2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar çatı darlığından başka hangi durumlarda normal doğum yapılamaz ilk hamileligi olmayip daha önce normal yapanlar deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim
Bebegin makat gelişi ise normal dogum yapamazsın yada transvers duruş ise de yapamazsın. Herhangi sağlık problemin varsa yapamazsın tansiyon kalp gibi. Bebekte herhangi ufakta olsa bir sıkıntı varsa yapamazsın ama cati dar demek çok kolay normal doguma zorlaması gerek doktorun bakti ki cati açılmıyor hiçbir şekilde ancak o şekilde sezaryene dönüş yapılabilir. Birde suyu bitme derecesinde ise normal dogum zor olur bebek kanaldan çıkamaz çünkü

Aslında kendimce kafamda problem yaptığım bir durum var da yazsa mıyım karar veremedim hatta doktora da sormak istiyorum ama çekiniyorum

Canım genel kanı NE amaçla verme taraftarı bebek susar rahat edersin emzik te başka amaç varmı
Canım bende kızıma emzik verdim, hiçbir zararını da görmedim. 2 yaşına gelincede hadi çöpe atalım büyüdün dedim, tamam dedi bıraktık gitti. Bu bebeğim içinde aldım inşallah tekrar kullanırız.

Slm kızlar 34+5 de bebeğinin kilosu 2400 bana biraz düşük geldi sizde durumlar na
Ya arkdaslar siz cati soz ediyorsunuz ben normal dusunuyorum 37+2 yim benim doktorum catiya bakmadi
Bilemiyorum canım ben normal doğum yapmak i
Ya arkdaslar siz cati soz ediyorsunuz ben normal dusunuyorum 37+2 yim benim doktorum catiya bakmadi
Canım Doktoruna bi Danış istersen böyle bişi yapacak mısınız diye normal doğum yapabileceklere bakılıyor diye biliyorum ya

Slm kızlar, hastane çantasını hazır ettiniz mi kendiniz ve bebek için neler koydunuz burda paylaşabilir misiniz?
Hastane çantasına :)
Bebişim için
2 takım hastane çıkışı 10'lu
1 takım tulum
Bez,ıslak mendil
Pamuk, pişik kremi
İnce battaniye
Emzik,biberon
Ağız bezi
Hastanedeki örtülerde yatmasın diye çarşaf yastık
Benim için;
1 takım pijama
1takım gecelik
Terlik,tülbent,taç
Göğüs pedi,göğüs kremi
Emzirme sütyeni
İç çamaşırı ,çorap
Hasta bezi,ped
Eve gelirken giyilecek kıyafet ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…