- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.281
Daha kaç kere taniscaz kizTanışalım mı Güzin abla
Kız ağzın bal yesin aynı hislerimiz :) casus olmasın bu hatun bir zamanlar mumlu vardı@DraconianX vardi bi zamanlar bi anda kayboldular @Catmom la ama su tavrinla bi an o geldi gibi hissettim :)
Emzik candir :) bende 18 aylık biraktirdim hiçte zor olmamıştıCanım bende kızıma emzik verdim, hiçbir zararını da görmedim. 2 yaşına gelincede hadi çöpe atalım büyüdün dedim, tamam dedi bıraktık gitti. Bu bebeğim içinde aldım inşallah tekrar kullanırız.
Psikolojik olarak hazirlamadim bayramdan sonra inşallah zaten erkendoğurmaya yer arıyorum buda vesile olurdu diye sadece yıkama.utuleme işleri bitti o kadarSlm kızlar, hastane çantasını hazır ettiniz mi kendiniz ve bebek için neler koydunuz burda paylaşabilir misiniz?
Slm kızlar, hastane çantasını hazır ettiniz mi kendiniz ve bebek için neler koydunuz burda paylaşabilir misiniz?
Kış olsa banlatirdik biz bu hatunu kazeneArkadasın nicki sıkıntılı
Canim bebisin kilosunu yanlis mi yazdin acaba? Hadi biraz daha dayansin minik sonra gelsin.yumusama olmasi guzel birsey.kolay dogum olsun insallah :)Kizlar sayfalar baya ilerlemis okuyamadim. Kontrolden geldik, gene sancim cikti (hem de 100e vuran sanci) 2 saat musahede altina aldilar neyseki sanci durdu da eve geldik... Adalat diye bir ilac icecekmisim sonra p.tesi tekrar kontrol edecek doktorumuz bakalim. Bebis 4gun geri yani 35+4 haftalik cikti o yuzden 1 hafta 10 gun daha icerde tutmamiz lazimmis... Kilosu 1435gr boyu 47cm. Ben de +12 kilo olmusum, doktorun en basta soyledigi sinira ulastim :) bu arada S sssn sana dediginin aynisini bana da dedi. Bebegin basi cok asagida oldugu icin asagidan cati muayenesi yapti. Cok fazla acilma yok ama yumusama olmus dedi. Bir de cok kolay normal dogum yaparsin sen dedi (bu gunun en guzel haberi )
Bizde haberler boyle, insallah tum annislerve bebisler iyidir...
Kızlaar ben yaklaşık 6 kilo aldımmçok mu aaazz
kizlar bende 6 kg aldim ama ben bildigin allah ne verdiyse yiyorum cok istahliyim tuhaf geliyor kilo alamamam sizde benim gibi hobidigirtlak yiyorsunuzda mi almiyorsunuz yoksa dikkat mi ediyorsnzben de 5 kilo aldım çok şükürkilonun bebekle ilgisi yok takma kafana
Son gittiğim dr bana çatı dar dedi biliyomusun.bi kereliğine özele gittim.diyo ki normal de yapabilirsin bebek iri değil ama hiç riske atmayalım. Sonrada normal die başlayıp sezeryana dönersek Sigorta karşılamaz yani en iyisi sezeryana karar verelim diyo sırf parası için sanırım.Bebegin makat gelişi ise normal dogum yapamazsın yada transvers duruş ise de yapamazsın. Herhangi sağlık problemin varsa yapamazsın tansiyon kalp gibi. Bebekte herhangi ufakta olsa bir sıkıntı varsa yapamazsın ama cati dar demek çok kolay normal doguma zorlaması gerek doktorun bakti ki cati açılmıyor hiçbir şekilde ancak o şekilde sezaryene dönüş yapılabilir. Birde suyu bitme derecesinde ise normal dogum zor olur bebek kanaldan çıkamaz çünkü
Ben son bir aydır gece bile olsa aç kalmıyorum açlık korkum oluştu artık çalışırken canım isterse yiyorum ki kolay kilo alabiliyorum malesef ama bazen ekmek ve şeker konusunda gereksizse tercih etmiyorum arkadaşların dediği gibi nutellaya dondurmaya özellikle çilekli hiçbir şeye karşı koyamıyorum :) Hareketli olmaya çalışıyorum gezmeyi sevdiğimden pek durmuyorum yerimde o da spor yerine geçiyor belkikizlar bende 6 kg aldim ama ben bildigin allah ne verdiyse yiyorum cok istahliyim tuhaf geliyor kilo alamamam sizde benim gibi hobidigirtlak yiyorsunuzda mi almiyorsunuz yoksa dikkat mi ediyorsnz
Supheci yaklasiyorum duruma halaKız ağzın bal yesin aynı hislerimiz :) casus olmasın bu hatun bir zamanlar mumlu vardı
Bende yiyorum vallahi hiç dikkat falan etmiyorumkizlar bende 6 kg aldim ama ben bildigin allah ne verdiyse yiyorum cok istahliyim tuhaf geliyor kilo alamamam sizde benim gibi hobidigirtlak yiyorsunuzda mi almiyorsunuz yoksa dikkat mi ediyorsnz
Aşkolsun yaniSupheci yaklasiyorum duruma hala
Kimler geldi kimler gecti su topikten bee
İşte ben sizi tanımıyorum diye demiştimmDaha kaç kere taniscaz kizsen bizi taniyorsundur biz seni zamanla tanırız
Kış olsa banlatirdik biz bu hatunu kazene
Bende aksiyon olsun diye hala kapatmadim cantayiPsikolojik olarak hazirlamadim bayramdan sonra inşallah zaten erkendoğurmaya yer arıyorum buda vesile olurdu diye sadece yıkama.utuleme işleri bitti o kadar
Benzerlik var canim ondan takiliyorum :)Aşkolsun yani
O nası is öyle resmen sezeyana yer aramıs para diye gözü dönmüsSon gittiğim dr bana çatı dar dedi biliyomusun.bi kereliğine özele gittim.diyo ki normal de yapabilirsin bebek iri değil ama hiç riske atmayalım. Sonrada normal die başlayıp sezeryana dönersek Sigorta karşılamaz yani en iyisi sezeryana karar verelim diyo sırf parası için sanırım.
Takıl takıl canım sorun yokBenzerlik var canim ondan takiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?