2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende esimde ayetel kursi okuyoruz pozisyonda değiştiriyorum banamisin demiyor canım tahminimce son haftalarda hızlı büyüyor ya yeri dar gelince skisiyor minigim oyuzden banada rahat vermiyor katlanicaz aartık yeterki saglikla gelsinler onerini dikkate alicam tatlım M mmyy4

Canim nst ye baktirdin mi? Kasilmalar duzenli araliklarla mi oluyor dikkat ettin mi?

sağol canım verdiğin bilgiler için. onu da araştıralım aslında doktorumuzu seçtik ama herhangi bir aksilik olması durumunda gitmek için alternatif arıyoruz. iz kaldı mı peki? yada geçer dediler mi? annelik işte herşeyi düşünüyoruz

İz duruo canım geçmez muhtemelen vücut büyüdükçe esnio genişlio eti sanki.

Ayy çok heyecanlı maşallah bu fistiga iyi buyumus iyi bakmissin yerim onu:) hayırlısı olsun sağlıkla kucaginiza alın güzelim inşallah girmeden haber verirsin de teyzeleri dualarla doğuma yollar çok sevindim senin adına sende bitir hazırlıkları bir bakmissin bugün gelmiş dogum farklı bir olay :)

Şimdi kızlar affiniza sığınarak bir soru sormak istiyorum siz bacilarima. Ben hafta itibarı ile 30 da cinsel ilişkiyi bırakmıştım. Geçenlerde esim isteyince deneyelim dedim. Ama esim geri kacti rahmin çok açık dedi korktum dedi. Adam uyudu ama gelin bana sorun. Korku sardı. Esim çok anlar böyle şeyleri. Hamile oldugumu bile o söyledi sen hamilesin dedi ertesi günü test yaptım po zitifti. Şimdi onu dikkate almalimiyim. Alttan muayene olsam mi salı günü kontrol var doktora desem bakar mi birde ben hiç gebeliklerimde alttan muayene olmadim korkuyorum kanamam olurda dursun yere erken doğumu tetikler diye. Bebegimin hareketleri keskin ve sert oyle paldır kuldur değil kolunu bile çevirirken ben pozisyon değiştiriyorum ki yavrucak anca çeviriyor yeri yok gibi surekli rahmimde sizi zonklama şeklinde baskı var napmam gerek bilemedim

Benim suyum azalıyor ve plesentamda kireçlenme var. Bu yüzden erken doğacağa benziyor :)

canım prospektesünde de yazıyorsa için rahat olsun, riski olsa yazarlar zaten bence boşuna boşuna stres yapıyorsun bebeğe ve sana zararlı... Hem ilaçlanması da iyi, ilaçlanmayıp oluşacak haşere mikrobu daha zararlı şimdi sen söyleyince bizim apartmanda niye yapmıyorlar diye düşündüm gerçekten yeşillik içindeyiz çünkü

Canım benim kasıklarımdaki kasılmaların 30-32 gibi başlamıştı, eşinin bunu anlayabileceğini sanmıyorum ama için rahat etmiyorsa kontrol sırasında rahim ağzında açıklık var mı diye sorabilirsin oradaki kasları ultrasonda görüyor doktor, zaten oradaki kasların açıklığı ve kasılması önemli.... Yine tatmin olmazsan doktordan alttan muayenede isteyebilirsin ama ona gerek bile kalmaz sanıyorum....

aynen canım dünden beri herşeyi hazırladık sayılır zaten hazırdı sadece ertelediğimiz 1-2 şey vardı onlarda tamam... Artık ayakları uzatıp bekleme vakti

canım iyi yapıyorsun çok sıcak su kasları gevşettiği için doğumu tetikleyebilir, eskiden 8 aydan sonra hamileleri her hafta hamama götürürlermiş doğumu kolay olsun diye, ılık su ile yapabilirsin ben hergün giriyorum duşa yatmadan anca rahatlıyorum

Teşekkürler sizinki güzel olmuş elinize sağlık ben de tek tip tek renk yapacagim tek başıma anca ugrasirim bayılıyorum el emegi bir şeyler yapmaya daha değerli oluyor

1cicek3bocek aynı şeyi biz yaşadık canım doktora diyemedim ama ultrasona baktığında açılma yok rahim de dedi içim rhat etti ama doğuma kadar bacimsin moduna grdik bizde

Kanama veya sanci yoksa bence sorun yoktur canim. Bence alttan muayene olup bos yere riske girme. Ultrasonla olcebiliyor zaten doktorlar.

Çok geçmiş olsun :-(

Canım ben 37.haftamdayım ama bebek 39.hafta ile uyumlu , şuan suyum 39.hafta ile uyumlu şekilde azalmış ve kasılmalarım var doktorum erken doğum değil ama bu hafta bekliyorum sürpriz olmaz dedi. Annem çrş günü gelebilecek, normalde sezaryen tarihim 1 temmuzdu. Şuan gelmemesi için elimden geleni yapıyorum bu haftayı atlatmak için. Bol su içip, dinlen bence mümkünse tuvalet dışında hiç kalkma... Dışarıya çık ama riskin varsa öyle çok yürüme ben zaten yürüyemiyorum çünkü 5 adım atsam kasıklarımda baskı hissediyorum bu yüzden de gelecek diye korkuyorum... Ayaklarını yukarıya koyarak dinlen bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…