2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam kızlar bugün kontrol vardi 2400 civarı bebis bu şekilde minyon bir bebek olur dedi 2800 civari doğar dedi çok üzüldüm plesanta previa nedeni ile ameliyata dr girmeyebilir mis fakülte hastanesine kanama riski nedeniyle yollama ihtimali varmış daha da uzuldum birnhafta sonra yine cagirdi bakalim

se
kalitesizse catlayabilir belli markanın ürünü ise sanmıyorum ben avent ve nuk aldım kaynattik bir şey olmadı ki zaten kaynatmadan kullanilmiyor emzik de biberon da

Merhabaa yazdigin ilgimi cektide bende bugun tam biberon ve emzikleri temizlemistim yani en azindan bu yazdigini okuyana kadar öyle düsünmüstüm:) yani birsey sorcam kaynatmak derken bildigimiz tencereye su koyup kaynatcaz mi??anlamadimda:) yani ben bugun bi yarim saat kaynatilmis suda beklettim simdide kurumasini bekliyorum.. Yanlis mi oldu?

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 85
Merhabalar 35+6 günlük hamileyim.plesantamda kireçlenme oldugu için bebeğe az besin gidiyomuş bebeğimin kilosu 2500gr civarı.dr çok kilolu doğmaz dedi sürekli sıvı şeyler tüketmem gerekiyo sizce kilosu çokmu düşük. Birde bebek ters durdugu için ve kireçlenme oldugu için bayramdan önce doğuma alacak 38.haftayı tamamlayınca.rabbim herkese yardımcı olsun sagsalim alalım kucagımıza bebeklerimizi...

O kadar erken siparis verme o zaman 37 sonuna doğru versen yetişir. Hatta sor kaç günde hazır olur diye 3 gün öncesinden hazır olacak gibi siparis verebilirsin
Ya aslında sad ebisi alicam ben suslucem üstlerine bişi oturtcam o yüzden erken alsam diye dertlendim

Ben bugun kızımınultrasonlarina baktım 35+3 de 2680 mis kilosu kızım 39+2 de 3500 doğdu yani az deil seninki merak etme

Canım biraz kaynatırsan daha iyi olur

Canım benim dün 36+2de 2.500çıktı doktorum zayıf dedi ama ben bebeğimin sağlıklı olmasını kilosundan daha çok önemsiyorum. Kızımda 2.800doğmuştu ve çok şükür çok sağlıklı bir bebekti, doğumdan sonra hızla kilo aldı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

kızlar bebek arabasının veya pusetin içine minder tarzında bir şey aldınız mı ? nasıl bir şey almalıyım
Pusetimizin içinde kendi baş sırt destekli içi süngerli bir aparatı var çok güzel bişey. Alt açmalardan aldım bebek arabası için ama pusetin içindeki o aparattan ayrı bulursam onun içine de alacam.

Amin cnm bende ister istemez takıyorum işte kafama saglıklı olması her şeyden önmli tabi.sende sag salim kucagına alırsın inş...

Ya aslında sad ebisi alicam ben suslucem üstlerine bişi oturtcam o yüzden erken alsam diye dertlendim

Anladım siparis deyince hazır alacaksın sandım ama 38 de alsan yine yetişir. Sıvı silikonlar var şişede çok pratik ve güzelde yapıştırıyor . Tabanca fln uğraşma hiç. 38 de başlasan kaç tane hazirlayacaksin yavaş yavaş yapsan bile 3 4 güne hepsi biter bence

Kizlar ben avent soothie emzik aldim bile ve kesinlikle vermeyi dusunuyorum amerika da hastanede verilen bi emzik hepimiz emzik kullandik bu anneye kalmis ben vericem yani

Merhaba kızlar nasılsınız bende durumlar aynı kızım hastanede gunde 1 kere gidip görüyorum sut bırakıp geliyorum şuan iyiyim lavabo sıkıntısı yaşıyorum ıkınma olmayınca daha çıkamadım doğumdan korkmayin emin olun içerde daha çok stres ve sanciniz oluyor dışari çıktıktan sonra büyük bir rahatlama oluyor vücutta

2500 36. Haftada hic te kucuk degil benimki 2800 gr ama 300 gr min hic bi sıkintisi olmaz ayrica bakarsan alttta haftanda 2700 gr yaziyo kiloya takilmamak gerek sağliği yerindeyse

Canım biz gebis gebis devam hayata. Seni minigini merak ediyoruz. Çok şükür sutunu alıyor maşallah daha daha güzel haberlerini bekliyoruz çıktığınız gunu göstersin rabbim

Çatı darlığı da engel aslında. Allah muhafaza bu yüzden doğum sırasında bebek olebiliyor.
O da faktör evet ama güvenilir doktor olmalı nitekim önüne gelen artık catin dar deyip sezaryen günü veriyor hemen. Ben cati muayenesi olmadan dogum ettim cati denen şey zaten bebek indikce açılıyor ama ciddi anlamda dar olanlarda var tabi ki hangisi hayırlı ise o olsun

Hiç düşük deil 500gr doğan bebekler var canım bunada şükür 2 kg dogsa yine iyidir. Hem 38 haftada gayet iyi emin ol burda 30 haftalık doğan yavrular var buyuyorlar şimdi :)

Kızlar bir şey danışmak istiyorum size ... Biz hastane çantamıza biberon koruyuyoruz ya benim görümcem geçen ay doğum yaptı sütü gelmeyince mama verdik ama ebe biberon kullanımına izin vermedi mama kaşığıyla vermemiz gerektiğini söyledi yoksa biberona alışabilirmiş bende bende kaşık ve mama kabı aldım biberonuda koymalı mıyım çantaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…