2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Saol canım bakalım napicam kararsız kaldım başıma ağrı girdi doktor degistrcem midiye

Son zamanlarda dr degistirmek çok zor canım Allah yardımcin olsun benim dr çok yoğun doğuma kadar randevu lari kendi ayarladı takİpli hastasıyım diye :))

Son zamanlarda dr degistirmek çok zor canım Allah yardımcin olsun benim dr çok yoğun doğuma kadar randevu lari kendi ayarladı takİpli hastasıyım diye :))
Ya hastane içimize sinmio diye doktor değiştirmek daha zor o yzden canım çok sıkkin aslında DOKTORUMU sewiorum çünkü napicam bilemiyorum bu zman da degistrmk mantıklı deil tabi

Canım bu dönem hızlı büyüyor sanırım ondan karnın gerilmiştir; bizimki normalde haftada 100-150 gr alırken son 2 haftada 800 gr birden almış ki hiçbirşeye dikkat etmedim. Tedirgin olmakta çok haklısın; inan dün doktor bizi Şok'a soktuktan sonra benim beyin firar Bu hafta inşallah gelmezde ondan sonraki hafta pzt salı planlı girerim doğuma

Kızlar dün aldığımız sürpriz haberden sonra doktor 1-2 günde sen herşeyini hazırla diye tembihleyince oturalım kurabiyeleri yapalım dedik ama ne zor işmiş ya Dün gece sahura kadar anca bitti 30 tane kurabiye Fikir olsun size de foto koyuyorum

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 149
  • image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 117
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar, yaa hiç beceremem kiii

sıkıntıdan çatlasanda yat, inan işe yarıyor. aynı sıkıntı bende de var. yatıyorum ve beklemedeyim. son kontrolüm daha iyiydi, beklemeye karar verdik.

temizlik vs sadece hayalini kur derim, benden sana tavsiye; sakın yorulacağın hiç birşeyi yapma. arkadaşımızın söylediği gibi eğer seni kapıya kadar bırakacak ve içeride herşeyi sana getirecek biri varsa anca öyle çık sokağa.

Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar, yaa hiç beceremem kiii

Canım bende de yetenek sıfır maalesef de Allah'tan çok yakın arkadaşım var pasta şefi o ısrar etti birlikte yaparız diye toplanıp yaptık dün gece.... Baya uğraştırıcı birşeymiş ama

Selam kizlar nasilsiniz
haftaya p.tesi olan randevuyu gec diye persembeye cektim goremesemde ozledim oglusumu
Ama yine aclik tokluk sekerime bakacaklar buyuk ihtimal yuksek cikcak cunku ramazan sebebiyle dayanamayip arakladim tatlilardan ben naapam nedeem atin beni denizlere

Ben de ertelemek için kalkmıyorum yerimden, gerçi bana doktorum artık vakti, normal rutinine devam et yani yürümek istersen yürü, sadece çok yorulma bu hafta dedi...Ama daha annem yok, hazırlıklar bitmedi kendimizi hep 1 temmuza göre programlamıştık...Bu hafta gelmeye kalkarsa zor olacak benim için, bol bol su içip sadece uzanıyorum dünden beri...Bu hafta gelecekse de bari 2-3 gün geç gelsin diye, doktorumda tam tersi rutine devam et doğmak isterse doğsun diyor , gelip kendi bakmayacak nasılsa

misam ciğim gunun mü belli oldu kaçırdım ben

canım dün doktora gittik, normalde planlanan 1 temmuzdu biz de eşimin izni bayram tatilde kaynamasın 25. haziranda alır mı acaba, erken olur mu ki diye konuşmaya gittik ki kontrol de bebeğin tüm ölçümleri 39.hafta ile uyumlu çıktı. (gerçi şaşırmadık hep 2 hafta öndeydi) Ama bu sefer bebek kendini doğuma hazırlamaya başlamış, çünkü nefes egzersizlerine başlamış diyaframını kontrol etti, zaten 51 -52 cm gözüküyor kilosu da 3200 gibiydi, suyu haftası ile uyumlu azalmış, plasenta yaşlanmaya başlamış. Beklemeyecek bu hafta bile gelebilir süRpriz olmaz bize, gelecek yakınlarınıza haber verin gelsinler siz de hazırlıklarınızı 1-2 gün içinde tamamlayın dedi. Ama şu da var cumartesiye kadar gelme sancın ve kanaman olmazsa cumartesi sabahı son kan tahlillerini yapar, anestezi uzmanı ile görüşür ayın 20.si pzt ya da salı alırız çünkü o günlerde suyu kritik seviyeye inmiş olacak... Kısacası şuan şaşkınlık içerisindeyiz eşimle, öyle bekliyoruz :)

Kurabiye tarifi diye iniyorum iki gündür tarif isterim Bebeğimin her şeyini kendim yaptım kapı süsü şekeri terlik taç emzirme yastigi vs. kurabisşlerini de kendim yapicam seke hamuru aldım da denenmiş güzel bur tarif arıyorum

Cok guzel olmuslar eline saglik bol cesit yapmissin yoruluraun tabi bn yapsam tek ceait yaparim heralde ama comta ugrasmak istemiyorum cikilata aldim e bebek sekeride ordum daha nolsun du fotosunuda atim

Eklentiler

• image.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 112

Evet canım son haftalar bebek daha cok kilo alıyor benimde 1 hafta içinde 300 gr almıştı çarşamba tekrar gideceğim bakalim bazen eşime diyorum kontrol diye gidip doğuma alırsa diye :))

Çok güzel görünüyor kurabiyeler canım ellerinize sağlık kuzuda sağlıkla gelsin inşallah

Canım aynen seninle aynı bizim tarihler zaten, bizimkinin de suyu 20-21-22 sine kadar yetecek gibi duruyor, bu hafta gelmezse hemen hemen aynı tarihlerde sezaryene gireceğiz
Benim gunum netlesti 22 si canim hepimiz hemen hemen ayni tarihemi denk gliyo nasil heyecanliyim korkularda varvtabi belden uyusturmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…