2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bu arada yataklarınızı sormuştum kızlar ben çok kararsız kaldım ortopedik alanlar hangi marka aldı yataklarını lütfen yardımcı olun kızlar

oy maşallah yesin onu teyzesi :)
canım her an gelecek gibi bi anlam çıkaramadım ben ama tabi hafta itibariyle artık yumurta kapıda :))
:)) valla nstye çıktığımda ebe doktor neden çatı muayenesi yaptı diye sordu, başı yerleşmiş olduğu için sanırım dedim aa o zaman bu Temmuz'u beklemez dedi :) üzerine birde nst de de sancılar çıkınca bu hafif hafif yokluyor seni haberin olsun dedi :)) bakalım inşallah hayırlısıyla gelsin de bal arım :)

Cok dogru ben gecen arkadasim dogum yapti onada erik ve kayisi kompostosu yaptim sezeryan oldugu icin kendimede dolapta kurusunu ayirdim yapicam insallah

Ben kızımda avent kullandım hastaneden geldiğimiz gün verdim aldı hemen, şimdiki bebeğimede avent aldım. tabiki kaliteli olanla başlamanı tavsiye ederim

Ben valizi hazrladkm artık koydum kenara çikolataları 36 haftalik ken alsam 39 haftaya kaar bişi olurmu nasıl muhafaza etsem

Benim de aklıma geldi ama bilemiyorum. Ateş basıyor her taraf açık üstüm açık yatıp kalkıyorum.

Ya başka alternatif yok mu? Ben kayısı hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…