2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bebek kurabiyesi yapacak olan var mı ? Deneyenler bayatlamayan şeker hamurlu kurabiye tarifi isterimmm

Elinimi soktu ağzına çocuğun ben şu an şoktayim nasıl tepki vermedin Allah sabir wersin yani insanlar çok müdahale edince tahammül edemiyorum ya

Tam kaç haftalikki canım konusmuo daha.sen sorduğunda cevap vermiomu normale sakinca yok fln fln

Tam kaç haftalikki canım konusmuo daha.sen sorduğunda cevap vermiomu normale sakinca yok fln fln

35. hafta bitti diyorum ya çok rahat sakin asla panik yapmıyor ben endişeliyim ne yapsam ne etsem diye bebek ve suyu iyi yazık etmeyelim şimdiden karar verip dedi geçen hafta bu hafta da ben açtım konuyu eşimin izin problemi var çünkü haftaya konuşalım dedi nst muayene sonrası konuşucaz galiba ama ne olursa olsun bayram sonrası düşünüyorum bebiş erken gelmezse dedi :)

Yaptiediguniz aynalı kapı süsünün resmini gönderebilir misiniz ben de aynalı tarz yaptırmak istiyorum da nerden nasıl yapılacak bilmiyorum

Damaklı emzik öneriyo doktorlar bizde geçen hfta sonu aldık avent bakıyodum damaklı emziği yokmuş sanırım nuk güzel ayrıca başka markada alabilirsin ama damaklı olsun bnce
Damaklı tercih ediyomus bebekler de nuk da bi şeffaf var o silikon sanırım bi de sarımsı bi emzik var o sarımsı olan avent gibi anne meme ucuna en yakın şeymiş ondan alayım diyorum

aynnııııııı cümleleer bana kuruluyor.hatta dün hastaneden nst cihazını bağlyan hemşire bile dedi.ayy abla bu erkek karnı diyee :)))))

Bebek çok hareketli bazen sert canımı bile acıtıyor sürekli hıçkırıyor dedim aferin ona dedi
Hickirdigini nasıl anlıyorsun? Ben de böyle kalp atışı gibi oluyo ama kalp atışında yavaş oluyo karnımi indirip indirip kaldırıyor korkuyorum o zaman bu hiçkrık mj?

Ben kızımda avent kullandım hastaneden geldiğimiz gün verdim aldı hemen, şimdiki bebeğimede avent aldım. tabiki kaliteli olanla başlamanı tavsiye ederim
Avent i çok ovenler de oldu da yakınlarımdan da alıp bebeği kullanmayan anneler de var arada kaldim:/

Kızlar hamur işlerinde usta olan yok mu ?
Hickirdigini nasıl anlıyorsun? Ben de böyle kalp atışı gibi oluyo ama kalp atışında yavaş oluyo karnımi indirip indirip kaldırıyor korkuyorum o zaman bu hiçkrık mj?

Evet hıçkırık o :) Benimki her sabah hıçkırarak uyandırıyor günde 2-3 kez hıçkırık tutar bugün korkuttu tam 20 dk hıçkırdı kuzum benim iyiymiş hıçkırması neyse ki

Benim de aklıma geldi ama bilemiyorum. Ateş basıyor her taraf açık üstüm açık yatıp kalkıyorum.
Ben İzmir deyim bi de yani sıcak çok tüm pencereler açık üstümüzde bi ince örtü bile yok o halde bile sicakliyorum gece uyuyamiyorum bazen ama diyorum pencere ayak ucuMDA farkında olmadan ayaklarımi usutuyor muyum diye düşünüyorum artık :/

se
kalitesizse catlayabilir belli markanın ürünü ise sanmıyorum ben avent ve nuk aldım kaynattik bir şey olmadı ki zaten kaynatmadan kullanilmiyor emzik de biberon da
Bilmiyorum ki kaynatılır mu yoksa şu üstüne dökülüp bekletiliyo mu :/ ben bitane aldım belki gerek kalmaz biberona diye nuk var eğer emmezse Dr brown almayi düşünüyorum

Doğmuş bebekler hickirinca Ciğerleri genişliyor denilir yani bebeğe iyi gelirmiş de anne karnında bilmiyodum korkuyorum sıkıştırıyo muyum yoksa ondan mı yapıyo diye teşekkür ederim:)

Bilmiyorum ki kaynatılır mu yoksa şu üstüne dökülüp bekletiliyo mu :/ ben bitane aldım belki gerek kalmaz biberona diye nuk var eğer emmezse Dr brown almayi düşünüyorum
Bence ne alırsan al kaynat eğer çatlarsa zaten kalitesizdir kullanmazsın daha iyi ben ondan iki çeşit aldım bir avent anne göğsüyle uyumlu ve gaz yapmayan biberon bir de damak yapısına uygun olan nuk yanımızda dursun sonra eşimiz belli belirsiz saatte almakla filan uğraşmasın
Kızlar bence gereksiz deyip bir şeyleri yanınıza almaktan vazgeçmeyin sonra refakatçılarınız perişan olur yk eczane yok ev yok markete gideceğim diye bu arada bunu yazarken aklıma geldi göğüs kalkanı alacaktım göğsün hava almasını sağlayıp yarayı önlüyormuş çantada bulunsa iyi olur galiba

merhaba kızlar hepinize , ben 32.hafta itibariyle doğum iznine ayrıldım iki haftadır geziyorum eminönünde
bugünde kontrolümüz vardı 34+0 da bebişim 2280 gram boyuda 45 cm di Normalmiş, yalnız suyumun azaldığını takip etmemiz gerektiğini söyledi Normal doğum istiyorsan 40 ı beklemeyiz 39 da veririz suni sancıyı dedi anlamadım

Dr brown zaten eczanelerde yok internetten alacağım onu bulamadım :/ kaynatmak derken kaynayan suya mi koyayim su da kaynamayı devam etsin? Ben daha yapmadım o işi alacagim bikaç şey daha var bekletiyorum hem doguma yakın temizlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…