- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.301
Biz donence kullandık gayet ise yaradı bizde sasi olacaksa sulalede varsa zaten olur m alakası varmış kalbini bozma sen canım gonlun istiyorsa takKızlar bebisimin park yatağı kime sorsam donenceyi çıkar diyor yok şasi olur yok ışık rahatsız eder sizce ne yapmam lazım donenceyi çıkarım mi
Çok teşekkür ederim canımBiz donence kullandık gayet ise yaradı bizde sasi olacaksa sulalede varsa zaten olur m alakası varmış kalbini bozma sen canım gonlun istiyorsa tak
Ay pislik adam orda tam anlayamadım şu An düşündükçe tm anladım para için olduğunu.çok sinirlendim. GerizekalıO nası is öyle resmen sezeyana yer aramıs para diye gözü dönmüs
Teşekkür ederim canım☺Hastane çantasına :)
Bebişim için
2 takım hastane çıkışı 10'lu
1 takım tulum
Bez,ıslak mendil
Pamuk, pişik kremi
İnce battaniye
Emzik,biberon
Ağız bezi
Hastanedeki örtülerde yatmasın diye çarşaf yastık
Benim için;
1 takım pijama
1takım gecelik
Terlik,tülbent,taç
Göğüs pedi,göğüs kremi
Emzirme sütyeni
İç çamaşırı ,çorap
Hasta bezi,ped
Eve gelirken giyilecek kıyafet ❤
Teşekkür ederim canım çok ayrıntılı yazmışınBenimki hazır 8. ayında her şeyi hazırdı .Arada bir şey eksik mi diye bakıyorum.Bebeğimle benim çantamız ayrı karışıklık çıkmasın diye hatta bebeğin bezi kremi pamuğu ıslak mendili vs. ürünlerini küşük bebek çantama koydum.Bebek valizine ise 2 hastane çıkışı ,bir takım, ince düz beyaz zıbınlar -sıcak olacağı için- koydum, 2-3 çift yazlık çorap ,3 ağız mendili 3 ağız havlusu , iki penye şapka , bir tane nohut battaniye ,3-4 eldiven , 1 göbek bağı kemeri , 2-3 tane küçük önlük, emzik , avent anne göğsüyle uyumlu biberon (ablamın göğsü yara oldu ilk gün sağmak zorunda kaldı bu yüzden koydum ), ateş ölçer ,40lı 2-5 kg göbek oyuntulu bez , ıslak mendil -kullanmayacağım yine de koydum pamuk kullanacağım pişmesin diye -bir paket bebek pamuğu , pişik kremi aklıma gelen bunlar. Havlu koysa mıydım ?
Kendime ise bir pijama bir gecelik takımı ,2 emzirme sütyeni , bir paket göğüs pedi , göğüs kremi (2 aydır kullanıyıorum zaten ), günlük ped ve gece pedi , arko yağlı krem (her seye iyi gelir bence siz de koyun ), pamuklu 3 kilot 2 atlet , 2 çorap , saç ve banyo havlusu ,terlik , deo ,makyaj çantam, tarak ,ayna , lohusa tacım ,terliğim ,balonlar ,kapı süsü vs...
