- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.401
Gunumuz ayniymis benim bebekte kilo olarak ayni bisorunumda yok dr normal diyo ben anlamadim bu doktorlari.Merhabalar 35+6 günlük hamileyim.plesantamda kireçlenme oldugu için bebeğe az besin gidiyomuşbebeğimin kilosu 2500gr civarı.dr çok kilolu doğmaz dedi sürekli sıvı şeyler tüketmem gerekiyo sizce kilosu çokmu düşük. Birde bebek ters durdugu için ve kireçlenme oldugu için bayramdan önce doğuma alacak 38.haftayı tamamlayınca.rabbim herkese yardımcı olsun sagsalim alalım kucagımıza bebeklerimizi...
Ben yataş bebiş modelini aldım ama ilk aylar yanımda baby plus ın beşiğinde yatıracağım. 5-6 aylık gibi kendi yatağına geçecek.Bu arada yataklarınızı sormuştum kızlar ben çok kararsız kaldım ortopedik alanlar hangi marka aldı yataklarını lütfen yardımcı olun kızlar
Ben anne memesine uygun aventin biberonunu aldim gerekli olursa diyeHemşireler kaşıkla akitilmasini istiyor bence doğru da. Çevremde bi çok bebek biberona alisinca emmeyi birakti. Koyup koymamak senin tercihin tabi
Canım ztn farz i misal emmedi eşin eczaneden alır yani çok kasma illa olmasa olmaz deil yaniYine de bulunsun tabi doğru dedin :)
Yok canim yaa hic te dusuk degil gayet iyi maasallah 40 haftalik 2500 dogan cocuk bile norml kabul ediliyor benim 35+1 de 2250 idi gecen pazartesi bakalim bu pazartesi yine kontrol var insallah 2500 olmustur benim kide anca 2800-2900 dogar tahminimce saglikli olsynlarda dogum sonrasi hizli kilo aliyorlar benim oglum 3090 dogdu 4 aylikken 7-8 kilolardaydiMerhabalar 35+6 günlük hamileyim.plesantamda kireçlenme oldugu için bebeğe az besin gidiyomuşbebeğimin kilosu 2500gr civarı.dr çok kilolu doğmaz dedi sürekli sıvı şeyler tüketmem gerekiyo sizce kilosu çokmu düşük. Birde bebek ters durdugu için ve kireçlenme oldugu için bayramdan önce doğuma alacak 38.haftayı tamamlayınca.rabbim herkese yardımcı olsun sagsalim alalım kucagımıza bebeklerimizi...
Gule gule guzel gunlerde kullansin misilKızlar bebisimin park yatağı kime sorsam donenceyi çıkar diyor yok şasi olur yok ışık rahatsız eder sizce ne yapmam lazım donenceyi çıkarım mi
Canim tamam sen verme sence kötü busey verilmesi tartismaya acik bi konu herYorumsuz
ayy nasallah cnm 38 haftalik olucak nerdeyse valla benim bebekte 37 yi doldursun gelsin artik cok fazka bekletmesinCanım şuan zaten 38 hafta ile uyumlu; karın çevresi 39.haftada boyu 51-52 cm. Kilosu 3100 Gr , muhtemelen doğum kilosu 3500 olur Dedi boyu da 53 cm yani hafta olarak da boy kilo olarak da şuan sıkıntısı gözükmüyor zaten yeri çok daralmış
Ya valla bende anlamadım cnm bizmkisi biraz strese sokan cinslerdenGunumuz ayniymis benim bebekte kilo olarak ayni bisorunumda yok dr normal diyo ben anlamadim bu doktorlari.
Cnm daha fazla almazmıki üç dört haftada inş alırlar.tabi en önmlisi saglıklı olsunlardaYok canim yaa hic te dusuk degil gayet iyi maasallah 40 haftalik 2500 dogan cocuk bile norml kabul ediliyor benim 35+1 de 2250 idi gecen pazartesi bakalim bu pazartesi yine kontrol var insallah 2500 olmustur benim kide anca 2800-2900 dogar tahminimce saglikli olsynlarda dogum sonrasi hizli kilo aliyorlar benim oglum 3090 dogdu 4 aylikken 7-8 kilolardaydi
Cnm daha fazla almazmıki üç dört haftada inş alırlar.tabi en önmlisi saglıklı olsunlarda
yok canım 37 haftalığım ama sezeryan tarihini yazınca öyle çıktı :)))Orda 39 haftalik mi yazio inanmiorumyani emzik konusunu kendin deneyimleyerek karar verirsin canjm duruma gore
Ayyyy maşallah iyi ozaman istediği an sürpriz yapabilir ya çok heyecanlı valla ben 1 ay kaldı diye telaslandim daha senin içinde telaslandim Heyecanlaniorjm gelicek olunca bebeisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?