2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
41. haftada yaptı benim arkadaşım da suda azalma var demiş ama bebek için iyi bir durum değil o halde zaten sezaryen desen en fazla 38de alırdı galiba o halde normal yalnız çok ağrılı oluyormuş suni ne olacak bizlerin bu hali uyumlu oldu

Derin tencerede bol suyu kaynat fokurdayınca içine at en az 5 dk içinde kaynasın ( kullanma kılavuzunda da yazıyordu bu şekilde ) sonra pamuk kurulama bezinin üzerine çıkar kendi kendine kurusun bu ilk mikrobunu atmak için sen çantana koy ne olur ne olmaz diye sonra doğuma giderken ufak bir yıkarsın öyle götürürsün ben sancım kasılmam olunca korktum her şeyi bir günde hazırladım :) çünkü ona buna tarif etmekle olmazdı şunu da yap bunu da al..

Ben açmadım paketi aldım koydum kenara emzikte karar veremedim onu da alıp temizlerim hepsini dedim tamam çok cook teşekkür ederim :)

Suyu azaldığı için 40 ı beklemiyor. Suni sanci çook zor. İlk doğumumda günüm gectı suni sanci ile doğum yaptım normal istiyordum. Gece 12 de sanci vermeye başlandı ertesi aksam 20.30 da doğuma girdim o vakte kadar sanci çektim.
Kendi sancinda Allah ın hikmeti sanci pick yapıyor sonra azalıyor. Anne bi nefes alsın kendini toplayın diye. Sunide öyle değil baktılar açılma yok veriyorlarda veriyorlar

Sen benden 4 gün onceymissin ztn bende bayram sonrası sezeryan olucam en iyisi sanırım ztn son anda bile sezeryan olabilio belki o yüzden bişi dememistif canım

Sen benden 4 gün onceymissin ztn bende bayram sonrası sezeryan olucam en iyisi sanırım ztn son anda bile sezeryan olabilio belki o yüzden bişi dememistif canım

Evet öyle olabilir sence sezaryen herkesin dediği gibi kolay mi ? Ben ameliyat olmanın asla kolay olduğunu dusunmuyorum da

Evet öyle olabilir sence sezaryen herkesin dediği gibi kolay mi ? Ben ameliyat olmanın asla kolay olduğunu dusunmuyorum da
Herşeyin normal i en gusel i canım yapabiliosan sağlık açısından psikolojik açıdan korkmuosan normal yap.ama sezeryan zor deil yani benim acı esigim pk düşük ama ben bile çok kolay atlattim doktorum bile şaşırdı katta en kolay ben ayaklandkm die sonuçta anestezi aliosun cerrahi bi müdahale kolay deil ama mecbursan inan kolay atlatilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…