- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.261
Benimde bakmamisti oglumda zaten açılıyor dogum anına kadar yalandan catin dar deyip yolluyorlar takma catir catir dogurursun canım o işin prosedürü sadeceYa arkdaslar siz cati soz ediyorsunuz ben normal dusunuyorum 37+2 yim benim doktorum catiya bakmadi
Bebegin makat gelişi ise normal dogum yapamazsın yada transvers duruş ise de yapamazsın. Herhangi sağlık problemin varsa yapamazsın tansiyon kalp gibi. Bebekte herhangi ufakta olsa bir sıkıntı varsa yapamazsın ama cati dar demek çok kolay normal doguma zorlaması gerek doktorun bakti ki cati açılmıyor hiçbir şekilde ancak o şekilde sezaryene dönüş yapılabilir. Birde suyu bitme derecesinde ise normal dogum zor olur bebek kanaldan çıkamaz çünkükızlar çatı darlığından başka hangi durumlarda normal doğum yapılamaz ilk hamileligi olmayip daha önce normal yapanlar deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim
Aslında kendimce kafamda problem yaptığım bir durum var da yazsa mıyım karar veremedim hatta doktora da sormak istiyorum ama çekiniyorumBebegin makat gelişi ise normal dogum yapamazsın yada transvers duruş ise de yapamazsın. Herhangi sağlık problemin varsa yapamazsın tansiyon kalp gibi. Bebekte herhangi ufakta olsa bir sıkıntı varsa yapamazsın ama cati dar demek çok kolay normal doguma zorlaması gerek doktorun bakti ki cati açılmıyor hiçbir şekilde ancak o şekilde sezaryene dönüş yapılabilir. Birde suyu bitme derecesinde ise normal dogum zor olur bebek kanaldan çıkamaz çünkü
Ozele gel bacim sor bakalım bende cevapsız soru yok :)Aslında kendimce kafamda problem yaptığım bir durum var da yazsa mıyım karar veremedim hatta doktora da sormak istiyorum ama çekiniyorum
Tanışalım mı Güzin ablaO zaman hepimizi az çok tanirsin:) bizde seni tanırız zamanla inşallah
Tanışalım mı Güzin abla
Yok yook ben geldim, karpuzDraconianX vardi bi zamanlar bi anda kayboldular @Catmom la ama su tavrinla bi an o geldi gibi hissettim :)
Hosgeldiin :)))Yok
Yok yook ben geldim, karpuz
canımı karpuz istetmeyin bu saatte evde de yok eşim de uyuduYok
Yok yook ben geldim, karpuz
Hoşbuldumm :)Hosgeldiin :)))
Aman istemesin o zaman şimdicanımı karpuz istetmeyin bu saatte evde de yok eşim de uyudu
Arkadasın nicki sıkıntılıcanımı karpuz istetmeyin bu saatte evde de yok eşim de uyudu
Canım bende kızıma emzik verdim, hiçbir zararını da görmedim. 2 yaşına gelincede hadi çöpe atalım büyüdün dedim, tamam dedi bıraktık gitti. Bu bebeğim içinde aldım inşallah tekrar kullanırız.Canım genel kanı NE amaçla verme taraftarı bebek susar rahat edersin emzik te başka amaç varmı
Bilemiyorum canım ben normal doğum yapmak iYa arkdaslar siz cati soz ediyorsunuz ben normal dusunuyorum 37+2 yim benim doktorum catiya bakmadi
Canım Doktoruna bi Danış istersen böyle bişi yapacak mısınız diye normal doğum yapabileceklere bakılıyor diye biliyorum yaYa arkdaslar siz cati soz ediyorsunuz ben normal dusunuyorum 37+2 yim benim doktorum catiya bakmadi
Ben hazırladım canımSlm kızlar, hastane çantasını hazır ettiniz mi kendiniz ve bebek için neler koydunuz burda paylaşabilir misiniz?
Hastane çantasına :)Slm kızlar, hastane çantasını hazır ettiniz mi kendiniz ve bebek için neler koydunuz burda paylaşabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?