2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar,

sezaryen olacaklar için yazıyorum. bir süredir aklımdaydı ama unuttum hep yazmayı. bebek çıktıktan hemen sonra bir süre sizinle duruyor ancak sizin dikişleriniz vs yapılırken bebeği küveze alıyorlar ve duruma göre en az 2 saat küvezde kalıyor. prosedür bu olduğu için yapıyorlar, meraklanmayın ve telaşlanmayın lütfen. hayırlısı olsun herkes için :)

Arkadaşlar birkaç gündür göğsümün hemen altında karnımın üstünde hafiften uyuşma hissi var ara ara, özellikle de akşamları. Benzer durumu yaşayan var mı?

İnşallah gerek kalmaz ameliyata canım benim. Hayırlısıyla doğsunda miniğin inşallah herşey yoluna girer. Belki yaşına kadar belli bir tedavi uygulanır, bu da iyileşmesini sağlar. Dualarımdan eksik etmiyorum seni

Canım sağlığı yerine gelsin de iz bişey olmaz Allahın izniyle büyüdükçe azalır bence izi bende küçükken kalça cikikligi ameliyatı olmuşum ilk önce iz daha belirgindi şimdi çok çok az
anladım canım. ya aslında bizim durumda iz miz düşünmek en son şey. inan bende olsa umrumda olmazdı ama çocuğumda olunca kıyamadım ilerde özgüven eksikliği mi olur içine kapanık mı olur vs diye onu bile düşünüyorum

kızlar benim için önemli bir sorum var. genel anestezi ile sezeryan olucam. sezeryana girdim çıktım diyelim. ne zaman ayılırım? bebeğimin ameliyat olma durumu var biliyorsunuz.genel anezteziyle olacağı için acaba ben uyanmadam daha bebeğimi hiç görmeden ameliyata alırlar mı diye bi telaş aldı beni. ortalama ne kadar sürer ayılmam??

N11den aldım stylo marka çanta. Başka alışveriş sitelerinde de var. Biraz ağır gibi ama işlevsel duruyor
Kizlar ablam bunu almis n11 den bana cok begendim ici de buyuk rengi biraz koyu cikmis fotoda

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-12-22-22-57.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 103
İnan gozukmeyen bir yerde merak etme sıkma canini gerek kalmicak ameliyat a belkide şimdiden sıkma canini tatlım. Benim eşimin 1 yaşında olduğu ameliyat izi duruo ben de 8 yaşında boğazım dan olmuştum o da duruo cocugumun kaderi bize benzedi sanirim

Beni doğuma aldılar canım genel anestezi 9.46 da kızım doğmuş videosu var o anın.ben odaya 11 i geciodu ben odaya geldigkmde imkan varsa epidural yapsan aklın kalmaz canim

Anlar değil mi makineleri aman aman kaliteli değil özel ama detaylida doktor söylemişti bu söyler mi bilmiyorum esimi sorma hamileligimde cinsiyeti öğrenene kadar o söyleyip durdu yine oğlan bu diye yaşlı neneler gibi aynı kusma renginden guzellesmeme kadar bakıp sen oğlan dogurucan dedi

Bebegim 1.si senin imzan olmadan bebeğini alamazlar ameliyata zaten bunları bu hafta konus neylesin. Sezaryen de ayilma zaman alıyor genel anestezi ise. Ama yerinde olsam epidural olurdum hem bebeğini görürsün hem durumu hakkında çabuk bilgi sahibi olursun hemde9 ayın hasretini giderirsin az da olsa sezaryen olmadim ama olanları gördüm yakinimda baygın oluyorsun hep o an sacmalayanlar bile gördüm maddi imkanın el veriyor ise epidural dogum hakkında doktorun ile bir görüş hem kurban olduğum allah o kadar büyük ki sen suan ameliyat vsdüşünürken bir bakmissin bebeğin gayet sağlıklı doğmuş :)

Beni doğuma aldılar canım genel anestezi 9.46 da kızım doğmuş videosu var o anın.ben odaya 11 i geciodu ben odaya geldigkmde imkan varsa epidural yapsan aklın kalmaz canim
2 saat falan baygın kaldın o zaman galiba. benim doğum devlette olacağı için epidural gibi bi şansım yok. ama sizin doktorla da görüşücez. baya uzak oluyo ama nakil vs gerekirse gidilir. şuan ister istemez en kötü ihtimalini düşünüp ona göre plan yapıyoruz.sanki doğar doğmaz ameliyata alıncakmış gibi düşünüyoruz ve hazırlanıyoruz. inşallah gerek kalmaz bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…