2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bnde evde oldugum surece emzik biberon vs kullanmayi dusunmuyorum. Allah muhtac etmesin.
Ama bebek kucukken ucak yolculugu yapmayi planliyorum. Ucak kalkarken ve inerken bebegin emmesi gerekiyormus. Bu gibi yerlerde emzik gerekli olabilir.
Ama canım zor durumda veririm diye dusunursen almaz. Ya baştan alistiracaksin yada hiç çünkü 1 ayı bulsa mesela bebek 1 aydan sonra almaz emzik iyi birşey anne içinde bebek içinde emmeyi tokbile olsa huy haline getiren bebekler emzik sayesinde uzun süren uykular uyuyabiliyor

Hmm dogduktan itibaren mi vermek lazim

Amin Can'ım, inşallah. Tek korkum vaktinden önce gelmesi...
Benim de öyle :/ ve eşimin de benim de ailemiz buraya 13 saat uzakta uçakla bile gelseler once Ankara ya gitmeĺeri lazım yani yetisemezler ve ben annem olmadan yanımda çok korkarım :/ Rabbim hayirlisiyla zamanında sağlıkla kucagimiza almayi nasip eyleye. Benim bu sabah da adet sancısı gibi çok ağır olmasa da ağrım vardı acaba usutuyor olabilir miyiz?

kızlar bebek arabasının veya pusetin içine minder tarzında bir şey aldınız mı ? nasıl bir şey almalıyım

Emzik için ben avent shoothie düşünüyordum bi tanıdık doğum yaptı yani 10 günlük falan bebeği ama onu almamış bebek nuk un damak li emzigini almış. Bi arkadasin da bebeği 6 aylık o da avent i almamış nuk tarzı bi şey kullaniyomus şimdi ben de kararsız kaldım avent alacaktım ama almasam mj? Deneyimli anneler ne dersiniz?

kızlar bebek arabasının veya pusetin içine minder tarzında bir şey aldınız mı ? nasıl bir şey almalıyım
Canım benim annem dikmisti uzunlamasina kenarı süslü fln kızımda onu kullandim şimdi bulamıyorum onu ama azmettim bulcam onu kullancam içine

Canim bebisin kilosunu yanlis mi yazdin acaba? Hadi biraz daha dayansin minik sonra gelsin.yumusama olmasi guzel birsey.kolay dogum olsun insallah :)

Ay evet 2435 gr yazacaktim :) Amin canim insallah hepimiz saglikla sihhatle kolaylikla dogumlar yapariz zamani gelince...

Canım kilosunu neye göre az buluyorsun ki?? benim ki 36+2 de 2.500 çıktı

Bu arada sezeryan olucak lar için bişi tavsiye ediyim kayısı kaynatıp bi kavanoz yanınıza alın sezeryan sonrası tuvalet ini yapmak önemli yapmadan cikarmiolar lavman fln yapmak zorunda kaliolar o yüzden ben kayısı kompostosunun çok faydasini gördüm gerek kalmadi

Damaklı emzik öneriyo doktorlar bizde geçen hfta sonu aldık avent bakıyodum damaklı emziği yokmuş sanırım nuk güzel ayrıca başka markada alabilirsin ama damaklı olsun bnce

Çatı darlığı da engel aslında. Allah muhafaza bu yüzden doğum sırasında bebek olebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…