- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.561
sağol canım verdiğin bilgiler için. onu da araştıralım aslında doktorumuzu seçtik ama herhangi bir aksilik olması durumunda gitmek için alternatif arıyoruz. iz kaldı mı peki? yada geçer dediler mi? annelik işte herşeyi düşünüyoruzmatsiyahoje canım istedigini sorabilirsin. Şişli memorialde nüvit bey yaptı ztn iki yerde ayapiolar dendi o zman heyet inceledi göğüs cerrahlari deri Marmara üniversitesi hastanesindeydi hocaydi çocuk göğüs cerrahisindendi canım. Idilin Akciğer de yırtık vardı bide kist varmış ki biz bunu sonra öğrendik yalancı yemek borusu varmış nefes Borusu na baskı yapan iki ameliyat aynı anda oldu koltuk altından sırta doğru bi kesi yeri var ordan girmişler 2 müdahale için
İz duruo canım geçmez muhtemelen vücut büyüdükçe esnio genişlio eti sanki.sağol canım verdiğin bilgiler için. onu da araştıralım aslında doktorumuzu seçtik ama herhangi bir aksilik olması durumunda gitmek için alternatif arıyoruz. iz kaldı mı peki? yada geçer dediler mi? annelik işte herşeyi düşünüyoruz
Bence de bjsey olmaz canim sikma canini allahin izniyleKizlar dun paylasmstm hala aklima takiliyo bana bi yorum yapinnnnnnnnn
Ayy çok heyecanlı maşallah bu fistiga iyi buyumus iyi bakmissin yerim onu:) hayırlısı olsun sağlıkla kucaginiza alın güzelim inşallah girmeden haber verirsin de teyzeleri dualarla doğuma yollar çok sevindim senin adına sende bitir hazırlıkları bir bakmissin bugün gelmiş dogum farklı bir olay :)canım dün doktora gittik, normalde planlanan 1 temmuzdu biz de eşimin izni bayram tatilde kaynamasın 25. haziranda alır mı acaba, erken olur mu ki diye konuşmaya gittik ki kontrol de bebeğin tüm ölçümleri 39.hafta ile uyumlu çıktı. (gerçi şaşırmadık hep 2 hafta öndeydi) Ama bu sefer bebek kendini doğuma hazırlamaya başlamış, çünkü nefes egzersizlerine başlamış diyaframını kontrol etti, zaten 51 -52 cm gözüküyor kilosu da 3200 gibiydi, suyu haftası ile uyumlu azalmış, plasenta yaşlanmaya başlamış. Beklemeyecek bu hafta bile gelebilir süRpriz olmaz bize, gelecek yakınlarınıza haber verin gelsinler siz de hazırlıklarınızı 1-2 gün içinde tamamlayın dedi. Ama şu da var cumartesiye kadar gelme sancın ve kanaman olmazsa cumartesi sabahı son kan tahlillerini yapar, anestezi uzmanı ile görüşür ayın 20.si pzt ya da salı alırız çünkü o günlerde suyu kritik seviyeye inmiş olacak... Kısacası şuan şaşkınlık içerisindeyiz eşimle, öyle bekliyoruz :)
hayrdr canm, erkn gelme ihtimali mi var bebişin.
