2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım aynen zaten yeri çok daralmış ve suyu da 10 gün yetecek gibi o yüzden en geç 20 sinde kucağımızda olacak inşallah

misam doğurcn mı kııııız. Hadi gelsin de sevelim artık.biz doğurana kadar sen Tecrübeli anne olcksın resmen. Hadi hayırlısı olsun kilosu falan da çok iyi maşşşşlah ona

Can'ım çok tşk ederim valla doktorum 1-2 gün içinde sen tüm hazırlıklarını yap bekleyeceğiz artık Dedi. Gerçi rahim ağzında açılma yok ama sancım çıktı nst de; bu Arada merak eden olursa 65 ve üstü sancıları hissetim .

Canım eğer gelişimi önde değilse çok tedirgin olma, benim 4.aydan beri 2 hafta öndeydi zaten

Ben geçen hafta Salı günü gitmiştim en son sezeryan tarihim 27 haziran anesteziye gönderdi ve kan tahlilleri istedi onu verdik bir dahaki kontrol çarşambaya

Canım eğer gelişimi önde değilse çok tedirgin olma, benim 4.aydan beri 2 hafta öndeydi zaten

Yok canım gelişimi önde değil geçen hafta 36.hafta da yani 2900gr 49cm de boydu suyu falan normaldi kasılma ve sancım da yok henüz.bakalım çarşambaya nasıl olucak

Hadi hayirlisi.

Ben geçen hafta Salı günü gitmiştim en son sezeryan tarihim 27 haziran anesteziye gönderdi ve kan tahlilleri istedi onu verdik bir dahaki kontrol çarşambaya
anladım canım sağol orada sormak aklıma gelmedi benim doğum şeklim belli değil de bir an eve gelince kafama dank etti acaba doğum daha erken mi olacak diye
Gerçi öyle olsa söylerdi ama neyse panik olum birden

inşallah canım vakti gelmiş artık annesi.kendine dikkat et

canım daha 35 haftadasın önünde 2-3 hafta var. 2-3 haftada 400 gram mı alacakmış yani? çok daha fazla alır bence

oyyyy hadi bakalımm çok heyecanlı. bizim doğum da 21-22 haziran gibi olacak. tam tarih salı belli olacak. peşpeşe sağlıkla gelsinler tombiş bebeklerimiz :)

bir iki gün başka yerde kal bence. bu arada da evi eşin iyice havalandırsın

Kızlar merhaba, anne bebek çantası aldınız mı? Nasıl birşey almalıyız. Kolay taşınsın fiye sırt düşünüyorum aslında ama tecrübrli annelerden fikir alsak çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…