- 11 Nisan 2014
- 1.869
- 1.779
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.381
Çok tşk ederim cvp için:)Hiç düşük deil 500gr doğan bebekler var canım bunada şükür 2 kg dogsa yine iyidir. Hem 38 haftada gayet iyi emin ol burda 30 haftalık doğan yavrular var buyuyorlar şimdi :)
Canim ben oğluma yatak almadım. Hediye geldi.ama araştırdım bebekler için özellikle besik yatakları sem ortopedik yani yari ortopedik olmaliymis. Markasına çok takılma istikbal,işbir,yataş hepsi iyidirBu arada yataklarınızı sormuştum kızlar ben çok kararsız kaldım ortopedik alanlar hangi marka aldı yataklarını lütfen yardımcı olun kızlar
Benim alacağım da mavi kalp şeklinde süsü yok üstünde parlament mavi çiçek buketleri aldım üstüne onları yapistrcam kilosu 30 tl hemde. Pelit te baya pahalı süslü olanlar bende kendim suslucem sen sade mi kullajicanidilduam ben direk söyle birsey almayi düşünüyorum
Bn cantama biberon koymadim. Mama verilse bile kasikla versinler.Kızlar bir şey danışmak istiyorum size ... Biz hastane çantamıza biberon koruyuyoruz ya benim görümcem geçen ay doğum yaptı sütü gelmeyince mama verdik ama ebe biberon kullanımına izin vermedi mama kaşığıyla vermemiz gerektiğini söyledi yoksa biberona alışabilirmiş bende bende kaşık ve mama kabı aldım biberonuda koymalı mıyım çantaya
Hemşireler kaşıkla akitilmasini istiyor bence doğru da. Çevremde bi çok bebek biberona alisinca emmeyi birakti. Koyup koymamak senin tercihin tabiKızlar bir şey danışmak istiyorum size ... Biz hastane çantamıza biberon koruyuyoruz ya benim görümcem geçen ay doğum yaptı sütü gelmeyince mama verdik ama ebe biberon kullanımına izin vermedi mama kaşığıyla vermemiz gerektiğini söyledi yoksa biberona alışabilirmiş bende bende kaşık ve mama kabı aldım biberonuda koymalı mıyım çantaya
Bu hafta doğarsa aman allahım kaç haftalik kaç kilo olucakKızlar şimdi doktordan geldik; haberler sürprizli bizim melek 1 temmuzu beklemeyecek; hatta doktorumuz bu hafta içinde bile olabilir Dedi; suyumuz yavaş yavaş azalmaya başlamış nstde de sancılarımız çıktı ; bu haftayı atlatırsak doğum 20.haziran gibi gözüküyor
Bn cantama biberon koymadim. Mama verilse bile kasikla versinler.
Bu hafta doğarsa aman allahım kaç haftalik kaç kilo olucak
Ayy canım, hadi bakalım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.Kızlar şimdi doktordan geldik; haberler sürprizli bizim melek 1 temmuzu beklemeyecek; hatta doktorumuz bu hafta içinde bile olabilir Dedi; suyumuz yavaş yavaş azalmaya başlamış nstde de sancılarımız çıktı ; bu haftayı atlatırsak doğum 20.haziran gibi gözüküyor
Ayyyy maşallah iyi ozaman istediği an sürpriz yapabilir ya çok heyecanlı valla ben 1 ay kaldı diye telaslandim daha senin içinde telaslandim Heyecanlaniorjm gelicek olunca bebeislerCanım şuan zaten 38 hafta ile uyumlu; karın çevresi 39.haftada boyu 51-52 cm. Kilosu 3100 Gr , muhtemelen doğum kilosu 3500 olur Dedi boyu da 53 cm yani hafta olarak da boy kilo olarak da şuan sıkıntısı gözükmüyor zaten yeri çok daralmış
Yine de bulunsun tabi doğru dedin :)Can'ım genelde biberonu şırınga ile veriyorlarmış bundan dolayı da ağzı damağı yara olabiliyormuş; bana da hastahanedeki hemşire bugün söyledi biberon koyun mutlaka dedi
Zorlama canım kendini bu sayede bebiside gördün geldin tabi keyfin yerindeSelam annişler. Ben bugün acile gidip nst ye bağlandim. Dün iftardan önce oğlumun mobilyalarini sildim iftarda yemegimi yiyemedim sancidan. Sabrettim bir saat cektim gitmedim dra. Gece geçti. Lakin sabah yine başlayınca gittim. Hafif sancılar çıktı ama doğum sancıları değil. Fazla ayakta kaldiysan olur dedi hemşire. Ama dün ki gibi bebeğin baskısinı hissedersen bekleme öyle dedi. Ben dayanıklıyimdir her sanciya gitmem Dr a ama bu defa korkuttu minnak danam
Hemşireler kaşıkla akitilmasini istiyor bence doğru da. Çevremde bi çok bebek biberona alisinca emmeyi birakti. Koyup koymamak senin tercihin tabi[/QUOTE
Ay alışmasınlar tabi yaa Allah izin verirse en büyük hayalim bebişimi emzirmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?