2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Emzik candir :) bende 18 aylık biraktirdim hiçte zor olmamıştı

Slm kızlar, hastane çantasını hazır ettiniz mi kendiniz ve bebek için neler koydunuz burda paylaşabilir misiniz?
Psikolojik olarak hazirlamadim bayramdan sonra inşallah zaten erkendoğurmaya yer arıyorum buda vesile olurdu diye sadece yıkama.utuleme işleri bitti o kadar

Slm kızlar, hastane çantasını hazır ettiniz mi kendiniz ve bebek için neler koydunuz burda paylaşabilir misiniz?

Benimki hazır 8. ayında her şeyi hazırdı .Arada bir şey eksik mi diye bakıyorum.Bebeğimle benim çantamız ayrı karışıklık çıkmasın diye hatta bebeğin bezi kremi pamuğu ıslak mendili vs. ürünlerini küşük bebek çantama koydum.Bebek valizine ise 2 hastane çıkışı ,bir takım, ince düz beyaz zıbınlar -sıcak olacağı için- koydum, 2-3 çift yazlık çorap ,3 ağız mendili 3 ağız havlusu , iki penye şapka , bir tane nohut battaniye ,3-4 eldiven , 1 göbek bağı kemeri , 2-3 tane küçük önlük, emzik , avent anne göğsüyle uyumlu biberon (ablamın göğsü yara oldu ilk gün sağmak zorunda kaldı bu yüzden koydum ), ateş ölçer ,40lı 2-5 kg göbek oyuntulu bez , ıslak mendil -kullanmayacağım yine de koydum pamuk kullanacağım pişmesin diye -bir paket bebek pamuğu , pişik kremi aklıma gelen bunlar. Havlu koysa mıydım ?
Kendime ise bir pijama bir gecelik takımı ,2 emzirme sütyeni , bir paket göğüs pedi , göğüs kremi (2 aydır kullanıyıorum zaten ), günlük ped ve gece pedi , arko yağlı krem (her seye iyi gelir bence siz de koyun ), pamuklu 3 kilot 2 atlet , 2 çorap , saç ve banyo havlusu ,terlik , deo ,makyaj çantam, tarak ,ayna , lohusa tacım ,terliğim ,balonlar ,kapı süsü vs...

Canim bebisin kilosunu yanlis mi yazdin acaba? Hadi biraz daha dayansin minik sonra gelsin.yumusama olmasi guzel birsey.kolay dogum olsun insallah :)

Kızlaar ben yaklaşık 6 kilo aldımm çok mu aaazz

ben de 5 kilo aldım çok şükür kilonun bebekle ilgisi yok takma kafana
kizlar bende 6 kg aldim ama ben bildigin allah ne verdiyse yiyorum cok istahliyim tuhaf geliyor kilo alamamam sizde benim gibi hobidigirtlak yiyorsunuzda mi almiyorsunuz yoksa dikkat mi ediyorsnz

Son gittiğim dr bana çatı dar dedi biliyomusun.bi kereliğine özele gittim.diyo ki normal de yapabilirsin bebek iri değil ama hiç riske atmayalım. Sonrada normal die başlayıp sezeryana dönersek Sigorta karşılamaz yani en iyisi sezeryana karar verelim diyo sırf parası için sanırım.

kizlar bende 6 kg aldim ama ben bildigin allah ne verdiyse yiyorum cok istahliyim tuhaf geliyor kilo alamamam sizde benim gibi hobidigirtlak yiyorsunuzda mi almiyorsunuz yoksa dikkat mi ediyorsnz
Ben son bir aydır gece bile olsa aç kalmıyorum açlık korkum oluştu artık çalışırken canım isterse yiyorum ki kolay kilo alabiliyorum malesef ama bazen ekmek ve şeker konusunda gereksizse tercih etmiyorum arkadaşların dediği gibi nutellaya dondurmaya özellikle çilekli hiçbir şeye karşı koyamıyorum :) Hareketli olmaya çalışıyorum gezmeyi sevdiğimden pek durmuyorum yerimde o da spor yerine geçiyor belki
ve şunu eklemek istiyorum 1. ayımdan bu yana ekşi canım istedi hep kız olacak kesin dedi herkes ama erkek olacak bebişim .Onla da hiç alakası yok bence cinsiyetin .

O nası is öyle resmen sezeyana yer aramıs para diye gözü dönmüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…