- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.621
canın acil bi durum olursa beni kşmse beklemez babasının imzasıyla alırlar ameliyata. devlet hastanesi olduğu için epidural şansım yok malesef. aslında şuan kendimi düşünüyorum bebeğimi görmeyi düşünüyorum bencillik ediyorum ama emzirmesi de var bunun. emzirmeyi de 2 saat falan sonra yapıcam o zaman. diyorum 9ay karnımda taşıdığım bebeğimi ayılınca ona buna sorucam nasıl diye zoruma gitti düşündükçe.vakit yaklaştıkça da her ayrıntıyı düşünmeye başladım. inşallah güle oynaya evimize gideriz inşallah ameliyata gerek kalmaz ama şuan ister istemez en kötüsünü düşünüyoruzBebegim 1.si senin imzan olmadan bebeğini alamazlar ameliyata zaten bunları bu hafta konus neylesin. Sezaryen de ayilma zaman alıyor genel anestezi ise. Ama yerinde olsam epidural olurdum hem bebeğini görürsün hem durumu hakkında çabuk bilgi sahibi olursun hemde9 ayın hasretini giderirsin az da olsa sezaryen olmadim ama olanları gördüm yakinimda baygın oluyorsun hep o an sacmalayanlar bile gördüm maddi imkanın el veriyor ise epidural dogum hakkında doktorun ile bir görüş hem kurban olduğum allah o kadar büyük ki sen suan ameliyat vsdüşünürken bir bakmissin bebeğin gayet sağlıklı doğmuş :)
Canım biraz kaynatırsan daha iyi olur
Suda bekletmekle kaynatmak aynı sonucu vermez hijyen açısından bence . Yıllar önce annem kardeşlerime emzik vs. aldığında tencereye bol kaynamış su koyardı emzik ve biberonu parçalarına ayırıp atardı suyun içine kısık ateşte en az 5 dk fokur fokur kaynatırdı. Aynen ben de öyle yaptım .5 dk sonrasında çıkarıp temiz bir bezin üzerinde hava alacak şekilde tozsuz bir ortamda kuruttum ve buzdolabı poşetine koydum bebeğin çantasına koydum.Emziği de emzik kabına.
evet, tencerede fokur fokur kaynayan suyun içine herşeyi koy, kapağını azıcık açık kalacak şekilde açık bırak ve en az 8 dk. kaynat. sonra soğumasını bekleyip çıkarabilirsin :))
İyiymiş kız evdeki jinekologAnlar değil mi makineleri aman aman kaliteli değil özel ama detaylida doktor söylemişti bu söyler mi bilmiyorum esimi sorma hamileligimde cinsiyeti öğrenene kadar o söyleyip durdu yine oğlan bu diye yaşlı neneler gibi aynıkusma renginden guzellesmeme kadar bakıp sen oğlan dogurucan dedi
bana da bebek yandan ittirince alttan bıçak saplanıyo gibi oluyo. doktora söyledim idrar tahlili yaptı. enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım ama o ağrı geçmediİyi akşamlar hanimlar :) Karnımin sağ tarafina bıçak saplaniyo gibi oluyo nefes alırken aciyod göğsümden aşağıya doğru oldu şimdi de gobek deliğinden şeyim doğru oluyo bu sancı mi?
