- 31 Mayıs 2016
- 265
- 280
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.461
Yarasin sezeryan sonrası bol bol iç insallahEvet ablama da hastanede komposto vermişler ben de 9-10 kavanoz kayısı kompostosu yaptım
Elinimi soktu ağzına çocuğunyok ya, ne kadar gıcık oldum anlatamam sana o zaman :))
akıllı bebekler emzik emmez ellerini emer diye diye soktu elini ağzına çocuğun. ben de salak tabii, sadece baktım ne yapıyor diye. şimdi olsa panter gibi atlarım valla üstüne :)))
Yarasin sezeryan sonrası bol bol iç insallah
Tam kaç haftalikki canım konusmuo daha.sen sorduğunda cevap vermiomu normale sakinca yok fln flnTam belli değil sezaryen mi normal mi olduğu doktorum öyle serinki bugün kontrolüm vardı konuşmaya hiiiiiç yanaşmıyor :) ama komposto çok işime yarayacak ben içmesem de misafirlerime ikram edeceğim
Tam kaç haftalikki canım konusmuo daha.sen sorduğunda cevap vermiomu normale sakinca yok fln fln
Yaptiediguniz aynalı kapı süsünün resmini gönderebilir misiniz ben de aynalı tarz yaptırmak istiyorum da nerden nasıl yapılacak bilmiyorumBende ev kapısının üzerinde denemesini yapıp hastaneye öyle götüreceğim :)) çünkü yaptırdığım isimlik ayna şeklinde lazer kesim bir tane yaptırdım onu hem eve hem hastaneye kullanacağım
Sende gelişmeler var mı kuzum ? Küçüldü mü iyice kistler ?
Damaklı tercih ediyomus bebekler de nuk da bi şeffaf var o silikon sanırım bi de sarımsı bi emzik var o sarımsı olan avent gibi anne meme ucuna en yakın şeymiş ondan alayım diyorumDamaklı emzik öneriyo doktorlar bizde geçen hfta sonu aldık avent bakıyodum damaklı emziği yokmuş sanırım nuk güzel ayrıca başka markada alabilirsin ama damaklı olsun bnce
aynnııııııı cümleleer bana kuruluyor.hatta dün hastaneden nst cihazını bağlyan hemşire bile dedi.ayy abla bu erkek karnı diyee :)))))evet yarın yaşayacağım şu izne ayrılıp bi tarafımı devirip yatasım var.. zaten eşimin dr kuzeni normal şartlaarda 3 haftan kalmış deyince bi ateş aldı benio hamile gibi değilsin diyen gillerden olanlar banada sürekli oğlan karnı bu kıza hazırlandın ama dedikçe ağlayasım geliyor yada off ne kadar şişmişsinnn dediklerinde :)
Hickirdigini nasıl anlıyorsun? Ben de böyle kalp atışı gibi oluyo ama kalp atışında yavaş oluyo karnımi indirip indirip kaldırıyor korkuyorum o zaman bu hiçkrık mj?Bebek çok hareketli bazen sert canımı bile acıtıyor sürekli hıçkırıyor dedim aferin ona dedi
Hangi siteden aldiniz ben bakip dokunmadan alamiyorum hosunuza gitti miBen sırt çantası aldım internetten. Önünde termoslu yeri falan var. Yanında büyük termos çanta ile birlikte 100 tl ye almıştım. Sırt çantasının daha iyi olacağını düşünüyorum..
Avent i çok ovenler de oldu da yakınlarımdan da alıp bebeği kullanmayan anneler de var arada kaldim:/Ben kızımda avent kullandım hastaneden geldiğimiz gün verdim aldı hemen, şimdiki bebeğimede avent aldım. tabiki kaliteli olanla başlamanı tavsiye ederim
Hickirdigini nasıl anlıyorsun? Ben de böyle kalp atışı gibi oluyo ama kalp atışında yavaş oluyo karnımi indirip indirip kaldırıyor korkuyorum o zaman bu hiçkrık mj?
Ben İzmir deyim bi de yani sıcak çok tüm pencereler açık üstümüzde bi ince örtü bile yok o halde bile sicakliyorum gece uyuyamiyorum bazen ama diyorum pencere ayak ucuMDA farkında olmadan ayaklarımi usutuyor muyum diye düşünüyorum artık :/Benim de aklıma geldi ama bilemiyorum. Ateş basıyor her taraf açık üstüm açık yatıp kalkıyorum.
Bilmiyorum ki kaynatılır mu yoksa şu üstüne dökülüp bekletiliyo mu :/ ben bitane aldım belki gerek kalmaz biberona diye nuk var eğer emmezse Dr brown almayi düşünüyorumse
kalitesizse catlayabilir belli markanın ürünü ise sanmıyorum ben avent ve nuk aldım kaynattik bir şey olmadı ki zaten kaynatmadan kullanilmiyor emzik de biberon da
Doğmuş bebekler hickirinca Ciğerleri genişliyor denilir yani bebeğe iyi gelirmiş de anne karnında bilmiyodum korkuyorum sıkıştırıyo muyum yoksa ondan mı yapıyo diye teşekkür ederim:)Kızlar hamur işlerinde usta olan yok mu ?
Evet hıçkırık o :) Benimki her sabah hıçkırarak uyandırıyor günde 2-3 kez hıçkırık tutar bugün korkuttu tam 20 dk hıçkırdı kuzum benimiyiymiş hıçkırması neyse ki
Bence ne alırsan al kaynat eğer çatlarsa zaten kalitesizdir kullanmazsın daha iyi ben ondan iki çeşit aldım bir avent anne göğsüyle uyumlu ve gaz yapmayan biberon bir de damak yapısına uygun olan nuk yanımızda dursun sonra eşimiz belli belirsiz saatte almakla filan uğraşmasınBilmiyorum ki kaynatılır mu yoksa şu üstüne dökülüp bekletiliyo mu :/ ben bitane aldım belki gerek kalmaz biberona diye nuk var eğer emmezse Dr brown almayi düşünüyorum
Dr brown zaten eczanelerde yok internetten alacağım onu bulamadım :/ kaynatmak derken kaynayan suya mi koyayim su da kaynamayı devam etsin? Ben daha yapmadım o işi alacagim bikaç şey daha var bekletiyorum hem doguma yakın temizlemek istiyorumBence ne alırsan al kaynat eğer çatlarsa zaten kalitesizdir kullanmazsın daha iyi ben ondan iki çeşit aldım bir avent anne göğsüyle uyumlu ve gaz yapmayan biberon bir de damak yapısına uygun olan nuk yanımızda dursun sonra eşimiz belli belirsiz saatte almakla filan uğraşmasın
Kızlar bence gereksiz deyip bir şeyleri yanınıza almaktan vazgeçmeyin sonra refakatçılarınız perişan olur yk eczane yok ev yok markete gideceğim diye bu arada bunu yazarken aklıma geldi göğüs kalkanı alacaktım göğsün hava almasını sağlayıp yarayı önlüyormuş çantada bulunsa iyi olur galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?