- 14 Ocak 2016
- 296
- 499
- 23
- 38
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.501
Kızlar hamur işlerinde usta olan yok mu ?
Evet hıçkırık o :) Benimki her sabah hıçkırarak uyandırıyor günde 2-3 kez hıçkırık tutar bugün korkuttu tam 20 dk hıçkırdı kuzum benimiyiymiş hıçkırması neyse ki
oyyyy hadi bakalımm çok heyecanlı. bizim doğum da 21-22 haziran gibi olacak. tam tarih salı belli olacak. peşpeşe sağlıkla gelsinler tombiş bebeklerimiz :)
ayyyy çok heyecanlııııııııı :)
Benim psikolojim bozulmuştu resmen dışarı çıkamyodum nasıl rahatladım ya.Günaydın hamiskolar..... sonunda aranan katil yakalanmış çok şükür ya aşırı mutlu oldum valla
Artık son günlerimiz hepimizde ağrılar oluyor, hazırlıklarımızı tamamlayıp bebeğimizin hareketlerini takip edecez bize bir işaret göndermesini bekleyecez:) hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahGunaydin benimde dun bikackere asagi dogru toplandi simdi asagi indigini dusunuyorum cunku alt tarafimda agri var onemli biseymidir dikkat etmelimiyim sizce kizlar.
HejaR12 canım senin hastanede nst ücreti ne kdar
90 muayene ücreti dimi canım yaCanım 20 lira nst
Elinimi soktu ağzına çocuğunben şu an şoktayim nasıl tepki vermedin Allah sabir wersin yani insanlar çok müdahale edince tahammül edemiyorum ya
Selam kızlar benimde erken doğum rizkim var bide suyum alt sınırda dedi bol bol dinlen dedi sürekli yatıyorum sıkıldım ama korkuyorum kalkarsam bişey olcak diye benim gibi olan varmi kalkıp temizligimi yapsam yada biraz dışarıya çıksam bi alışverişe gitsem bişey olurmu benim durumunda olan varsa biraz kendinden bahsedebilirmi
Selam canlarim benim prensesim ddün akşamdan beri biyere toplanıp nefesimi kesiyor surekli duşa girip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi doktora gitsemmi bilemedim
90 muayene ücreti dimi canım ya
Özel hastanelerin hepsinde isteniyor sanırımnst ye ücret mi isyeniyor kendi doktorunuzun bulunduğu hastanede bide çok saçma
Evet bencede çok saçma ama veriyorum bende 25 TLnst ye ücret mi isyeniyor kendi doktorunuzun bulunduğu hastanede bide çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?