- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.441
Yok canım onları yiyom yemekle ilgili değil dedi normal dedi üzülme dediCanım beslenmene eklemeni istediği şeyler olmadimi doktorun bebek kilo alsın diye mesela muz tahin helvası bol yogurt kaşar hellim peyniri fln
İnsalah canim benim heyecanla beklioyomcanım daha 35 haftadasın önünde 2-3 hafta var. 2-3 haftada 400 gram mı alacakmış yani? çok daha fazla alır bence
Canım genel kanı NE amaçla verme taraftarı bebek susar rahat edersin emzik te başka amaç varmı
Kız ağzın bal yesin aynı hislerimiz :) casus olmasın bu hatun bir zamanlar mumlu vardı
Kızlar bebisimin park yatağı kime sorsam donenceyi çıkar diyor yok şasi olur yok ışık rahatsız eder sizce ne yapmam lazım donenceyi çıkarım mi
Bu arada sezeryan olucak lar için bişi tavsiye ediyim kayısı kaynatıp bi kavanoz yanınıza alın sezeryan sonrası tuvalet ini yapmak önemli yapmadan cikarmiolar lavman fln yapmak zorunda kaliolar o yüzden ben kayısı kompostosunun çok faydasini gördüm gerek kalmadi
Emzige alışıp bıraktığı için parmak emmis olabilir benim kızım emmedi çok şükür memeden başkaben ikisinde de kullandım, özellikle ilki erken doğunca ve emme refleksi olmayınca çok işe yaradı. beslenmeden sonra da hazmı kolaylaştırdığı söyleniyor.
oğlum kv yüzünden bırakıp parmak emmeye başladı ve hala emiyor, emziği bıraktırabiliyoruz ama parmağı asla
neler yaptık, denedik, olmadı şimdilik :))
bir de susmayan bebeğe ne versen kar etmiyor zaten, keşke tek emzik vermekle olsa :)
Bende ev kapısının üzerinde denemesini yapıp hastaneye öyle götüreceğim :)) çünkü yaptırdığım isimlik ayna şeklinde lazer kesim bir tane yaptırdım onu hem eve hem hastaneye kullanacağımbende dün hesap ettim 5 metre alacağım sadece kapı için :) birde ev kapıları olacak odasının kapısı ve dış demir kapı.. beşik etrafı derken 20 metre gidecek
Sende gelişmeler var mı kuzum ? Küçüldü mü iyice kistler ?inşallah canım vakti gelmiş artık annesi.kendine dikkat et
Ben sırt çantası aldım internetten. Önünde termoslu yeri falan var. Yanında büyük termos çanta ile birlikte 100 tl ye almıştım. Sırt çantasının daha iyi olacağını düşünüyorum..Kızlar merhaba, anne bebek çantası aldınız mı? Nasıl birşey almalıyız. Kolay taşınsın fiye sırt düşünüyorum aslında ama tecrübrli annelerden fikir alsak çok iyi olur.
Emzige alışıp bıraktığı için parmak emmis olabilir benim kızım emmedi çok şükür memeden başkabende emzik almamissim oglusada vermeyi düşünmüyorum canım yani ben şart olduğunu düşünmüyorum yapay bişi neden zorla alistriyim sabiyi diye dusunuorum
Merhabaa yazdigin ilgimi cektide bende bugun tam biberon ve emzikleri temizlemistim yani en azindan bu yazdigini okuyana kadar öyle düsünmüstüm:) yani birsey sorcam kaynatmak derken bildigimiz tencereye su koyup kaynatcaz mi??anlamadimda:) yani ben bugun bi yarim saat kaynatilmis suda beklettim simdide kurumasini bekliyorum.. Yanlis mi oldu?
Merhaba kızlar nasılsınız bende durumlar aynı kızım hastanede gunde 1 kere gidip görüyorum sut bırakıp geliyorum şuan iyiyim lavabo sıkıntısı yaşıyorum ıkınma olmayınca daha çıkamadım doğumdan korkmayin emin olun içerde daha çok stres ve sanciniz oluyor dışari çıktıktan sonra büyük bir rahatlama oluyor vücutta
Merhabalar 35+6 günlük hamileyim.plesantamda kireçlenme oldugu için bebeğe az besin gidiyomuşbebeğimin kilosu 2500gr civarı.dr çok kilolu doğmaz dedi sürekli sıvı şeyler tüketmem gerekiyo sizce kilosu çokmu düşük. Birde bebek ters durdugu için ve kireçlenme oldugu için bayramdan önce doğuma alacak 38.haftayı tamamlayınca.rabbim herkese yardımcı olsun sagsalim alalım kucagımıza bebeklerimizi...
Kızlar şimdi doktordan geldik; haberler sürprizli bizim melek 1 temmuzu beklemeyecek; hatta doktorumuz bu hafta içinde bile olabilir Dedi; suyumuz yavaş yavaş azalmaya başlamış nstde de sancılarımız çıktı ; bu haftayı atlatırsak doğum 20.haziran gibi gözüküyor
Merhabaa yazdigin ilgimi cektide bende bugun tam biberon ve emzikleri temizlemistim yani en azindan bu yazdigini okuyana kadar öyle düsünmüstüm:) yani birsey sorcam kaynatmak derken bildigimiz tencereye su koyup kaynatcaz mi??anlamadimda:) yani ben bugun bi yarim saat kaynatilmis suda beklettim simdide kurumasini bekliyorum.. Yanlis mi oldu?
Bugün kontrole gittim kızlar bana göre 36 doktora göre 35 haftadayız (geç döllenme demişti en başta) bebişim 3 kilo olmuş bileher şey yolunda çok şükür
Doktor 10 gün sonra doğum öncesi testleri yapmak için çağırdı
Başka var mı benim gibi dru test isteyen ?
Tesekkur ederim rahat olayim ozaman ilk dogumum olacagi icin korkuyorum cok bilgisizim okuyorum arastiriyorum ama yasamak farklidirBenimde bakmamisti oglumda zaten açılıyor dogum anına kadar yalandan catin dar deyip yolluyorlar takma catir catir dogurursun canım o işin prosedürü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?