2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bu arada yataklarınızı sormuştum kızlar ben çok kararsız kaldım ortopedik alanlar hangi marka aldı yataklarını lütfen yardımcı olun kızlar
Canim ben oğluma yatak almadım. Hediye geldi.ama araştırdım bebekler için özellikle besik yatakları sem ortopedik yani yari ortopedik olmaliymis. Markasına çok takılma istikbal,işbir,yataş hepsi iyidir

idilduam ben direk söyle birsey almayi düşünüyorum
Benim alacağım da mavi kalp şeklinde süsü yok üstünde parlament mavi çiçek buketleri aldım üstüne onları yapistrcam kilosu 30 tl hemde. Pelit te baya pahalı süslü olanlar bende kendim suslucem sen sade mi kullajican

Bn cantama biberon koymadim. Mama verilse bile kasikla versinler.

Hemşireler kaşıkla akitilmasini istiyor bence doğru da. Çevremde bi çok bebek biberona alisinca emmeyi birakti. Koyup koymamak senin tercihin tabi

Bu hafta doğarsa aman allahım kaç haftalik kaç kilo olucak

Selam annişler. Ben bugün acile gidip nst ye bağlandim. Dün iftardan önce oğlumun mobilyalarini sildim iftarda yemegimi yiyemedim sancidan. Sabrettim bir saat cektim gitmedim dra. Gece geçti. Lakin sabah yine başlayınca gittim. Hafif sancılar çıktı ama doğum sancıları değil. Fazla ayakta kaldiysan olur dedi hemşire. Ama dün ki gibi bebeğin baskısinı hissedersen bekleme öyle dedi. Ben dayanıklıyimdir her sanciya gitmem Dr a ama bu defa korkuttu minnak danam

Bu hafta doğarsa aman allahım kaç haftalik kaç kilo olucak

Canım şuan zaten 38 hafta ile uyumlu; karın çevresi 39.haftada boyu 51-52 cm. Kilosu 3100 Gr , muhtemelen doğum kilosu 3500 olur Dedi boyu da 53 cm yani hafta olarak da boy kilo olarak da şuan sıkıntısı gözükmüyor zaten yeri çok daralmış

Ayy canım, hadi bakalım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.

Ayyyy maşallah iyi ozaman istediği an sürpriz yapabilir ya çok heyecanlı valla ben 1 ay kaldı diye telaslandim daha senin içinde telaslandim Heyecanlaniorjm gelicek olunca bebeisler

Zorlama canım kendini bu sayede bebiside gördün geldin tabi keyfin yerinde

idilduam o şekilde güzel bir tepsiye koymayı düşünüyorum.
misam çok heyecanliii hadi hayırlısı ama 38 normal olarak dogumu beklemeye başlayacağımız haftalar zaten.kızlar erken geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…