladımCanım başka bi doktora daha git derim çatın ne kadar dar mış onu bilmek lazım gerçekten çok Darsa tabiki de önemli bebişlerimiz başka bi doktora gitmeden kararını verme bence
Bebek yan durumdaysa kesin sezeryan die duydum.tersse bi şekilde normal oluyomuş ama yan sa olmuyomuşkızlar çatı darlığından başka hangi durumlarda normal doğum yapılamaz ilk hamileligi olmayip daha önce normal yapanlar deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim
Hoşbuldum:) teşekkür ederim canım benim inşallah güzel haberler verir yarın doktorunhoşgeldin :))
bebeğinin boyu kilosu normalse hiç kafana takma, ben ilk gebeliğimde 22 ,ikincide 35 bunda da 24.5 aldım. ilk bebeğim 2364 gr, ikinci 3254gr doğdu. ilk ve üçüncü maalesef erken doğum. ikisi de 35. hafta. gerçi 3. için kesin değil daha ama yarın kontrol var, hayırlısı :)))
canım aç olmasan bile öğün atlamaman lazım doğru diyo doktorun kahvaltıyı azaltırsın gerekirse.Suyun çok iyi dedi ultrasonda hareketliydi hatta bir kaç kere vudruğunu söyledi ama ben sanırım küçük hareketler diye hissedemedim yine :) İlk defa nst ye aldı elime bir cihaz verdi hareketini hissettiğin an basarsın dedi ama 20 dk boyunca bir defa yarım yamalak bir şey hissetim.Cihazlar karnımdayken hissedememiş de olabilriim.Ay çok sinir bozucuydu3 gündür kahvaltımı dışarda yapıyorum ve inanılmaz doyurucu bir kahvaltı tabağı geliyor.akşama kadar acıkmıyorum 6-7 ye kadar yemiyorum yemek.Doktor buna biraz onay vermedi.Saat 9-10 da kahvaltı yapıyorsan saat 2 gibi mutlaka yemen lazım dedi.Halbuki hiç acıkma hissim olmadığı için bebeği düşünemedim açıkçası.Ama yemem laızmmı.Meyve çikolata yiyordum o arada ama yemek şartmış.Hamile bir bayanın 7 saat aç kalması doğru değil dedi.Bende dedim ramazanda böyle oldu normalde öğlen arasında yemek yiyordum ama yemekhane kapalı ve zaten hiç acıkmıyorum şuan o yüzden dedim.bugün normal bir kahvaltı yapıp öyle tekrar gideceğim 10.30 gibi tekrar nst girmemi söyledi.Nst çok sarmadı onu bence.Nst de tam olarak neler tespit ediliyor sancı dışında bir faktör izleniyor mu?Bebişin hareketleri vs? Akşam yemeği erken yedim bayağı hareket etti.
ben de pek emzik verme taraftarı değilim ama genel kanı emziğin iyi olacağı yönde. tecrübem yok yorum yapamıyorumYa sabahtan dellendim. Bu emzik olayı nedir ya millet emzik vercem susuo çocuk dio yanı sırf suskun kalsın ağlamasın çocuk diye ağzına tikiolar plastik kauçuk her neyse yabancı bir maddeyi onla sen oyalan çocuğum ben rahatım a bakicam bu mudur annelik ya ne kadar kızdım.onun yerine anne memesi varken ne emzik verip susturucu görevi yapmak nedir ya
Canım genel kanı NE amaçla verme taraftarı bebek susar rahat edersin emzik te başka amaç varmıben de pek emzik verme taraftarı değilim ama genel kanı emziğin iyi olacağı yönde. tecrübem yok yorum yapamıyorum
oy maşallah yesin onu teyzesi :)matsiyahoje kuzum haftalarımız yakın özellikle seni etiketliyorum :) bugün doktora geldik nst için beklerkende size yazayım dedim. Bebiş 2900 olmuş 49 cmde boy. Bu arada çatı muayenesi yapıldı hiçte korkulacak gibi değil :) vee normal doğuma müsait çatılarım üstelik bebeğin başıda yerleşmiş durumda :)) bakalım nst sonucuna göre geri dönüş sağlayacak doktor :) birde bu acaba artık her an bekleyeyim anlamında
mı acaba ?
Ya arkdaslar siz cati soz ediyorsunuz ben normal dusunuyorum 37+2 yim benim doktorum catiya bakmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?