gazlı bebeklere emzik iyi geliyo diyolar bide güven veriyomuş emzik. bide rahat bi bebeklik geçiriyomuş. hatta bir aekadaşıma diş doktoru akrabası emzik ver damak yapısı iyi olsun falan demiş. bilmiyorum vermek de pek istemiyorum ama bi tane aldık bulunsun diye.ameliyat olacağı için belki ihtiyaç olur dedim.benim değil de bebeğin huzuru rahatı için düşündüm açıkçası. geçen hastande bi bebek vardı solunum için takılan hortumu emiyodu öyle bi durumda veririm emzik diye düşündüm. çevremde ne bebek var ne de bu işleri ayrıntılı düşünecek bi büyüğüm var. kendi kendime fikir ediniyorum işte yanlışsa da bilemiyorumCanım genel kanı NE amaçla verme taraftarı bebek susar rahat edersin emzik te başka amaç varmı
ben de aynı şekilde kendi yatağımın yanına koyucam. dönence de dursun rahatsız olursan çıkartırsın ya millet karışmaya ne meraklı allah allah yaKızlar bebisimin park yatağı kime sorsam donenceyi çıkar diyor yok şasi olur yok ışık rahatsız eder sizce ne yapmam lazım donenceyi çıkarım mi
Herkese hayırlı sabahlar kızlar, akşam bebeğim sertleşiyordu şimdi de belimden kuyruk sokumuna kadar ve kalçalarım da ağrı var bi kaç defada böyle oluyor (bu sefer daha da şiddetli) doktoruma geçen kontrole gittiğimde söyledim bi açıklama yapmadı rahim incelmiş dedi alttan baktı açılma olmamış ilk gebeliğim bu arada 35 haftanın içindeyim sizde de aynı şeyler var mı özellikle tecrübeli annelere soruyorum bu ağrıları önemsemeli miyim?
Orda 39 haftalik mi yazio inanmiorumgazlı bebeklere emzik iyi geliyo diyolar bide güven veriyomuş emzik. bide rahat bi bebeklik geçiriyomuş. hatta bir aekadaşıma diş doktoru akrabası emzik ver damak yapısı iyi olsun falan demiş. bilmiyorum vermek de pek istemiyorum ama bi tane aldık bulunsun diye.ameliyat olacağı için belki ihtiyaç olur dedim.benim değil de bebeğin huzuru rahatı için düşündüm açıkçası. geçen hastande bi bebek vardı solunum için takılan hortumu emiyodu öyle bi durumda veririm emzik diye düşündüm. çevremde ne bebek var ne de bu işleri ayrıntılı düşünecek bi büyüğüm var. kendi kendime fikir ediniyorum işte yanlışsa da bilemiyorum
Yikanir bnce. Ben kumas olan herseyi yikadim utuledim :)Kızlar günaydın
Bebişim eşyalarını yıkamaya başladım
Bu dolgulu alt açmalardan almıştım onları makinede yıkayabiliyor muyuzEki Görüntüle 1845318
Benim de karnim sertlesiyordu nst de sanci cikti. Senin nst de cikmadi mi?Herkese hayırlı sabahlar kızlar, akşam bebeğim sertleşiyordu şimdi de belimden kuyruk sokumuna kadar ve kalçalarım da ağrı var bi kaç defada böyle oluyor (bu sefer daha da şiddetli) doktoruma geçen kontrole gittiğimde söyledim bi açıklama yapmadı rahim incelmiş dedi alttan baktı açılma olmamış ilk gebeliğim bu arada 35 haftanın içindeyim sizde de aynı şeyler var mı özellikle tecrübeli annelere soruyorum bu ağrıları önemsemeli miyim?
Kızlar günaydın
Bebişim eşyalarını yıkamaya başladım
Bu dolgulu alt açmalardan almıştım onları makinede yıkayabiliyor muyuzEki Görüntüle 1845318
bende dün hesap ettim 5 metre alacağım sadece kapı için :) birde ev kapıları olacak odasının kapısı ve dış demir kapı.. beşik etrafı derken 20 metre gidecekSadece kapı için 5 metre gidiyor kuzum
Teşekkür ederim canım çok ayrıntılı yazmışın
Ne alakası var acaba şasi Likla dönence nin. Ztn çocuk ilk etapta onu algilayamaz yani takip etmesi 2 2.5 aylık bulur ve cok güzel tepkiler veriolar onlara dönerken takip etmeyi ogrenio oyun yapıoKızlar bebisimin park yatağı kime sorsam donenceyi çıkar diyor yok şasi olur yok ışık rahatsız eder sizce ne yapmam lazım donenceyi çıkarım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?