- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.321
Yıkanıyor ben yikadim bol güneş almalı sadece iyi kurusun elyaf çünkü iciKızlar günaydın
Bebişim eşyalarını yıkamaya başladım
Bu dolgulu alt açmalardan almıştım onları makinede yıkayabiliyor muyuzEki Görüntüle 1845318
Ama canım zor durumda veririm diye dusunursen almaz. Ya baştan alistiracaksin yada hiç çünkü 1 ayı bulsa mesela bebek 1 aydan sonra almaz emzik iyi birşey anne içinde bebek içinde emmeyi tokbile olsa huy haline getiren bebekler emzik sayesinde uzun süren uykular uyuyabiliyorBnde evde oldugum surece emzik biberon vs kullanmayi dusunmuyorum. Allah muhtac etmesin.
Ama bebek kucukken ucak yolculugu yapmayi planliyorum. Ucak kalkarken ve inerken bebegin emmesi gerekiyormus. Bu gibi yerlerde emzik gerekli olabilir.
Hmm dogduktan itibaren mi vermek lazimAma canım zor durumda veririm diye dusunursen almaz. Ya baştan alistiracaksin yada hiç çünkü 1 ayı bulsa mesela bebek 1 aydan sonra almaz emzik iyi birşey anne içinde bebek içinde emmeyi tokbile olsa huy haline getiren bebekler emzik sayesinde uzun süren uykular uyuyabiliyor
Benim de öyle :/ ve eşimin de benim de ailemiz buraya 13 saat uzakta uçakla bile gelseler once Ankara ya gitmeĺeri lazım yani yetisemezler ve ben annem olmadan yanımda çok korkarım :/ Rabbim hayirlisiyla zamanında sağlıkla kucagimiza almayi nasip eyleye. Benim bu sabah da adet sancısı gibi çok ağır olmasa da ağrım vardı acaba usutuyor olabilir miyiz?Amin Can'ım, inşallah. Tek korkum vaktinden önce gelmesi...
Cam biberon kaynatınca çatlamaz mi?gerçi emzik tartışması var buralarda ama ben de hatirlatma yapayim belki bilmeyen vardır emzik ve biberonun tüm parçalarını en az 5dk kaynatmayi unutmayın O
Alt açma şeyleri var ya onlardan görüyorum ben genelde arabaların icindekızlar bebek arabasının veya pusetin içine minder tarzında bir şey aldınız mı ? nasıl bir şey almalıyım
Canım benim annem dikmisti uzunlamasina kenarı süslü fln kızımda onu kullandim şimdi bulamıyorum onu ama azmettim bulcam onu kullancam içinekızlar bebek arabasının veya pusetin içine minder tarzında bir şey aldınız mı ? nasıl bir şey almalıyım
Canim bebisin kilosunu yanlis mi yazdin acaba? Hadi biraz daha dayansin minik sonra gelsin.yumusama olmasi guzel birsey.kolay dogum olsun insallah :)
böyle alt açma gibi olsa olur mu ?Canım benim annem dikmisti uzunlamasina kenarı süslü fln kızımda onu kullandim şimdi bulamıyorum onu ama azmettim bulcam onu kullancam içine
Olur olur canım o tip bişi ztn benimkidrböyle alt açma gibi olsa olur mu ?
Canım kilosunu neye göre az buluyorsun ki?? benim ki 36+2 de 2.500 çıktıSlm kızlar 34+5 de bebeğinin kilosu 2400 bana biraz düşük geldi sizde durumlar na
Bilemiyorum canım ben normal doğum yapmak i
Canım Doktoruna bi Danış istersen böyle bişi yapacak mısınız diye normal doğum yapabileceklere bakılıyor diye biliyorum ya
Rica ederim ne demek:)Teşekkür ederim canım☺
Ben yıkadım canım hiç bir şey olmadıKızlar günaydın
Bebişim eşyalarını yıkamaya başladım
Bu dolgulu alt açmalardan almıştım onları makinede yıkayabiliyor muyuzEki Görüntüle 1845318
Damaklı emzik öneriyo doktorlar bizde geçen hfta sonu aldık avent bakıyodum damaklı emziği yokmuş sanırım nuk güzel ayrıca başka markada alabilirsin ama damaklı olsun bnceEmzik için ben avent shoothie düşünüyordum bi tanıdık doğum yaptı yani 10 günlük falan bebeği ama onu almamış bebek nuk un damak li emzigini almış. Bi arkadasin da bebeği 6 aylık o da avent i almamış nuk tarzı bi şey kullaniyomus şimdi ben de kararsız kaldım avent alacaktım ama almasam mj? Deneyimli anneler ne dersiniz?
Bebegin makat gelişi ise normal dogum yapamazsın yada transvers duruş ise de yapamazsın. Herhangi sağlık problemin varsa yapamazsın tansiyon kalp gibi. Bebekte herhangi ufakta olsa bir sıkıntı varsa yapamazsın ama cati dar demek çok kolay normal doguma zorlaması gerek doktorun bakti ki cati açılmıyor hiçbir şekilde ancak o şekilde sezaryene dönüş yapılabilir. Birde suyu bitme derecesinde ise normal dogum zor olur bebek kanaldan çıkamaz çünkü
Haklısın canım öyle birşey olsa donence olmazdı yaniben de aynı şekilde kendi yatağımın yanına koyucam. dönence de dursun rahatsız olursan çıkartırsın ya millet karışmaya ne meraklı allah allah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?