- 10 Mayıs 2016
- 83
- 83
- 88
- 38
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.341
:)) valla nstye çıktığımda ebe doktor neden çatı muayenesi yaptı diye sordu, başı yerleşmiş olduğu için sanırım dedim aa o zaman bu Temmuz'u beklemez dedi :) üzerine birde nst de de sancılar çıkınca bu hafif hafif yokluyor seni haberin olsun dedi :)) bakalım inşallah hayırlısıyla gelsin de bal arım :)oy maşallah yesin onu teyzesi :)
canım her an gelecek gibi bi anlam çıkaramadım ben ama tabi hafta itibariyle artık yumurta kapıda :))
Cok dogru ben gecen arkadasim dogum yapti onada erik ve kayisi kompostosu yaptim sezeryan oldugu icin kendimede dolapta kurusunu ayirdim yapicam insallahBu arada sezeryan olucak lar için bişi tavsiye ediyim kayısı kaynatıp bi kavanoz yanınıza alın sezeryan sonrası tuvalet ini yapmak önemli yapmadan cikarmiolar lavman fln yapmak zorunda kaliolar o yüzden ben kayısı kompostosunun çok faydasini gördüm gerek kalmadi
evet yıkanır canım be a dan z ye dolgul demeden her şeyi yıkadım çok yüksek derecey ve sıkma olmasın yeterkiKızlar günaydın
Bebişim eşyalarını yıkamaya başladım
Bu dolgulu alt açmalardan almıştım onları makinede yıkayabiliyor muyuzEki Görüntüle 1845318
Ben kızımda avent kullandım hastaneden geldiğimiz gün verdim aldı hemen, şimdiki bebeğimede avent aldım. tabiki kaliteli olanla başlamanı tavsiye ederimEmzik için ben avent shoothie düşünüyordum bi tanıdık doğum yaptı yani 10 günlük falan bebeği ama onu almamış bebek nuk un damak li emzigini almış. Bi arkadasin da bebeği 6 aylık o da avent i almamış nuk tarzı bi şey kullaniyomus şimdi ben de kararsız kaldım avent alacaktım ama almasam mj? Deneyimli anneler ne dersiniz?
Senin isim melek mj ya benim adım melek teBen kızımda avent kullandım hastaneden geldiğimiz gün verdim aldı hemen, şimdiki bebeğimede avent aldım. tabiki kaliteli olanla başlamanı tavsiye ederim
Ben valizi hazrladkm artık koydum kenara çikolataları 36 haftalik ken alsam 39 haftaya kaar bişi olurmu nasıl muhafaza etsem
Ben 33. Haftamdayım aldım çikolatalarımı :) İnşallah doğumuma kadar bitirmem.Ben valizi hazrladkm artık koydum kenara çikolataları 36 haftalik ken alsam 39 haftaya kaar bişi olurmu nasıl muhafaza etsem
Evet 39+2 de inşallahSezeryan mi olacaksin
Midede muhafaza edio sun yaniBen 33. Haftamdayım aldım çikolatalarımı :) İnşallah doğumuma kadar bitirmem.
Benim de aklıma geldi ama bilemiyorum. Ateş basıyor her taraf açık üstüm açık yatıp kalkıyorum.Benim de öyle :/ ve eşimin de benim de ailemiz buraya 13 saat uzakta uçakla bile gelseler once Ankara ya gitmeĺeri lazım yani yetisemezler ve ben annem olmadan yanımda çok korkarım :/ Rabbim hayirlisiyla zamanında sağlıkla kucagimiza almayi nasip eyleye. Benim bu sabah da adet sancısı gibi çok ağır olmasa da ağrım vardı acaba usutuyor olabilir miyiz?
Ya başka alternatif yok mu? Ben kayısı hiç sevmemBu arada sezeryan olucak lar için bişi tavsiye ediyim kayısı kaynatıp bi kavanoz yanınıza alın sezeryan sonrası tuvalet ini yapmak önemli yapmadan cikarmiolar lavman fln yapmak zorunda kaliolar o yüzden ben kayısı kompostosunun çok faydasini gördüm gerek kalmadi
Erik incir kaynatıp canımYa başka alternatif yok mu? Ben kayısı hiç sevmem
Yüksek derece yıkama ve sıkma yaptirmazsan sıkıntı olmaz.Ben diğer eşyalarida bebek programında yikadimKızlar günaydın
Bebişim eşyalarını yıkamaya başladım
Bu dolgulu alt açmalardan almıştım onları makinede yıkayabiliyor muyuzEki Görüntüle 1845318
Tamam Can'ım sağolErik incir kaynatıp canım
seCam biberon kaynatınca çatlamaz mi?
Evet 39+2 de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?