2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

:))))))

benim tek sıkıntım 34. haftadayım daha. 35 i görsek çok iyi olacak :)

Yok canım bebegin alışverişini yapmışım sıkıldığım için öyle çıkıp biraz dolaşmak istedim ama cesaret edemedim

Canim bu aylarda sk sk dus almak ozellikle de sicak su alma diyo annem belin gevser diyo ... ben de tecrubesine inaniyorum beline sicak su dokme
Ben usuttum belimde kaburgam falan tutuldu doktor sicak uygula dedi kas gevsetici verdiyoksa hareket edemiyordum insallah erken dogumu tetiklemez

:))))))

benim tek sıkıntım 34. haftadayım daha. 35 i görsek çok iyi olacak :)
Canim senin niye erken gelmesi tutmuş benim kanamam oldu doktorum dedi açılma yok ama doğum başlamış iglerle serunlarla durdurdular benim doktorumda 36 haftaya kadar gelmese daha iyi ozaman kuvese gerek kalmaz internetten baktim o haftada doğanların çoğunu koymuşlar INŞALLAH RABBİM hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip eder

çok güzeller canım hepsini tek tek poşetleyip süsleyecek misin böyle mi dağıtacaksın? bide hastanede mi verecrksin evde mi?

insanbuL @ElmiraBugdayci kızlar sorduğunuz için teşekkür ederim mr sonucundan da net bişey çıkmadı doğumu bekliyoruz dediler. küçüldü kistler ama kaybolmadı. kızım doğuma kadar iyileşemedi malesef. tek hedefim tek isteğim buydu ama olmadı. çok büyük ihtimalle ameliyat olacak şimdi diyorum ki inşallah doğar doğmaz olması gerekmesin de en azından yaşında falan olsun.
idilduam cepten özel mesaj atamadım burdan sorayım kızın ameliyat olmuştu ya ameliyatı kim yapmıştı acaba? sürekli hatırlatıp duruyorum ama yardımına ihtiyacım var

matsiyahoje canım istedigini sorabilirsin. Şişli memorialde nüvit bey yaptı ztn iki yerde ayapiolar dendi o zman heyet inceledi göğüs cerrahlari deri Marmara üniversitesi hastanesindeydi hocaydi çocuk göğüs cerrahisindendi canım. Idilin Akciğer de yırtık vardı bide kist varmış ki biz bunu sonra öğrendik yalancı yemek borusu varmış nefes Borusu na baskı yapan iki ameliyat aynı anda oldu koltuk altından sırta doğru bi kesi yeri var ordan girmişler 2 müdahale için

canım arkadaşım pasta şefi birebir tartı ile aşağıdaki tariften yaptı; ama biz kurabiye belki yenir belki yenmez vs diye margarin kullandık aynı oranda, bir de unu 400gr koydu ama biraz yumuşak oldu sonra parça parça açarken biraz daha eliyle ekledi az az o şekilde yaptı;

linkini de koyayım: http://kurabiyekokuyor.blogspot.com.tr/2014/01/seker-hamuru-kaplamaya-uygun-kurabiye.html

200 gr tereyağ
200 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr elenmiş un ( benim hamurum 350 gr aldı. )
1 paket vanilya

Kizlar dun paylasmstm hala aklima takiliyo bana bi yorum yapinnnnnnnnn

Cok guzel olmuslar eline saglik bol cesit yapmissin yoruluraun tabi bn yapsam tek ceait yaparim heralde ama comta ugrasmak istemiyorum cikilata aldim e bebek sekeride ordum daha nolsun du fotosunuda atim

çok cici olmuş canım seninkide, el emeği ayrı oluyor ya kalıplar varken deneyelim dedik ama işte asıl yoran ne yapacağına karar vermek

Benim gunum netlesti 22 si canim hepimiz hemen hemen ayni tarihemi denk gliyo nasil heyecanliyim korkularda varvtabi belden uyusturmaya karar verdim

evet şuan benim bildiğim 10 gün sonra sen ben tommbik bir de, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.... Bizim de epidural sezaryen olacak, korkum şuan sadece bu hafta içi gelebilir dedi ondan korkuyorum çünkü annem yok çrş günü gelebilecek, eşim çalışıyor hani o yokken sancılarım artarsa panik olur muyum diye. İnan ben şuan sezaryenden hiç korkmuyorum çünkü bence şuan işin en kısa sürecek kısmı o Tedirginim ya sancılarım tutarsa diye, bebek gelecek nasıl hissedeceğim bilemiyorum çok heyecanlıyım korkularım tedirginliğim bundan

M mmyy4 canim aslinda dogru soyluyorsun annemde çok sıcak suda banyo yapma demişti ama inan kasilmasina dayanamıyorum biyerde toplanıyor öyle geriliyorki o an can havliyle alsınlar bile diyorum yağlar kremler naparsam yapayım geçmiyor duş iyi geliyor diye duşa giriyorum

çok güzeller canım hepsini tek tek poşetleyip süsleyecek misin böyle mi dağıtacaksın? bide hastanede mi verecrksin evde mi?

Canım poşetledim ama annem henüz gelmediği için kurdele ile bağlamadım klips ile tutturdum annem çrş gelinc eklipleri çıkartıp minik pembe kurdeleler ile bağlayacağım belki bir de üzerine uğur böceği ya da inci yapıştırırım elimde mevcut. Ben hastahaneye götüreceğim oraya gelenlere vereceğim kalan olursa da evde veririm 30 tane yaptık zaten...

Pozisyon degstr canm o zaman gecer buyuk ihtimal bi de ben kasildi mi Ya Basıt Ya Şafi esmaul husnasini okuyom :))

matsiyahoje bizim ameliyatimiz 5.5 aylık oldu 2.5 aydan 5 5 aya hastanelerde surunduk diyebilirim yaşında ameliyat onermiolar daha zor oluo çocuk hrsey e ellio cekio diye bebkken yapmak en iyisiymis bende çok direndim yaptirmamak için ama doktorlar elinizde patlamaya hazır bomba var akşam uyur sabah bi bakarsiniz çocuk ölmüş olur demişler eşime ben bunu yeni duydum maalesef 1 hafta hastane de yattık ve kilolu bi bebek ti ameliyatı çok kolay atlatti.kilosu Az olan bebekler ameliyatı kaldiramaz demişti dotorlar.durumun varsa ameliyatı en iyi yerde memorialde yaptır derim dewlwt hastanesinde anneden başka kimse duramıyor yaninda ziyaretçi bile alinmio biz o yüzden memorialde yaptrdik çok ta iyi bi karar vermisiz dedik nuvit bey ve hastane yönünden

Canım eğer yapan insanlar 3-4 saat havalandırmak vs yeterli dediyse yeterlidir bence.... Zaten yapmadan önce ne zaman girip çıkacağınızı söylemişlerdir

Yapan kisi evden cikmaya bile gerek yok dedi . Ben ilacin adini ogrendim sonra prodpektusunda da oyle yaziyo mekani terk etmeye gerek yok yaziyo . Canim Yattigim odayi da annem sildi oyle uyudum hep balkon kapisi acik tuttuk zaten sivi ilac ama basiretim baglandi pimpirikliyim zaten niye boyle biseye izin verdim diye insallah tedbirsizlik yapmamisimdirRABBIMe emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…