Canim senin niye erken gelmesi tutmuş benim kanamam oldu doktorum dedi açılma yok ama doğum başlamış iglerle serunlarla durdurdular benim doktorumda 36 haftaya kadar gelmese daha iyi ozaman kuvese gerek kalmaz internetten baktim o haftada doğanların çoğunu koymuşlar INŞALLAH RABBİM hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip eder
Bence de bjsey olmaz canim sikma canini allahin izniyle
Yapan kisi evden cikmaya bile gerek yok dedi . Ben ilacin adini ogrendim sonra prodpektusunda da oyle yaziyo mekani terk etmeye gerek yok yaziyo . Canim Yattigim odayi da annem sildi oyle uyudum hep balkon kapisi acik tuttuk zaten sivi ilac ama basiretim baglandi pimpirikliyim zaten niye boyle biseye izin verdim diye insallah tedbirsizlik yapmamisimdirRABBIMe emanet
Şimdi kızlar affiniza sığınarak bir soru sormak istiyorum siz bacilarima. Ben hafta itibarı ile 30 da cinsel ilişkiyi bırakmıştım. Geçenlerde esim isteyince deneyelim dedim. Ama esim geri kacti rahmin çok açık dedi korktum dedi. Adam uyudu ama gelin bana sorun. Korku sardı. Esim çok anlar böyle şeyleri. Hamile oldugumu bile o söyledi sen hamilesin dedi ertesi günü test yaptım po zitifti. Şimdi onu dikkate almalimiyim. Alttan muayene olsam mi salı günü kontrol var doktora desem bakar mi birde ben hiç gebeliklerimde alttan muayene olmadim korkuyorum kanamam olurda dursun yere erken doğumu tetikler diye. Bebegimin hareketleri keskin ve sert oyle paldır kuldur değil kolunu bile çevirirken ben pozisyon değiştiriyorum ki yavrucak anca çeviriyor yeri yok gibi surekli rahmimde sizi zonklama şeklinde baskı var napmam gerek bilemedim
Ayy çok heyecanlı maşallah bu fistiga iyi buyumus iyi bakmissin yerim onu:) hayırlısı olsun sağlıkla kucaginiza alın güzelim inşallah girmeden haber verirsin de teyzeleri dualarla doğuma yollar çok sevindim senin adına sende bitir hazırlıkları bir bakmissin bugün gelmiş dogum farklı bir olay :)
canım arkadaşım pasta şefi birebir tartı ile aşağıdaki tariften yaptı; ama biz kurabiye belki yenir belki yenmez vs diye margarin kullandık aynı oranda, bir de unu 400gr koydu ama biraz yumuşak oldu sonra parça parça açarken biraz daha eliyle ekledi az az o şekilde yaptı;
linkini de koyayım: http://kurabiyekokuyor.blogspot.com.tr/2014/01/seker-hamuru-kaplamaya-uygun-kurabiye.html
200 gr tereyağ
200 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr elenmiş un ( benim hamurum 350 gr aldı. )
1 paket vanilya
Şimdi kızlar affiniza sığınarak bir soru sormak istiyorum siz bacilarima. Ben hafta itibarı ile 30 da cinsel ilişkiyi bırakmıştım. Geçenlerde esim isteyince deneyelim dedim. Ama esim geri kacti rahmin çok açık dedi korktum dedi. Adam uyudu ama gelin bana sorun. Korku sardı. Esim çok anlar böyle şeyleri. Hamile oldugumu bile o söyledi sen hamilesin dedi ertesi günü test yaptım po zitifti. Şimdi onu dikkate almalimiyim. Alttan muayene olsam mi salı günü kontrol var doktora desem bakar mi birde ben hiç gebeliklerimde alttan muayene olmadim korkuyorum kanamam olurda dursun yere erken doğumu tetikler diye. Bebegimin hareketleri keskin ve sert oyle paldır kuldur değil kolunu bile çevirirken ben pozisyon değiştiriyorum ki yavrucak anca çeviriyor yeri yok gibi surekli rahmimde sizi zonklama şeklinde baskı var napmam gerek bilemedim
matsiyahoje bizim ameliyatimiz 5.5 aylık oldu 2.5 aydan 5 5 aya hastanelerde surunduk diyebilirim yaşında ameliyat onermiolar daha zor oluo çocuk hrsey e ellio cekio diye bebkken yapmak en iyisiymis bende çok direndim yaptirmamak için ama doktorlar elinizde patlamaya hazır bomba var akşam uyur sabah bi bakarsiniz çocuk ölmüş olur demişler eşime ben bunu yeni duydum maalesef 1 hafta hastane de yattık ve kilolu bi bebek ti ameliyatı çok kolay atlatti.kilosu Az olan bebekler ameliyatı kaldiramaz demişti dotorlar.durumun varsa ameliyatı en iyi yerde memorialde yaptır derim dewlwt hastanesinde anneden başka kimse duramıyor yaninda ziyaretçi bile alinmio biz o yüzden memorialde yaptrdik çok ta iyi bi karar vermisiz dedik nuvit bey ve hastane yönünden
Selam kızlar benimde erken doğum rizkim var bide suyum alt sınırda dedi bol bol dinlen dedi sürekli yatıyorum sıkıldım ama korkuyorum kalkarsam bişey olcak diye benim gibi olan varmi kalkıp temizligimi yapsam yada biraz dışarıya çıksam bi alışverişe gitsem bişey olurmu benim durumunda olan varsa biraz kendinden bahsedebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?