2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bebisimin park yatağı kime sorsam donenceyi çıkar diyor yok şasi olur yok ışık rahatsız eder sizce ne yapmam lazım donenceyi çıkarım mi

Eklentiler

• 20160609_181532.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar bebisimin park yatağı kime sorsam donenceyi çıkar diyor yok şasi olur yok ışık rahatsız eder sizce ne yapmam lazım donenceyi çıkarım mi
Biz donence kullandık gayet ise yaradı bizde sasi olacaksa sulalede varsa zaten olur m alakası varmış kalbini bozma sen canım gonlun istiyorsa tak

Herkese hayırlı sabahlar kızlar, akşam bebeğim sertleşiyordu şimdi de belimden kuyruk sokumuna kadar ve kalçalarım da ağrı var bi kaç defada böyle oluyor (bu sefer daha da şiddetli) doktoruma geçen kontrole gittiğimde söyledim bi açıklama yapmadı rahim incelmiş dedi alttan baktı açılma olmamış ilk gebeliğim bu arada 35 haftanın içindeyim sizde de aynı şeyler var mı özellikle tecrübeli annelere soruyorum bu ağrıları önemsemeli miyim?

Teşekkür ederim canım☺

Teşekkür ederim canım çok ayrıntılı yazmışın

Canım genel kanı NE amaçla verme taraftarı bebek susar rahat edersin emzik te başka amaç varmı
gazlı bebeklere emzik iyi geliyo diyolar bide güven veriyomuş emzik. bide rahat bi bebeklik geçiriyomuş. hatta bir aekadaşıma diş doktoru akrabası emzik ver damak yapısı iyi olsun falan demiş. bilmiyorum vermek de pek istemiyorum ama bi tane aldık bulunsun diye.ameliyat olacağı için belki ihtiyaç olur dedim.benim değil de bebeğin huzuru rahatı için düşündüm açıkçası. geçen hastande bi bebek vardı solunum için takılan hortumu emiyodu öyle bi durumda veririm emzik diye düşündüm. çevremde ne bebek var ne de bu işleri ayrıntılı düşünecek bi büyüğüm var. kendi kendime fikir ediniyorum işte yanlışsa da bilemiyorum

ben de aynı şekilde kendi yatağımın yanına koyucam. dönence de dursun rahatsız olursan çıkartırsın ya millet karışmaya ne meraklı allah allah ya

Sertlesmelr bende de oluyo pozisyon degstrnce geciyor sukur... istirahat cok iyi geliyor. Bu arada tecrubeli degilim ilk gebelik :))

Orda 39 haftalik mi yazio inanmiorum yani emzik konusunu kendin deneyimleyerek karar verirsin canjm duruma gore

Bnde evde oldugum surece emzik biberon vs kullanmayi dusunmuyorum. Allah muhtac etmesin.
Ama bebek kucukken ucak yolculugu yapmayi planliyorum. Ucak kalkarken ve inerken bebegin emmesi gerekiyormus. Bu gibi yerlerde emzik gerekli olabilir.

Benim de karnim sertlesiyordu nst de sanci cikti. Senin nst de cikmadi mi?

Ne alakası var acaba şasi Likla dönence nin. Ztn çocuk ilk etapta onu algilayamaz yani takip etmesi 2 2.5 aylık bulur ve cok güzel tepkiler veriolar onlara dönerken takip etmeyi ogrenio oyun yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…