- 31 Mayıs 2016
- 265
- 280
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.481
41. haftada yaptı benim arkadaşım da suda azalma var demiş ama bebek için iyi bir durum değil o halde zaten sezaryen desen en fazla 38de alırdı galiba o halde normal yalnız çok ağrılı oluyormuş suni ne olacak bizlerin bu hali uyumlu oldumerhaba kızlar hepinize , ben 32.hafta itibariyle doğum iznine ayrıldım iki haftadır geziyorum eminönünde
bugünde kontrolümüz vardı 34+0 da bebişim 2280 gram boyuda 45 cm di Normalmiş, yalnız suyumun azaldığını takip etmemiz gerektiğini söyledi Normal doğum istiyorsan 40 ı beklemeyiz 39 da veririz suni sancıyı dedi anlamadım
Derin tencerede bol suyu kaynat fokurdayınca içine at en az 5 dk içinde kaynasın ( kullanma kılavuzunda da yazıyordu bu şekilde ) sonra pamuk kurulama bezinin üzerine çıkar kendi kendine kurusun bu ilk mikrobunu atmak için sen çantana koy ne olur ne olmaz diye sonra doğuma giderken ufak bir yıkarsın öyle götürürsün ben sancım kasılmam olunca korktum her şeyi bir günde hazırladım :) çünkü ona buna tarif etmekle olmazdı şunu da yap bunu da al..Dr brown zaten eczanelerde yok internetten alacağım onu bulamadım :/ kaynatmak derken kaynayan suya mi koyayim su da kaynamayı devam etsin? Ben daha yapmadım o işi alacagim bikaç şey daha var bekletiyorum hem doguma yakın temizlemek istiyorum
Sende de mi plesanta kireçlenmesi var neden kireçlenirki bu plesanta yaa:/aynı sıkıntı bende de var ancak ben henüz 34+1 im. lütfen endişelenme ve 38. hafta bence çok iyi. sıvı tüket ve mutlaka yatarak dinlen. çok faydası oluyor gerçekten.
iyi geceleerIyi geceler kizlarr
Yalnız değilim demekki valla görmek istemyrm benim karnım da aynı sanki Siyah bi top koumuşssunBenim göğüslerim karardı taniyamiorum memelerimi baskasinin memesini bana monte etmişler gbi
Ben açmadım paketiDerin tencerede bol suyu kaynat fokurdayınca içine at en az 5 dk içinde kaynasın ( kullanma kılavuzunda da yazıyordu bu şekilde ) sonra pamuk kurulama bezinin üzerine çıkar kendi kendine kurusun bu ilk mikrobunu atmak için sen çantana koy ne olur ne olmaz diye sonra doğuma giderken ufak bir yıkarsın öyle götürürsün ben sancım kasılmam olunca korktum her şeyi bir günde hazırladım :) çünkü ona buna tarif etmekle olmazdı şunu da yap bunu da al..
Benim de göğüs uçları kahvelesti karnımda da ince kahve bi çizgi var :)Yalnız değilim demekki valla görmek istemyrm benim karnım da aynı sanki Siyah bi top koumuşssun
merhaba kızlar hepinize , ben 32.hafta itibariyle doğum iznine ayrıldım iki haftadır geziyorum eminönünde
bugünde kontrolümüz vardı 34+0 da bebişim 2280 gram boyuda 45 cm di Normalmiş, yalnız suyumun azaldığını takip etmemiz gerektiğini söyledi Normal doğum istiyorsan 40 ı beklemeyiz 39 da veririz suni sancıyı dedi anlamadım
Sen benden 4 gün onceymissin ztn bende bayram sonrası sezeryan olucam en iyisi sanırım ztn son anda bile sezeryan olabilio belki o yüzden bişi dememistif canım35. hafta bitti diyorum ya çok rahat sakin asla panik yapmıyor ben endişeliyim ne yapsam ne etsem diye bebek ve suyu iyi yazık etmeyelim şimdiden karar verip dedi geçen hafta bu hafta da ben açtım konuyu eşimin izin problemi var çünkü haftaya konuşalım dedi nst muayene sonrası konuşucaz galiba ama ne olursa olsun bayram sonrası düşünüyorum bebiş erken gelmezse dedi :)
Atalay mi yakalanmis aa gunlerdir bekliyordum yataktan firladim valla haberlerde mi gösterdiGünaydın hamiskolar..... sonunda aranan katil yakalanmış çok şükür ya aşırı mutlu oldum valla
Sen benden 4 gün onceymissin ztn bende bayram sonrası sezeryan olucam en iyisi sanırım ztn son anda bile sezeryan olabilio belki o yüzden bişi dememistif canım
Rica ederimBen açmadım paketialdım koydum kenara emzikte karar veremedim onu da alıp temizlerim hepsini dedim tamam çok cook teşekkür ederim :)
Evet yakalnmis valla izmirdeAtalay mi yakalanmis aa gunlerdir bekliyordum yataktan firladim valla haberlerde mi gösterdi
Herşeyin normal i en gusel i canım yapabiliosan sağlık açısından psikolojik açıdan korkmuosan normal yap.ama sezeryan zor deil yani benim acı esigim pk düşük ama ben bile çok kolay atlattim doktorum bile şaşırdı katta en kolay ben ayaklandkm dieEvet öyle olabilir sence sezaryen herkesin dediği gibi kolay mi ? Ben ameliyat olmanın asla kolay olduğunu dusunmuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?