- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.221
Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı?
2hafta once +13tü doktor naptin sen daha doguma cok var dediKaç kilo aldın canım ben 14 de kalmış bulunuorum bu ara habire yiom kilo aliyim diye delirdim heralde
Ayyy nasi yalanci bidee guya yunus digerlerini yazalim biri gitsin banane demisbenim yalancı sancılarım tutuyo onu izleyince :) o değil güzelim tv yi kırcam diye korkuyorum sinirden hele dün ki tavırları yunusa karşı uyuz oldum pis ego
Okuyunca cacik mi yapsam ismimi acaba dedim deBi de cacik nick name gelirse ben şok ben iptal
Bende de var bulantı özellikle süt içtikten ve demir hapimi aldıktan sonra oluyor istahsizlik başladı bu yüzdenBen ben bendün işyerinde yemekhanede başımı camdan dışarı çıkarıp öğürdüm . Eskiler hep derler bebek saçlanirken mide bulantısı yapar diye vee doğru bence çünkü bu çarşamba kontrolüm vardı doktor ne kadar çok saçı çıkmış dedi
ben de 5 kilo aldım çok şükürKızlaar ben yaklaşık 6 kilo aldımmçok mu aaazz
Osmancıktan hallice bi yerde yaşamıyorum asagi kalmaz merak etmebakicam bugün fırsat bulursam. Çok depresif uyandım. Bas ağrısı,s inir stres,halsizlik var
Sana 1 tane 2 çocuğa 1 tane hiç adil deil
Ozaman sızın oğlunuzda hep tatlı yedınız değilmi. Kızda ekşi yedınız. Yanlışmı anladım
Neyse canım, artık yapacak bişi yok doktor ne dedi peki? Bi sıkıntı olmamıştır inşallah?Benim ki hiç bişey demeden 35 te yaptı.ben de bilmediğim için hiç bişey demedim
aaa bende eski mühendislik öğrencisi yeni iç mimarlık öğrencisiyim :) :) valla benim seneye okul yoğunluğu pek yoks adece proje biraz ağır olcak bi şekilde halletcem ikinci dönem zaten daha da azalıyo dersler bakalım inşallah yolunda gider herşey :)Cnm yaaa biz seninle yandaş meslektaş mışız; ) bende inşaat mühendisiyim. Seneye nasıl yapacaksın bebek varken.
Nasıl bi süpriz canım?Benim kontrolum persembe gunu. 37.hafta oluyo beni bi surpriz de bekliyo olabilir yani
estağfrullah efenim buyrun siz önden :)Okuyunca cacik mi yapsam ismimi acaba dedim deinteriorarchitect benden once dile getirmis bunu yapacaksa o yapsin onun hakkidir
zerizekallıııı kadınAyyy nasi yalanci bidee guya yunus digerlerini yazalim biri gitsin banane demis
Ilk kez gittiğim özel bi dr du sanırım sırf alacağı para için sezeryan yapalım dedi normalde doğurabilirsin ama riske atmayalım dedi ya salak.aynı şey herkes için gecerli o zamana doğum sonuçta her zman bi risk vardır sırf bunun için sezeryan denir mi önce çatın dar dedi sonra bebekte çok iri değil normalde olabilir dediaaa bende eski mühendislik öğrencisi yeni iç mimarlık öğrencisiyim :) :) valla benim seneye okul yoğunluğu pek yoks adece proje biraz ağır olcak bi şekilde halletcem ikinci dönem zaten daha da azalıyo dersler bakalım inşallah yolunda gider herşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?