2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı?

Ben ben ben dün işyerinde yemekhanede başımı camdan dışarı çıkarıp öğürdüm . Eskiler hep derler bebek saçlanirken mide bulantısı yapar diye vee doğru bence çünkü bu çarşamba kontrolüm vardı doktor ne kadar çok saçı çıkmış dedi

Bende de var bulantı özellikle süt içtikten ve demir hapimi aldıktan sonra oluyor istahsizlik başladı bu yüzden
Bir türlü yazamadim bu arada hayırlı ramazanlar ve her ne kadar tutmasak da hayırlı iftarlar diliyorum...

Osmancıktan hallice bi yerde yaşamıyorum asagi kalmaz merak etme bakicam bugün fırsat bulursam. Çok depresif uyandım. Bas ağrısı,s inir stres,halsizlik var

ay hayırdır, uykusuz kalmış olabilirmisin ? ben 2 sabahtır hayatta yapmadığım şey 4-5 gibi uyanıp bir daha da uyuyamıyorum. başım ağrıyor uykusuzluktan :))

Ozaman sızın oğlunuzda hep tatlı yedınız değilmi. Kızda ekşi yedınız. Yanlışmı anladım

evet, ilk kızımda ekşi, ikinci oğlan da tatlı ve bu üçüncüde yine tatlı :))

gerçi nutellanın üztüne zeytin peynir yemişliğim de var ama bu kızımda tatlı daha ağır bastı :))

Cnm yaaa biz seninle yandaş meslektaş mışız; ) bende inşaat mühendisiyim. Seneye nasıl yapacaksın bebek varken.
aaa bende eski mühendislik öğrencisi yeni iç mimarlık öğrencisiyim :) :) valla benim seneye okul yoğunluğu pek yoks adece proje biraz ağır olcak bi şekilde halletcem ikinci dönem zaten daha da azalıyo dersler bakalım inşallah yolunda gider herşey :)

Bugun doktoro gittik 37+2olduk isten dogum iznine ciktik doktor istersen haftaya alayim dedi ben normal dogum istiyorum ilk bebegim ailem sezeryan yap diyo korkuyorum dogum yaklastikca allahim hepimizin yardimcisi olsun

Ilk kez gittiğim özel bi dr du sanırım sırf alacağı para için sezeryan yapalım dedi normalde doğurabilirsin ama riske atmayalım dedi ya salak.aynı şey herkes için gecerli o zamana doğum sonuçta her zman bi risk vardır sırf bunun için sezeryan denir mi önce çatın dar dedi sonra bebekte çok iri değil normalde olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…