Icini ferah tut kotu seyler dusunme iyi dusun iyi olsun. Doguma girerken dua et kabul oluyo aciz oldugumuz icin hayirlisi olsun hakkinizdacanın acil bi durum olursa beni kşmse beklemez babasının imzasıyla alırlar ameliyata. devlet hastanesi olduğu için epidural şansım yok malesef. aslında şuan kendimi düşünüyorum bebeğimi görmeyi düşünüyorum bencillik ediyorum ama emzirmesi de var bunun. emzirmeyi de 2 saat falan sonra yapıcam o zaman. diyorum 9ay karnımda taşıdığım bebeğimi ayılınca ona buna sorucam nasıl diye zoruma gitti düşündükçe.vakit yaklaştıkça da her ayrıntıyı düşünmeye başladım. inşallah güle oynaya evimize gideriz inşallah ameliyata gerek kalmaz ama şuan ister istemez en kötüsünü düşünüyoruz
Can'ım devlette olunca epidural olmuyor mu? Kardeşim 4 sene önce üniversitede yaptı epiduralle. Yarın kontrolüm var ben de doktoruma bir sorayım bakalım Nasıl olacakmışcanın acil bi durum olursa beni kşmse beklemez babasının imzasıyla alırlar ameliyata. devlet hastanesi olduğu için epidural şansım yok malesef. aslında şuan kendimi düşünüyorum bebeğimi görmeyi düşünüyorum bencillik ediyorum ama emzirmesi de var bunun. emzirmeyi de 2 saat falan sonra yapıcam o zaman. diyorum 9ay karnımda taşıdığım bebeğimi ayılınca ona buna sorucam nasıl diye zoruma gitti düşündükçe.vakit yaklaştıkça da her ayrıntıyı düşünmeye başladım. inşallah güle oynaya evimize gideriz inşallah ameliyata gerek kalmaz ama şuan ister istemez en kötüsünü düşünüyoruz
amin canım. iyi düşünüyorum ama kötüye de hazırlık yapıyorum. zaten duadan başka elden gelen bişey yok allaha sığındık. inşallah allah hepimize yardım ederIcini ferah tut kotu seyler dusunme iyi dusun iyi olsun. Doguma girerken dua et kabul oluyo aciz oldugumuz icin hayirlisi olsun hakkinizda
ben olmuyo diye biliyorum sen sorunca beni etiketler misin salı ben de sorayım.Can'ım devlette olunca epidural olmuyor mu? Kardeşim 4 sene önce üniversitede yaptı epiduralle. Yarın kontrolüm var ben de doktoruma bir sorayım bakalım Nasıl olacakmış
Canim onu ayarliyolar diye biliyorum.birkac hafta once arkadasim sezeryan oldu.odasina cikana kadar ayilmis.yarinda yakin arkadasim sezeryan olacak bakiyim o da ayni mi olacak.haber ederim sanakızlar benim için önemli bir sorum var. genel anestezi ile sezeryan olucam. sezeryana girdim çıktım diyelim. ne zaman ayılırım? bebeğimin ameliyat olma durumu var biliyorsunuz.genel anezteziyle olacağı için acaba ben uyanmadam daha bebeğimi hiç görmeden ameliyata alırlar mı diye bi telaş aldı beni. ortalama ne kadar sürer ayılmam??
Canim bence anlarlar ya.bana normalde cati muayenesini 1 hafta sonra yapacakken ultrasona girdikten sonra simdi yapayim dedi.demekki gordu birseyler ki oyle fikir degistirdiAnlar değil mi makineleri aman aman kaliteli değil özel ama detaylida doktor söylemişti bu söyler mi bilmiyorum esimi sorma hamileligimde cinsiyeti öğrenene kadar o söyleyip durdu yine oğlan bu diye yaşlı neneler gibi aynıkusma renginden guzellesmeme kadar bakıp sen oğlan dogurucan dedi
Tamam canım yarın yazarım.ben olmuyo diye biliyorum sen sorunca beni etiketler misin salı ben de sorayım.
Bende 2 takim pijama koydum.geceligim var ama koymadim.oldum olasi giyemiyorum cunku bacaklarim birbjrine degdimi cok rahatsiz oluyorum.sen normalde giyebiliyosan koy.ama bende giyemiyorum diyosan koyma hicKizlar hastane cantasina 2 tane pijama takimi koydum gecelige gerek varmi
Allah yardimcimiz olaun banada heran gelebilir gibi geliyo cok agzim siIm akintim oluyor eger sezeryan gununden once gelirse devlet hastanesi cok yakin bana o aciyla devletemi gitsem diorumevet şuan benim bildiğim 10 gün sonra sen ben tommbik bir de, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.... Bizim de epidural sezaryen olacak, korkum şuan sadece bu hafta içi gelebilir dedi ondan korkuyorum çünkü annem yok çrş günü gelebilecek, eşim çalışıyor hani o yokken sancılarım artarsa panik olur muyum diye. İnan ben şuan sezaryenden hiç korkmuyorum çünkü bence şuan işin en kısa sürecek kısmı oTedirginim ya sancılarım tutarsa diye, bebek gelecek nasıl hissedeceğim bilemiyorum çok heyecanlıyım korkularım tedirginliğim bundan
Canim en iki pihama takimi bi gecelik koydum ameliyattan ilk cikinca gceligi giyeyimmdiyorum dikKizlar hastane cantasina 2 tane pijama takimi koydum gecelige gerek varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?