- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.541
Ben de ertelemek için kalkmıyorum yerimden, gerçi bana doktorum artık vakti, normal rutinine devam et yani yürümek istersen yürü, sadece çok yorulma bu hafta dedi...Ama daha annem yok, hazırlıklar bitmedi kendimizi hep 1 temmuza göre programlamıştık...Bu hafta gelmeye kalkarsa zor olacak benim için, bol bol su içip sadece uzanıyorum dünden beri...Bu hafta gelecekse de bari 2-3 gün geç gelsin diye, doktorumda tam tersi rutine devam et doğmak isterse doğsun diyor , gelip kendi bakmayacak nasılsa
Yok canım bebegin alışverişini yapmışım sıkıldığım için öyle çıkıp biraz dolaşmak istedim ama cesaret edemedimsıkıntıdan çatlasanda yat, inan işe yarıyor. aynı sıkıntı bende de var. yatıyorum ve beklemedeyim. son kontrolüm daha iyiydi, beklemeye karar verdik.
temizlik vs sadece hayalini kur derim, benden sana tavsiye; sakın yorulacağın hiç birşeyi yapma. arkadaşımızın söylediği gibi eğer seni kapıya kadar bırakacak ve içeride herşeyi sana getirecek biri varsa anca öyle çık sokağa.
Ben usuttum belimde kaburgam falan tutuldu doktor sicak uygula dedi kas gevsetici verdiyoksa hareket edemiyordum insallah erken dogumu tetiklemezCanim bu aylarda sk sk dus almak ozellikle de sicak su alma diyo annem belin gevser diyo ... ben de tecrubesine inaniyorum beline sicak su dokme
hayrdr canm, erkn gelme ihtimali mi var bebişin.:))))))
benim tek sıkıntım 34. haftadayım daha. 35 i görsek çok iyi olacak :)
Canim senin niye erken gelmesi tutmuş benim kanamam oldu doktorum dedi açılma yok ama doğum başlamış iglerle serunlarla durdurdular benim doktorumda 36 haftaya kadar gelmese daha iyi ozaman kuvese gerek kalmaz internetten baktim o haftada doğanların çoğunu koymuşlar INŞALLAH RABBİM hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip eder:))))))
benim tek sıkıntım 34. haftadayım daha. 35 i görsek çok iyi olacak :)
gerçekten de aferin ona:) hıçkırması hareketli olması güçlü olması çok çok iyi annesi maşallah miniğineBebek çok hareketli bazen sert canımı bile acıtıyor sürekli hıçkırıyor dedim aferin ona dedi
çok güzeller canım hepsini tek tek poşetleyip süsleyecek misin böyle mi dağıtacaksın? bide hastanede mi verecrksin evde mi?Kızlar dün aldığımız sürpriz haberden sonra doktor 1-2 günde sen herşeyini hazırla diye tembihleyince oturalım kurabiyeleri yapalım dedik ama ne zor işmiş yaDün gece sahura kadar anca bitti 30 tane kurabiye Fikir olsun size de foto koyuyorum
Kurabiye tarifi diye iniyorum iki gündür tarif isterimBebeğimin her şeyini kendim yaptım kapı süsü şekeri terlik taç emzirme yastigi vs. kurabisşlerini de kendim yapicam seke hamuru aldım da denenmiş güzel bur tarif arıyorum
Kizlar dun paylasmstm hala aklima takiliyo bana bi yorum yapinnnnnnnnnYa kizlar su anda anksiyete girmek uzereyim... cok bilmis kocam apartman ilaclanacak biz de ilaclatalim dedi sonra sivi ilaclama kokusuz insana zararsiz dedi tamm dedim 3_4 saat disarida durduk sonra geldik evi havalandirdik... ama simdi icime kurt dustu resmen...
Cok guzel olmuslar eline saglik bol cesit yapmissin yoruluraun tabi bn yapsam tek ceait yaparim heralde ama comta ugrasmak istemiyorum cikilata aldim e bebek sekeride ordum daha nolsun du fotosunuda atim
Benim gunum netlesti 22 si canim hepimiz hemen hemen ayni tarihemi denk gliyo nasil heyecanliyim korkularda varvtabi belden uyusturmaya karar verdim
Kizlar dun paylasmstm hala aklima takiliyo bana bi yorum yapinnnnnnnnn
çok güzeller canım hepsini tek tek poşetleyip süsleyecek misin böyle mi dağıtacaksın? bide hastanede mi verecrksin evde mi?
Pozisyon degstr canm o zaman gecer buyuk ihtimal bi de ben kasildi mi Ya Basıt Ya Şafi esmaul husnasini okuyom :))
Canım eğer yapan insanlar 3-4 saat havalandırmak vs yeterli dediyse yeterlidir bence.... Zaten yapmadan önce ne zaman girip çıkacağınızı söylemişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?