2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gunumuz ayniymis benim bebekte kilo olarak ayni bisorunumda yok dr normal diyo ben anlamadim bu doktorlari.

Kızlar bugün bizim de kontrol günümüzdü, kilomuz 2600 gr olmuş. Pozisyonu doğuma çok uygun, bundan sonra ne kadar erken gelirse o kadar iyi dedi doktorumuz. Sancı hiç çıkmadı, nstde de hareketini az buldu hemşireler, hareketlerini takipteyiz, korkuttu bizi biraz zilli

Bana her gün bi fincan yeşil çay iç dedi, ödem sorunum var elim ayağım şiş. Bir de tempolu yürü dedi ama düz yolda yürüyemiyorum bu göbüşle, tempolu nasıl olcak onu demedi

Yok canim yaa hic te dusuk degil gayet iyi maasallah 40 haftalik 2500 dogan cocuk bile norml kabul ediliyor benim 35+1 de 2250 idi gecen pazartesi bakalim bu pazartesi yine kontrol var insallah 2500 olmustur benim kide anca 2800-2900 dogar tahminimce saglikli olsynlarda dogum sonrasi hizli kilo aliyorlar benim oglum 3090 dogdu 4 aylikken 7-8 kilolardaydi

Kızlar bebisimin park yatağı kime sorsam donenceyi çıkar diyor yok şasi olur yok ışık rahatsız eder sizce ne yapmam lazım donenceyi çıkarım mi
Gule gule guzel gunlerde kullansin misil
Misil uyusum canim bnim besiktede var kimse bana oyle bisey demedi acikcasi senden duydum simdi

Canim tamam sen verme sence kötü busey verilmesi tartismaya acik bi konu her
ayy nasallah cnm 38 haftalik olucak nerdeyse valla benim bebekte 37 yi doldursun gelsin artik cok fazka bekletmesin masallah senin ki de iyi geriye sağlikla doasi kalmis

Ya kizlar su anda anksiyete girmek uzereyim... cok bilmis kocam apartman ilaclanacak biz de ilaclatalim dedi sonra sivi ilaclama kokusuz insana zararsiz dedi tamm dedim 3_4 saat disarida durduk sonra geldik evi havalandirdik... ama simdi icime kurt dustu resmen...

selamlar herkeseeee

oy aceleci bebisler varmis.saglikla gelsinler insallahhhhhh.

ben kuveze konma ihtimaline karsi biberon aldim yanima.istenirse veririm.memeye ve biberone karsi degilim.herkesin fikri ayrilabilir bu konuda.o yuzden kim nasil biliyorsa oyle yapsin bence:)benim arkadasim siringa ile veriyor bir taraftan da.

misam doğurcn mı kııııız. Hadi gelsin de sevelim artık.biz doğurana kadar sen Tecrübeli anne olcksın resmen. Hadi hayırlısı olsun kilosu falan da çok iyi maşşşşlah ona

duamnur kızın en yakın zamanda toparlanip size kavuşur inşallah sutun şifa olsun kuzuya Allah analı babalı büyütsun inşallah ömrü bereketli olsun.

misam hadi hayırlısı olsun bakalım ben bu aralar nedense çok tedirgin im aniden sancım olucak diye korkuyorum 37 +0 olduk bizde

Cnm daha fazla almazmıki üç dört haftada inş alırlar.tabi en önmlisi saglıklı olsunlarda

KizlaarrGöbek kaşıntısindan mahvoldum şu iki haftayı da hayırlısıyla sağ salim atlatsak doğumuma çok az kaldı ve ben çok tedirgin im sancım tutarsa diye 27 sinden önce Allahım hepimizin yardımcısı olsun 37+0 dan selam olsun

Selam canlarim herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum allahın izniyle 36 olduk geceleri lavobadan cikamiyorum söylemesiaayıp rahmim cok batıyor oturamuyorym resmen hareketlerimiz azaldıuyku sdenen bisey yok son haftalar zzorluyorggerçekten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm daha fazla almazmıki üç dört haftada inş alırlar.tabi en önmlisi saglıklı olsunlarda

Alır canım daha merak etme benim bebeğim geçen hafta 1 haftada 300 gr almıştı. Sen muzunu kaşar peyniri ni cevizini Bademini eksik etme

Bugün kontrole gittim kızlar bana göre 36 doktora göre 35 haftadayız (geç döllenme demişti en başta) bebişim 3 kilo olmuş bile her şey yolunda çok şükür
Doktor 10 gün sonra doğum öncesi testleri yapmak için çağırdı
Başka var mı benim gibi dru test isteyen ?

Son düzenleme:
Ayyyy maşallah iyi ozaman istediği an sürpriz yapabilir ya çok heyecanlı valla ben 1 ay kaldı diye telaslandim daha senin içinde telaslandim Heyecanlaniorjm gelicek olunca bebeisler

Can'ım sorma benim normal doğum tarihi 8 temmuzdu; sezaryen olursa 1 temmuzdu doktor bugün bu şekilde konuşunca çok heyecanlandık. Normalde gün içinde olan kasılma ve sancıları umursamıyordum bugün çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…