2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canın acil bi durum olursa beni kşmse beklemez babasının imzasıyla alırlar ameliyata. devlet hastanesi olduğu için epidural şansım yok malesef. aslında şuan kendimi düşünüyorum bebeğimi görmeyi düşünüyorum bencillik ediyorum ama emzirmesi de var bunun. emzirmeyi de 2 saat falan sonra yapıcam o zaman. diyorum 9ay karnımda taşıdığım bebeğimi ayılınca ona buna sorucam nasıl diye zoruma gitti düşündükçe.vakit yaklaştıkça da her ayrıntıyı düşünmeye başladım. inşallah güle oynaya evimize gideriz inşallah ameliyata gerek kalmaz ama şuan ister istemez en kötüsünü düşünüyoruz

İyi akşamlar hanimlar :) Karnımin sağ tarafina bıçak saplaniyo gibi oluyo nefes alırken aciyod göğsümden aşağıya doğru oldu şimdi de gobek deliğinden şeyim doğru oluyo bu sancı mi?

Canım biraz kaynatırsan daha iyi olur

evet, tencerede fokur fokur kaynayan suyun içine herşeyi koy, kapağını azıcık açık kalacak şekilde açık bırak ve en az 8 dk. kaynat. sonra soğumasını bekleyip çıkarabilirsin :))

Cevaplar icin tsk kizlar yarin ilk isim bu olsun ozaman :)

İyiymiş kız evdeki jinekolog anlarlar Can'ım merak etme. Ben de devlete gidiyorum öyle ahım şahım değil makineleri

İyi akşamlar hanimlar :) Karnımin sağ tarafina bıçak saplaniyo gibi oluyo nefes alırken aciyod göğsümden aşağıya doğru oldu şimdi de gobek deliğinden şeyim doğru oluyo bu sancı mi?
bana da bebek yandan ittirince alttan bıçak saplanıyo gibi oluyo. doktora söyledim idrar tahlili yaptı. enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım ama o ağrı geçmedi

Icini ferah tut kotu seyler dusunme iyi dusun iyi olsun. Doguma girerken dua et kabul oluyo aciz oldugumuz icin hayirlisi olsun hakkinizda

Can'ım devlette olunca epidural olmuyor mu? Kardeşim 4 sene önce üniversitede yaptı epiduralle. Yarın kontrolüm var ben de doktoruma bir sorayım bakalım Nasıl olacakmış

Icini ferah tut kotu seyler dusunme iyi dusun iyi olsun. Doguma girerken dua et kabul oluyo aciz oldugumuz icin hayirlisi olsun hakkinizda
amin canım. iyi düşünüyorum ama kötüye de hazırlık yapıyorum. zaten duadan başka elden gelen bişey yok allaha sığındık. inşallah allah hepimize yardım eder

matsiyahoje canım benim bende senin gibi genel anesteziye sezeryan olucam sendeki soru işaretlerinin aynısı bende de mevcut lakin benim tek dusuncem ameliyattan kazasız belasızcçıkıp evladimi gormek eşim benden önce gorucek eminimki ben gelene kadar gozunu uzerinden ayirmicak oyuzden rahatim geç olsun sağlıklı olsun kendini bu şekilde teselli et tatlım. Yoksa çok git gel yasarsin.

Canim onu ayarliyolar diye biliyorum.birkac hafta once arkadasim sezeryan oldu.odasina cikana kadar ayilmis.yarinda yakin arkadasim sezeryan olacak bakiyim o da ayni mi olacak.haber ederim sana

Canim bence anlarlar ya.bana normalde cati muayenesini 1 hafta sonra yapacakken ultrasona girdikten sonra simdi yapayim dedi.demekki gordu birseyler ki oyle fikir degistirdi

Kizlar hastane cantasina 2 tane pijama takimi koydum gecelige gerek varmi
Bende 2 takim pijama koydum.geceligim var ama koymadim.oldum olasi giyemiyorum cunku bacaklarim birbjrine degdimi cok rahatsiz oluyorum.sen normalde giyebiliyosan koy.ama bende giyemiyorum diyosan koyma hic

kızlar ben mecburen saçlarımı boyatmak zorundayım geçen yıl mayıs 5 te röfleyaptırmıştım.o günden bu güne boyanmadı.öle rezill ki boyanın ötesi yaşımdan ötürü heryeri bemmbeyaz.doğum sonrası da bebeğimi 4-5 saat bırakacak kiimsem yok röfleye gidemem mecburen doğumdan 1 hafta önce boyatmak istiyorum.fikirlerinizi alabilir miiyim???nette de bu konuda bu videoyu buldum

Allah yardimcimiz olaun banada heran gelebilir gibi geliyo cok agzim siIm akintim oluyor eger sezeryan gununden once gelirse devlet hastanesi cok yakin bana o aciyla devletemi gitsem diorum

İyi geceler hanımlar size bişey danışcam eşim hurma almış nette de hurmanın doğumu tetiklediği rahmin açılmasını sağladığı yazıyo bazı sitelerde de çok faydalı olduğu hamilelik boyunca yenmesi gerektiği yazıyo canım da çok istiyo napsam ki bi fikir verin arkadaşlar 3-4 tane yedim ama kesmiyo buarada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…