2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Agzin bal yesin herkes boyle dusunse keske. Her suyan aaaaaa neden sezeryan diye tepki veeiyor deli oluyorum bende ben oyle istiyorum cunku diyorum

Bende tamamen oyle dusunup sezeryana karar verdim allahim hepimizin hakkinda hayirliaini versin saglicakla koklamak kucaklamak nasip olsun insallah

Hayırlı geceler kızlar birkaç gündür bebek için alışverişteyiz, hafta sonu mesajları pek takip edemedim 36. Haftaya giriyorum bi türlü bebek arabasına karar veremedim bi de yeni taşındım ankara dan istanbula artık çok yoruldum siz ne yaptınız ne önerirsinir casual bi de chicco lite weeyi öneriyorlar satıcılar. bu arada kızlar almak isterseniz chicconun 5li hastane çıkışı 29 tlydi ben aldım güzel bence☺

Hurma dogumu kolaylaştırıyor. HAdisi serifte de tavsiye ediliyo hamilelere. Arkadasima da tavsiye etti doktor hutma ye normal dogumu kolaylastiriyo diye. Bi zarari olacagini sanmiyorum ben de bayadir yiyorum. Hurma tansiyona bile iyi geliyo canim faydasi çok

Ben de araştırdım biraz canım hz.meryem de hurma yemiş hatta doğumundan önce hurma dalının yanına götürmüşler doğumu kolay olsun diye ben acaba erken doğum riski oluşturur mu diye tedirgin oldum

Hangi hastanede olck devlette de Epidüral var ki ben de devlette yapcm düşünmyrm ama varmış yani

Öyle bişey olcksada görenler resmini falan çekssin senin için mutlaka hatırlat inş hiç gerek kalmaz allahtan umut kesilmez

Ben de yiyorum devamlı.bişey olcğını zannetmem bi de haftalarımız ilerde di şu saatten sonra erken doğumdan çok doğum nasıl kolay olur die düşünerek hareket etmeşiyiz die düşünyrm kısmetten ötesi olmaz

Ayy ne biliyim cnm ya 34 haftalığım daha en azından 37 falan olsa hiç dert etmicem zaten azar azar yerim ben de napıyım normalde de pek aram yoktur ama gebelik saolsun yemediğim şeyleri yediriyo :)

Ayy ne biliyim cnm ya 34 haftalığım daha en azından 37 falan olsa hiç dert etmicem zaten azar azar yerim ben de napıyım normalde de pek aram yoktur ama gebelik saolsun yemediğim şeyleri yediriyo :)
Hadis te geçiyo ya o beni rahatlatıyo.burda kimdi hatırlamyrm hamileliğin başından beri yiyodu.onların bi zamanı var Allah ol dynce olck ben hep böyle düşünüp kendimi rahatlatyrm hamileliğim boyunca maydanoz yedim nerdeyse.sonradan düşük yaptığını duydum şu Ana kadar bi sorunum olmadı çok şükğr.tabi ki riski vardır korkar dikkat eder insan bişey diyemem de biraz kısmet işi bence ye hurmayı bişey olmaz yani sen hamilesin içinde kalmasın.kan şekerini de düzenler.bol bol da su iç ohhh

Amin canım inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bebeğini kucaklar evine gidersin.

haklısın canım ya bazen de fazla düşünmemek lazım. yine de çok küçük bir ihtimal de olsa epidural oluyor mu diye soracağım. devlette epidural olacağını sanmamakla beraber şansımı deneyeceğim

Canim onu ayarliyolar diye biliyorum.birkac hafta once arkadasim sezeryan oldu.odasina cikana kadar ayilmis.yarinda yakin arkadasim sezeryan olacak bakiyim o da ayni mi olacak.haber ederim sana
çok sevinirim canım sağolasın. kürtaj olduğumda da çok kısa zaman içinde ayılıp hemen kendimi hastaneden dışarı atmıştım. o genel anestezi miydi yoksa komple bayılttılar ama daha hafif bişey miydi bilmiyorum

Kizlar hastane cantasina 2 tane pijama takimi koydum gecelige gerek varmi
ben de iki pijama koydum.gecelik almayacaktım bile pek giymem çünkü.ama sonradan gecelik hediye gelince ne olur nolmaz diye onu da koydum hastane çantama. aksilik olur pijamalarım kirlenirse yedek olsun dedim. gecelik aldıysan koy almadıysan alıp da koyma bence

ben de bebek arabamı kısa bi zaman önce aldım. casual cadillac aldım ben.biraz teferruatlı ama güzel.tekerlekleri büyük olduğu için bozuk yollarda sürüşü çok iyi trona modeli de iyi diyolar. chicco liteway alırsan plus olanı alıcan sen yani anakucağı da olan olması lazım. onun puseti bana hiç sağlam gelmedi baston puset sonuçta. ama aslına bakarsan herkes ilerde baston pusete dönüyo. o yüzden o çok daha uzun yıllar kullanabileceğin bişey olur. ben çok hafif ve basit diye liteway almadım ilerde baston puset almayı göze aldım

Gunaydin canlarr.. biz kontrole gidiyoruz birazdan.aciklik devam etmismis tekrar kontrol edilecek.bakalim ne durumdayiz belli olur artik.geri evimize donucez hissi var ama belli de olmaz.gecen kontrolde supriz gelismeler olmustu simdide hersey olabilir camtamizi falan sirtlicaz her ihtimale karsii

Gunaydin bizim de bugun kontrolumuz var ama taa aksam 6 da :) ben de son gittigimde sanci durmasa yatisim yapilacakti, hazirliksiz gittigime pisman oldum. bundan sonra kontrollere valizle gitmeye karar verdim

Canim abartmadan ye tabiki ama 37 den sonra abartarak yiyebilirsin :)) bende 3 4 gundur basladim yemeye.acilmayi ve dogumu kolaylastiriyomus diye duydum ben.sen isini garantiye al oyle tuket

Gunaydin bizim de bugun kontrolumuz var ama taa aksam 6 da :) ben de son gittigimde sanci durmasa yatisim yapilacakti, hazirliksiz gittigime pisman oldum. bundan sonra kontrollere valizle gitmeye karar verdim
Bizde aticaz bagajda dursun artik eve cikarmicaz :) bana da yatis ihtimaline karsi sabah mesai baslangici gel dedi.o yuzden erkenden gidiyoruz ya ama dedim ya nedense geri gonderilcem gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…