2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Hıçkırarak nefes egzersizi yapıyor akciğerlerine amniyon mayii dolduruyor ve geri atıyor

oyyyy hadi bakalımm çok heyecanlı. bizim doğum da 21-22 haziran gibi olacak. tam tarih salı belli olacak. peşpeşe sağlıkla gelsinler tombiş bebeklerimiz :)

Canım aynen seninle aynı bizim tarihler zaten, bizimkinin de suyu 20-21-22 sine kadar yetecek gibi duruyor, bu hafta gelmezse hemen hemen aynı tarihlerde sezaryene gireceğiz

gunaydin mutlu pazarlar

nstye gittik geldik sukur bir sorun yok.tansiyonda hastanede nasil olduysa 12 8 cikti.evdeki makinami yanlis olcuyor anlamadim gitti.neyse ben tansiyon takibine devam.kizim da iyi sukur.baya hareket etti nst de.ayaklari da tam koyduklari aparatin altindaydi.o ittikce makine cazir cuzur etti:)

plesenta kireclenmesi suyun azalmasi,tansiyon gibi sebeplerle de olabiliyor.

Gunaydin benimde dun bikackere asagi dogru toplandi simdi asagi indigini dusunuyorum cunku alt tarafimda agri var onemli biseymidir dikkat etmelimiyim sizce kizlar.

Gunaydin benimde dun bikackere asagi dogru toplandi simdi asagi indigini dusunuyorum cunku alt tarafimda agri var onemli biseymidir dikkat etmelimiyim sizce kizlar.
Artık son günlerimiz hepimizde ağrılar oluyor, hazırlıklarımızı tamamlayıp bebeğimizin hareketlerini takip edecez bize bir işaret göndermesini bekleyecez:) hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Selam kızlar benimde erken doğum rizkim var bide suyum alt sınırda dedi bol bol dinlen dedi sürekli yatıyorum sıkıldım ama korkuyorum kalkarsam bişey olcak diye benim gibi olan varmi kalkıp temizligimi yapsam yada biraz dışarıya çıksam bi alışverişe gitsem bişey olurmu benim durumunda olan varsa biraz kendinden bahsedebilirmi

Selam canlarim benim prensesim ddün akşamdan beri biyere toplanıp nefesimi kesiyor surekli duşa girip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi doktora gitsemmi bilemedim

Elinimi soktu ağzına çocuğun ben şu an şoktayim nasıl tepki vermedin Allah sabir wersin yani insanlar çok müdahale edince tahammül edemiyorum ya

Diyorum ya, baya aptalmışım, gerçi ben büyükle ilgilenirken oldu bu iş. Tam olarak ne olduğunu da anlamadan.
Tecrübe işte, şimdi olsa diyeceğim ama olamaaaaaaazzzzzz :))

Ben de baska sebeblerden hep istirahat halindeyim. Dun bebek alisverisi icin disari ciktik esim magaznn onune kadar arabayla birakti. Magazadada taburede oturdum annemle gorumcem ve gorevli hersyi onume getrdiler saolsunlar. Sonrada tekrar arabayla eve dondum. Bu sekilde yorulmadim cok sukur

Selam canlarim benim prensesim ddün akşamdan beri biyere toplanıp nefesimi kesiyor surekli duşa girip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi doktora gitsemmi bilemedim

Canim bu aylarda sk sk dus almak ozellikle de sicak su alma diyo annem belin gevser diyo ... ben de tecrubesine inaniyorum beline sicak su dokme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…