2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar tavsiyelerine için teşekkür ederim,

Neyse canım, artık yapacak bişi yok doktor ne dedi peki? Bi sıkıntı olmamıştır inşallah?
Ilk kez gittiğim özel bi dr du sanırım sırf alacağı para için sezeryan yapalım dedi normalde doğurabilirsin ama riske atmayalım dedi ya salak.aynı şey herkes için gecerli o zamana doğum sonuçta her zman bi risk vardır sırf bunun için sezeryan denir mi önce çatın dar dedi sonra bebekte çok iri değil normalde olabilir dedi

Kızlaar ben yaklaşık 6 kilo aldımm çok mu aaazz

hoşgeldin :))

bebeğinin boyu kilosu normalse hiç kafana takma, ben ilk gebeliğimde 22 ,ikincide 35 bunda da 24.5 aldım. ilk bebeğim 2364 gr, ikinci 3254gr doğdu. ilk ve üçüncü maalesef erken doğum. ikisi de 35. hafta. gerçi 3. için kesin değil daha ama yarın kontrol var, hayırlısı :)))

Yoktur değil mi bebeğimin kilosuda haftasıyla uyumlu ama sanki ben kilo almayınca oda almıyor sanıyorum

Benimki de uyumlu hatta ben 6-7 ay çalıştım küçük çocuklara eğitim verdigimden zorlandım atistiramadim hiç aç kaldım uzun süre zayifladim hatta niye karnin yok hala diyordu herkes ama doktor tipinle alakali o ufak tefek olmadigimdan bebek küçük gibi duruyor ve çok kilo almadigimdan doktor ne derse o kilo boy iyi problem yok diyorsa bitmiştir ben de bu kilo almama üstüne verme yüzünden erken ayrıldım izne işi bırakınca 3 kilo aldım

Canım başka bi doktora daha git derim çatın ne kadar dar mış onu bilmek lazım gerçekten çok Darsa tabiki de önemli bebişlerimiz başka bi doktora gitmeden kararını verme bence

kızlar çatı darlığından başka hangi durumlarda normal doğum yapılamaz ilk hamileligi olmayip daha önce normal yapanlar deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim

Canım başka bi doktora daha git derim çatın ne kadar dar mış onu bilmek lazım gerçekten çok Darsa tabiki de önemli bebişlerimiz başka bi doktora gitmeden kararını verme bence
Yok yok gitcm zaten tamam dar da olabilir tabiki ama bunu söyleyip hemen peşine para meselesini açmasa şüphelendirdi ve kesin dar da demiyo normal de yapabilirsin diyo.bi daha gitmem yani onu anladım

Hoşbuldum:) teşekkür ederim canım benim inşallah güzel haberler verir yarın doktorun

Kizlar sayfalar baya ilerlemis okuyamadim. Kontrolden geldik, gene sancim cikti (hem de 100e vuran sanci) 2 saat musahede altina aldilar neyseki sanci durdu da eve geldik... Adalat diye bir ilac icecekmisim sonra p.tesi tekrar kontrol edecek doktorumuz bakalim. Bebis 4gun geri yani 35+4 haftalik cikti o yuzden 1 hafta 10 gun daha icerde tutmamiz lazimmis... Kilosu 1435gr boyu 47cm. Ben de +12 kilo olmusum, doktorun en basta soyledigi sinira ulastim :) bu arada S sssn sana dediginin aynisini bana da dedi. Bebegin basi cok asagida oldugu icin asagidan cati muayenesi yapti. Cok fazla acilma yok ama yumusama olmus dedi. Bir de cok kolay normal dogum yaparsin sen dedi (bu gunun en guzel haberi)

Bizde haberler boyle, insallah tum annisler ve bebisler iyidir...

canım aç olmasan bile öğün atlamaman lazım doğru diyo doktorun kahvaltıyı azaltırsın gerekirse.
nstye ben iki kere girdim ikisinde de sen yatıyosun iki tane prob koyuyolar karnına o kendi ölçüyo. biri bebeğin kalp atışına bakıyo diğeri kasılmana bakıyo öyle düğmeye basmalı olanı bilmiyom ama şu var nst çekilirken tok olman lazım bebeğin hareketli olması lazım ben açtım çikplaya ye gel dediler öyle yaptım

ben de pek emzik verme taraftarı değilim ama genel kanı emziğin iyi olacağı yönde. tecrübem yok yorum yapamıyorum

oy maşallah yesin onu teyzesi :)
canım her an gelecek gibi bi anlam çıkaramadım ben ama tabi hafta itibariyle artık yumurta kapıda :))

Ya arkdaslar siz cati soz ediyorsunuz ben normal dusunuyorum 37+2 yim benim doktorum catiya bakmadi

Belki de erken doğmasını tetiklememesi için bakmıyordur.Benim doktorum geçenlerde acile yönlendirdi kasılmam vardı nefes alamıyordum hemşireyle görüştüler telefonda pazar günü olduğu için hemşire çatı muayenesi yapayım isterseniz dedi doktorum boş yere tetiklemesin muayene yapma demiş .Yarın kontrolüm var 36. haftaya giriyor yine yapacağını sanmıyorum bebeğe ve suyuna bakıp karar veriyor.Zaten yaptırmaya da çok hevesli değilim istemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…