- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.421
misam doğurcn mı kııııız. Hadi gelsin de sevelim artık.biz doğurana kadar sen Tecrübeli anne olcksın resmen. Hadi hayırlısı olsun kilosu falan da çok iyi maşşşşlah ona
Bugün kontrole gittim kızlar bana göre 36 doktora göre 35 haftadayız (geç döllenme demişti en başta) bebişim 3 kilo olmuş bileher şey yolunda çok şükür
Doktor 10 gün sonra doğum öncesi testleri yapmak için çağırdı
Başka var mı benim gibi dru test isteyen ?
Canım eğer gelişimi önde değilse çok tedirgin olma, benim 4.aydan beri 2 hafta öndeydi zaten
Kızlar bugün bizim de kontrol günümüzdü, kilomuz 2600 gr olmuş. Pozisyonu doğuma çok uygun, bundan sonra ne kadar erken gelirse o kadar iyi dedi doktorumuz. Sancı hiç çıkmadı, nstde de hareketini az buldu hemşireler, hareketlerini takipteyiz, korkuttu bizi biraz zilli
Bana her gün bi fincan yeşil çay iç dedi, ödem sorunum var elim ayağım şiş. Bir de tempolu yürü dedi ama düz yolda yürüyemiyorum bu göbüşle, tempolu nasıl olcak onu demedi
Bende bunlardan aldim gerekli olursa kullanicamKizlar ben avent soothie emzik aldim bile ve kesinlikle vermeyi dusunuyorum amerika da hastanede verilen bi emzik hepimiz emzik kullandik bu anneye kalmis ben vericem yaniEki Görüntüle 1845490
Az değil ama uzuldum canim bugün 35+0Ben bugun kızımınultrasonlarina baktım 35+3 de 2680 mis kilosu kızım 39+2 de 3500 doğdu yani az deil seninki merak etme
Hadi hayirlisi.Kızlar şimdi doktordan geldik; haberler sürprizli bizim melek 1 temmuzu beklemeyecek; hatta doktorumuz bu hafta içinde bile olabilir Dedi; suyumuz yavaş yavaş azalmaya başlamış nstde de sancılarımız çıktı ; bu haftayı atlatırsak doğum 20.haziran gibi gözüküyor
anladım canım sağol orada sormak aklıma gelmedi benim doğum şeklim belli değil de bir an eve gelince kafama dank etti acaba doğum daha erken mi olacak diyeBen geçen hafta Salı günü gitmiştim en son sezeryan tarihim 27 haziran anesteziye gönderdi ve kan tahlilleri istedi onu verdik bir dahaki kontrol çarşambaya
Aynen cnm onlardan yemeye devammmAlır canım daha merak etme benim bebeğim geçen hafta 1 haftada 300 gr almıştı. Sen muzunu kaşar peyniri ni cevizini Bademini eksik etme
Canım beslenmene eklemeni istediği şeyler olmadimi doktorun bebek kilo alsın diye mesela muz tahin helvası bol yogurt kaşar hellim peyniri flnAz değil ama uzuldum canim bugün 35+0
inşallah canım vakti gelmiş artık annesi.kendine dikkat et:)) valla nstye çıktığımda ebe doktor neden çatı muayenesi yaptı diye sordu, başı yerleşmiş olduğu için sanırım dedim aa o zaman bu Temmuz'u beklemez dedi :) üzerine birde nst de de sancılar çıkınca bu hafif hafif yokluyor seni haberin olsun dedi :)) bakalım inşallah hayırlısıyla gelsin de bal arım :)
canım daha 35 haftadasın önünde 2-3 hafta var. 2-3 haftada 400 gram mı alacakmış yani? çok daha fazla alır benceSelam kızlar bugün kontrol vardi 2400 civarı bebis bu şekilde minyon bir bebek olur dedi 2800 civari doğar dedi çok üzüldüm plesanta previa nedeni ile ameliyata dr girmeyebilir mis fakülte hastanesine kanama riski nedeniyle yollama ihtimali varmış daha da uzuldum birnhafta sonra yine cagirdi bakalim
oyyyy hadi bakalımm çok heyecanlı. bizim doğum da 21-22 haziran gibi olacak. tam tarih salı belli olacak. peşpeşe sağlıkla gelsinler tombiş bebeklerimiz :)Kızlar şimdi doktordan geldik; haberler sürprizli bizim melek 1 temmuzu beklemeyecek; hatta doktorumuz bu hafta içinde bile olabilir Dedi; suyumuz yavaş yavaş azalmaya başlamış nstde de sancılarımız çıktı ; bu haftayı atlatırsak doğum 20.haziran gibi gözüküyor
bir iki gün başka yerde kal bence. bu arada da evi eşin iyice havalandırsınYa kizlar su anda anksiyete girmek uzereyim... cok bilmis kocam apartman ilaclanacak biz de ilaclatalim dedi sonra sivi ilaclama kokusuz insana zararsiz dedi tamm dedim 3_4 saat disarida durduk sonra geldik evi havalandirdik... ama simdi icime kurt dustu resmen...
Benim göğüslerim karardı taniyamiorum memelerimi baskasinin memesini bana monte etmişler gbiKızlar sizinde karnınız karardı mı benim karnım ve göğüslerim vücuduma göre çok Siyah geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?