2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım genel kanı NE amaçla verme taraftarı bebek susar rahat edersin emzik te başka amaç varmı

ben ikisinde de kullandım, özellikle ilki erken doğunca ve emme refleksi olmayınca çok işe yaradı. beslenmeden sonra da hazmı kolaylaştırdığı söyleniyor.
oğlum kv yüzünden bırakıp parmak emmeye başladı ve hala emiyor, emziği bıraktırabiliyoruz ama parmağı asla
neler yaptık, denedik, olmadı şimdilik :))

bir de susmayan bebeğe ne versen kar etmiyor zaten, keşke tek emzik vermekle olsa :)

Evet ablama da hastanede komposto vermişler ben de 9-10 kavanoz kayısı kompostosu yaptım

Emzige alışıp bıraktığı için parmak emmis olabilir benim kızım emmedi çok şükür memeden başka bende emzik almamissim oglusada vermeyi düşünmüyorum canım yani ben şart olduğunu düşünmüyorum yapay bişi neden zorla alistriyim sabiyi diye dusunuorum

bende dün hesap ettim 5 metre alacağım sadece kapı için :) birde ev kapıları olacak odasının kapısı ve dış demir kapı.. beşik etrafı derken 20 metre gidecek
Bende ev kapısının üzerinde denemesini yapıp hastaneye öyle götüreceğim :)) çünkü yaptırdığım isimlik ayna şeklinde lazer kesim bir tane yaptırdım onu hem eve hem hastaneye kullanacağım
inşallah canım vakti gelmiş artık annesi.kendine dikkat et
Sende gelişmeler var mı kuzum ? Küçüldü mü iyice kistler ?

Kızlar merhaba, anne bebek çantası aldınız mı? Nasıl birşey almalıyız. Kolay taşınsın fiye sırt düşünüyorum aslında ama tecrübrli annelerden fikir alsak çok iyi olur.
Ben sırt çantası aldım internetten. Önünde termoslu yeri falan var. Yanında büyük termos çanta ile birlikte 100 tl ye almıştım. Sırt çantasının daha iyi olacağını düşünüyorum..

Birkaç gündür göğsümün hemen altında, karnımın üstünde ara ara karıncalanma oluyor. Özellikle dünden beri daha fazlalaşmaya başladı. Benzer durum yaşayan var mı?

yok ya, ne kadar gıcık oldum anlatamam sana o zaman :))

akıllı bebekler emzik emmez ellerini emer diye diye soktu elini ağzına çocuğun. ben de salak tabii, sadece baktım ne yapıyor diye. şimdi olsa panter gibi atlarım valla üstüne :)))

Suda bekletmekle kaynatmak aynı sonucu vermez hijyen açısından bence . Yıllar önce annem kardeşlerime emzik vs. aldığında tencereye bol kaynamış su koyardı emzik ve biberonu parçalarına ayırıp atardı suyun içine kısık ateşte en az 5 dk fokur fokur kaynatırdı. Aynen ben de öyle yaptım .5 dk sonrasında çıkarıp temiz bir bezin üzerinde hava alacak şekilde tozsuz bir ortamda kuruttum ve buzdolabı poşetine koydum bebeğin çantasına koydum.Emziği de emzik kabına.

en kısa zamanda daha güzel haberlerini bekliyoruz, iyi olun da :)

aynı sıkıntı bende de var ancak ben henüz 34+1 im. lütfen endişelenme ve 38. hafta bence çok iyi. sıvı tüket ve mutlaka yatarak dinlen. çok faydası oluyor gerçekten.

ayyyy çok heyecanlııııııııı :)

evet, tencerede fokur fokur kaynayan suyun içine herşeyi koy, kapağını azıcık açık kalacak şekilde açık bırak ve en az 8 dk. kaynat. sonra soğumasını bekleyip çıkarabilirsin :))

Beni de sağlık ocağından çağırmışlar aç gidecekmişim doğum öncesi testler yapacaklarmış sağ olsunlar ilk günden bu yana sıkı takipteler testler aşılar .. Doktora bugün gittim test istemedi fakat artık haftaya nst ve muayene yapacağız dedi sanırım bir iki hafta kala bizlerden de ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…