- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.521
Saol canım bakalım napicam kararsız kaldım başıma ağrı girdi doktor degistrcem midiyeEvet canım 90 lirada muayene ücreti SGK li
Akıl mantık nasıl böyle bişi yapar şaştım kaldım ben bendiyimDiyorum ya, baya aptalmışım, gerçi ben büyükle ilgilenirken oldu bu iş. Tam olarak ne olduğunu da anlamadan.
Tecrübe işte, şimdi olsa diyeceğim ama olamaaaaaaazzzzzz :))
Sende de mi plesanta kireçlenmesi var neden kireçlenirki bu plesanta yaa:/
Saol canım bakalım napicam kararsız kaldım başıma ağrı girdi doktor degistrcem midiye
Ya hastane içimize sinmio diye doktor değiştirmek daha zor o yzden canım çok sıkkin aslında DOKTORUMU sewiorum çünkü napicam bilemiyorum bu zman da degistrmk mantıklı deil tabiSon zamanlarda dr degistirmek çok zor canım Allah yardımcin olsun benim dr çok yoğun doğuma kadar randevu lari kendi ayarladı takİpli hastasıyım diye :))
KizlaarrGöbek kaşıntısindan mahvoldum şu iki haftayı da hayırlısıyla sağ salim atlatsak doğumuma çok az kaldı ve ben çok tedirgin im sancım tutarsa diye 27 sinden önce Allahım hepimizin yardımcısı olsun 37+0 dan selam olsun
puhahahahaha, bakkalmumu :)))
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar, yaa hiç beceremem kiiiKızlar dün aldığımız sürpriz haberden sonra doktor 1-2 günde sen herşeyini hazırla diye tembihleyince oturalım kurabiyeleri yapalım dedik ama ne zor işmiş yaDün gece sahura kadar anca bitti 30 tane kurabiye Fikir olsun size de foto koyuyorum
Bnmkide kiz belkide kizlarda daha cabuk yaslaniyo plesanta:)Bence yapısal diyeceğim ama benim ilk ve 3. De oldu, ikinci gebeliğimde hiç sıkıntım olmamıştı :) benim kızlar kireçlenme yapıyor bende :)))
Selam kızlar benimde erken doğum rizkim var bide suyum alt sınırda dedi bol bol dinlen dedi sürekli yatıyorum sıkıldım ama korkuyorum kalkarsam bişey olcak diye benim gibi olan varmi kalkıp temizligimi yapsam yada biraz dışarıya çıksam bi alışverişe gitsem bişey olurmu benim durumunda olan varsa biraz kendinden bahsedebilirmi
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar, yaa hiç beceremem kiii
sıkıntıdan çatlasanda yat, inan işe yarıyor. aynı sıkıntı bende de var. yatıyorum ve beklemedeyim. son kontrolüm daha iyiydi, beklemeye karar verdik.
temizlik vs sadece hayalini kur derim, benden sana tavsiye; sakın yorulacağın hiç birşeyi yapma. arkadaşımızın söylediği gibi eğer seni kapıya kadar bırakacak ve içeride herşeyi sana getirecek biri varsa anca öyle çık sokağa.
misam ciğim gunun mü belli oldu kaçırdım ben
Kızlar dün aldığımız sürpriz haberden sonra doktor 1-2 günde sen herşeyini hazırla diye tembihleyince oturalım kurabiyeleri yapalım dedik ama ne zor işmiş yaDün gece sahura kadar anca bitti 30 tane kurabiye Fikir olsun size de foto koyuyorum
Cok guzel olmuslar eline saglik bol cesit yapmissin yoruluraun tabi bn yapsam tek ceait yaparim heralde ama comta ugrasmak istemiyorum cikilata aldim e bebek sekeride ordum daha nolsun du fotosunuda atimKızlar dün aldığımız sürpriz haberden sonra doktor 1-2 günde sen herşeyini hazırla diye tembihleyince oturalım kurabiyeleri yapalım dedik ama ne zor işmiş yaDün gece sahura kadar anca bitti 30 tane kurabiye Fikir olsun size de foto koyuyorum
Canım bu dönem hızlı büyüyor sanırım ondan karnın gerilmiştir; bizimki normalde haftada 100-150 gr alırken son 2 haftada 800 gr birden almış ki hiçbirşeye dikkat etmedim. Tedirgin olmakta çok haklısın; inan dün doktor bizi Şok'a soktuktan sonra benim beyin firar Bu hafta inşallah gelmezde ondan sonraki hafta pzt salı planlı girerim doğuma
Kızlar dün aldığımız sürpriz haberden sonra doktor 1-2 günde sen herşeyini hazırla diye tembihleyince oturalım kurabiyeleri yapalım dedik ama ne zor işmiş yaDün gece sahura kadar anca bitti 30 tane kurabiye Fikir olsun size de foto koyuyorum
Benim gunum netlesti 22 si canim hepimiz hemen hemen ayni tarihemi denk gliyo nasil heyecanliyim korkularda varvtabi belden uyusturmaya karar verdimCanım aynen seninle aynı bizim tarihler zaten, bizimkinin de suyu 20-21-22 sine kadar yetecek gibi duruyor, bu hafta gelmezse hemen hemen aynı tarihlerde sezaryene gireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?